Çekici Kadınların Sırrı



Bazı kadınların neden çekici göründüğünün formülü bulundu.

İşin sırrı çıkık elmacık kemikleri, dolgun vücut ve güzel ciltte....

Bazı kadınlar sadece güzellikleriyle değil cazibeleriyle de erkeklerin rüyalarını süslüyor. Bilimadamları da güzellik ile çekicilik yani seksiliğin birbirindan ayrı kavramlar olduğunu söylüyor. Angelina Jolie, Monica Belluci, Jennifer Lopez, Beyonce Knowles ile Gisele Bundchen, Adriana Lima ve Karolina Kurkova gibi Victoria's Secret mankenleri güzelliklerinin yanı sıra cazibeleriyle de erkeklerce olduğu kadar kadınlar tarafından da beğeniliyor. Kadının cazibesinin bir formülü olduğunu söyleyen bilimadamları; işin sırrının yuvarlak vücut hatları, çıkık elmacık kemikleri ve dolgun dudaklarda olduğunu söylüyor.

İdeal fiziğin tanımı
Ancak her dolgun dudak ya da yuvarlak hatlı vücut da cazibeli olmaya yetmiyor. Bilimadamları ve estetisyenler bunun formülünü ise şöyle açıklıyor: "Yüzün orantılı olması çok önemli. Elmacık kemikleri çıkıntılı olurken yanaklar çukurda kalmalı. Ancak çene, boyun ve burun da orantılı olmalı. Vücuda gelince de en ideal göğüs ölçüsü B yani 85. Bunu ince bir bel, poposu düşük olmayan bir kalça izliyor. Bacakların ise iç ve dış kısımlarında kesinlikle çıkıntılar olmamalı." Tüm bu fiziksel özelliklerin dışında birtakım kişilik özellikleri de kadını cazibeli kılıyor. Estetisyenlerin bu konuda birleştiği en önemli nokta, "özgüvenli kadının erkeklerce çekici ve seksi bulunduğu."

Belirli bir tarzınız olmalı
Kadının kendini seksi ve çekici bulduğu takdirde erkekler tarafından da beğenileceğinin altını çizen estetisyenler, kadınlara "Siz kendinize güvenin ki erkekleri etkileyin" uyarısında bulunuyor. Cazibenin giyim ve yaşam tarzıyla da etkili olduğunu dile getiren estetik doktorları, "Belirli bir giyim tarzı olan kadınlar, gittiği her mekanda erkekler tarafından hemen fark edilir" diye konuşuyor.

habervitrini

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder