Bodrum da 50 TL ye lahmacun satan işletmeciyi banka gafil avladı!

Bodrum, Türkbükü'nde 50 TL'ye lahmacun satan Maça Kızı'nın sahibi kışın yurtdışında çıktığı lezzet avında bakın nasıl gafil avlandı.



Vatan yazarı Ufuk Korcan'ın ortaya çıkardığı bilgilere göre Maça Kızı'nın sahibi Sahir Erozan, yurtdışında çıktığı lezzet avında bankasıyla papaz oldu. İşte yazıdaki o bölüm..

Maça Kızı'nın patronu bankalarlapapaz oldu

Bodrum'da 50 TL'ye lahmacun satan Sahir Erozan, Avrupa'da restoranlarda kartla harcadığı 20 bin euronun hediye puanını istediğinde şu yanıtı aldı: Üzgünüz, bonus 100 TL'ye kadardı.
Erozan, sezonu kapadıktan sonramutfak şefiyle birlikte Avrupa'daki restoranlarda yeni lezzet avına çıkmış. Tam o sırada telefonuna çalıştığı bankadan SMS gelmiş.SMS'te şu yazıyormuş: "Yurtdışında restoranlarda yapacağınızharcamalarda bankamızınkredi kartını kullanın, yüzde 20 indirim kazanın!"

Erozan, mutfak şefiyle birlikte farklı lezzetleri ararken 20 bin euroya yakın bir harcama yapmış. Bankadangelen SMS'e göre bu harcamanın 4 bin eurosu iade edileceğini düşünen Erozan, ekstre gelince küçük çaplı bir hayalkırıklığı yaşamış. Çünkü iade tutarının sadece 100 TL olduğunu görmüş. Bankayla irtibata geçen Erozan, "İade tutarımız 100 TL ile sınırlıydı. Kampanyada bu bilgi de yer alıyordu" yanıtını almış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder