Nil Erkoçlar cinsiyet değiştirdi mi?

Genç oyuncu Nil Erkoçlar'ın cinsiyet değiştirerek erkek olduğu iddiası ortaya açılmıştı. Ancak, bu iddia yakınları tarafından yalanlamasına rağmen doğru olduğu ortaya çıktı. Adını ise Rüzgar olarak değiştirmiş.


Ünlü prodüktör Erol Köse, Twitter hesabında "Emret Komutanım" dizisiyle akıllarda yer eden oyuncu Nil Erkoçlar’ın geçirdiği operasyonla erkek olduğunu yazmış, bu haber magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Erkoçlar'ın kardeşi başta iddiayı yalanlasa da, haberin doğru olduğu, Erkoçlar'ın Rüzgar adını aldığı öğrenildi.

"BENİM GÜZEL KARDEŞİMİ ÜZMEYİN"

Erol Köse'nin Twitter'da gündeme getirdiği iddiaya en büyük tepkiyi Erkoçlar'ın kardeşi vermişti. Erkoçlar'ın oyuncu kardeşi “Kardeşim her zaman kısa saçlıydı, rol gereği olmadıkça zaten hiçbir zaman kadınsı biri olmadı. Kısa saçlı hali şimdi mi olay oldu? Bir haberi ilan ederken o kişinin ailesini de düşünseniz... Bu haberle kime nasıl zarar verdiğinizi umarım az çok tahmin ediyorsunuzdur. Böyle bir durum yoktur. Benim güzel kardeşimi ve ailemi daha fazla üzmeyin lütfen. Bizim aile yapımız bu camiaya hiçbir zaman uymadı ve Nil’e de uymadı ki bıraktı bu işi. Ailenize bağlılığınız nasıldır bilmem, ama Twitter’da yazılanlar yalandır" sözlerini kullanmıştı.

O ARTIK RÜZGAR

Erkoçlar, bu mesajlarını internet sitelerine haber olduktan sonra Twitter’dan silmişti. Ünlü oyuncunun internete düşen kısa saçlı fotoğrafları ise kafaları karıştırmıştı. Ancak olayın gerçek olduğu ortaya çıktı. Genç oyuncunun ameliyatla erkek olduğu ve adını Rüzgar olarak değiştirdiği öğrenildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder