Kadınlar erkeklerde ne arar?

1.Dış görünüş

Erkekler kılık kıyafetlerine kadınlar kadar özen göstermiyor, onlar için çoğu zaman temiz olması yeterli. Oysa, kadınlar dış görünüşte yakışıklılıktan çok erkeklerin nasıl giyindiğine dikkat ediyor. Özellikle spor şıklık ve iyi bir parfüm kadınlar için çok şey ifade ediyor.

Fizik olarak erkeksi bir görünüm her zaman tercih ediliyor. Demek istediğimiz bir kas yığınına dönüşmüş erkek değil, yalnızca çelimsiz görünmeyen bir erkek.

 

2.Kendine güven

Kadınlar kendine inanan, kararlarından emin erkeklere hayranlık duyuyor. Fikirlerine güvenen erkek kişiliği sağlam bir imaj sergiliyor.

3.Espri yeteneği

Kadınlar için espri yeteneği olan bir erkek eğlencelidir. Tabii bayat ve seviyesiz espriler değil, zeka ürünü olan esprilerden bahsediyoruz.

4.Saygı duyulması

Etrafındaki kişilerce saygı duyulan ve fikirleri önemsenen kişi kadınların gözünde daha da yükselir. Erkeklere tavsiyemiz eğer etrafınızdaki kişilerin size saygı duymadığını düşünüyorsanız ya tavrınızı değiştirin ya da bu kişilerden uzaklaşın.

5.Değerli hissettirme

Kadın, birilerinin hayatında önemli yer taşıdığını bilmek ister. Değerli olduğunu hisseden kadın, karşısındakine de aynı değeri verir. Bir kadının kalbini kazanmak isteyen erkek öncelikleri arasındaki en ön sıraları sevdiği kadına vermesi gerektiğini unutmamalı!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder