Nevresim mankeni olmadan fazla para kazanamazlar.



Ersoy Dede’nin sunduğu Bıçak Sırtı’nda bu hafta, son yapılan uyuşturucu operasyonlarından sonra bir kez daha mercek altına gelen ünlülerin renkli dünyasının perde arkası masaya yatırıldı.

Programa, gazeteci –yazar Tayyar Işıksaçan, oyuncu Bahar Öztan, magazin yazarı Sacit Aslan ve ünlü terzi Barbaros Şansal katıldı.

Barbaros Şansal bir takım ünlülerin paralarını başka yerlerden kazandıklarını ima ederken çarpıcı açıklamalarda bulundu.
 
Şöhret dünyasında kendilerine gösterilen yoğun ilginin sonucunda hayatlarında farklı arayışlarda bulunan ünlülerin renkli dünyasındaki perde arkası Ülke TV ekranlarında Ersoy Dede’nin sunduğu  Bıçak Sırtı’yla ekrana geldi. Programda Barbaros Şansal uyuşturucu kullanımı ve ünlülerin yaşantısına dair çok çarpıcı açıklamalar yaptı. Şansal ilk olarak Türkiye’deki alkol alışkanlığını değerlendirdi. Barbaros Şansal, “Türkiye’de yılbaşı gecesi tüketilen alkol miktarı bir yıldaki satışa yakın rakama çıktıysa alkolizm Türkiye’deki uyuşturucudan daha ağır bir tehlikedir. Çünkü alkolizmin sonunda uyuşturucuya gittiği yapılan istatistiklerde gözüküyor.” diyerek alkolün de uyuşturucu kadar tehlikeli olduğunu vurguladı.  Sosyal hayatıyla gittiği mekânlarda gençlerin kullandığı alkol miktarı karşısında dehşete düştüğünü söyleyen Şansal, alkol ve uyuşturucuyla savaşı birbirinden ayırmamak gerektiğini belirtti.

 TÜRKÇE’Yİ HİÇ KONUŞAMAYAN KADINLARI YILDIZ YAPIYORUZ

Tayyar Işıksaçan, bazı ünlülerin ‘güzel oyuncu, yakışıklı oyuncu’ olarak nitelendirilmesinin uygun olmadığını ünlülerin bazılarını havaya soktuğunu söyledi. Barbaros Şansal, bazı yarışmalardaki jürilerin niteliksiz olarak seçildiğini eleştirirken Ersoy Dede’nin “siz de çalıştınız böyle bir programda” şeklinde hatırlatması üzerine “Biz yetersiziz o programlar için” diyerek kinayede bulundu. İvana Sert’in ne dediğini anlamadığını ve 3 kelimeyle Türkçe konuştuğunu söyleyen Şansal, Hakan Akkaya’nın Armağan Çağlayan kimliğine bürünmeye çalıştığını söyledi.

FAZLA PARALAR KAZANAN MANKENLER “NEVRESİM MANKENİ”

Programın ilerleyen dakikalarında Ersoy Dede’nin, “Bir manken 1 milyon dolar villa alacak kadar kazanıyor mu?” sorusuna Barbaros Şansal, böyle paraların kazanılmadığını söylerken, fazla kazananların doğru yoldan bu paralara ulaşmadıklarını dile getirdi ve onları “nevresim mankeni” olarak adlandırdı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder