2013 Şal modelleri


Sonbahar ve kış aylarının vazgeçilmez şıklığının bir parçasıdır şal ve fularlar ayrıca soğuğa karşı en etkili korunma yoludur. Boynu sıcak tutmak amaçlanırken estetik bir görüntü sağlamak da mümkün.

2013 şal ve fular modasını kış aylarında şıklığınızı taçlandırmak için takip etmenizi tavsiye ediyoruz. Sade bir kıyafeti kullanacağınız fularla hareketlendirebilir, çok şık bir hale getirebilirsiniz. Şal ve fularlar bağlanış biçimlerine göre de modacılar tarafından farklı biçimlerde sergilenmekte, size alternatifler sunmaktalar. 2013 yılında leopar deseni ve capcanlı rengârenk şal ve fularlar mağazaların aksesuar stantlarında yerlerini almış durumdalar.

 Püskül modası da hala hâkimiyetini sürdürmeye devam ediyor. Farklı kumaş veya triko fular ve şallar dokuması, desenleri ve özel el işçiliğiyle tasarımlarda yer alıyorlar. 2013 yıl şal ve fular modası renklerinden hangisini tercih edeceğiniz giysinizi tamamlayıcı olmasıyla ilişkilidir. Ancak ten renginizde önemlidir. Esmer tenli iseniz mor, pembe, sarı renkleri tercih etmelisiniz. Sarışın, buğday tenli iseniz lila, açık mor, gri, mavi, yeşil tonları, tozpembe renler size daha çok yakışacaktır.

Günümüzde erkeklerinde tercih ettiği bir aksesuar olmakla birlikte hala kadınların vazgeçilmezi olan fular ve şallar şıklığınızın tamamlayıcı unsurlardan biridir. Fular ve şalların geçmişi çok eskiye dayanmaktadır sadece renk ve bağlama stilleri konusunda değişiklikler gündeme gelmektedir. 2013 Şal ve fular modası trendleri arasından seçeceğiniz ürünlerle sizde kendi stilinizi yaratabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder