Survivor’ı kazanmak için 10 altın anahtar!




Vatan gazetesi yazarı Ömür Özdemir, Survivor'da kazanmanın yollarını yazdı. İşte o liste

1) İlk günlerde fazla topa girme, sessiz ol. İleriki günlerde yapacağın muhtemel çirkeflikler için bol bol gözlem yap, malzeme topla, diğer yarışmacıları ciğerine kadar öğren.

Ne demiş Fatih Sultan Mehmet; “Düşmanını yenmek istiyorsan önce onu tanımalısın.” Düşün bak adam İstanbul’u aldı bu desturla, sen neden Survivor’ı kazanamayasın?
2) İddialı değilim ben, eğlenmeye geldim havalarında takıl. “Buradan kazanacağım paraya ihtiyacım yok benim” enerjisi ver. Ver ki “kazanmak için her şeyi yapar bu pislik!” deyip üzerine oynamasınlar senin.
3) Esrarengiz ol. Erkeksen kızlar üzerinde hem bir abi, hem de potansiyel bir sevişgen imajı yarat mesela, kafalarını karıştır.

4) İçlerinden en antipatiğini, en “halk bunu sevmez” dediğini seç ve ona oyna. Sen denyonun teki bile olsan sırf ona uyuz oldukları için sana oy versinler SMS’te
5) Bol bol ağla. Sanki seni oraya zorla, kafana silah dayayarak götürmüşler gibi yap. Özellikle evliysen ve çocuğun varsa yaşadın. Kameralar sana döndüğünde uzaklara bak ve çocuğundan bahsederek hönküre hönküre ağla.

6) Olmadık zamanlarda olmadık kişilere iyilikler yap. Rakip olarak seçtiklerine bile. Git bir balık tut, pişir ve ona ver mesela. “Özünde iyi bir insan” desinler. “Niye bu kadar iyisin?” diye sorarlarsa da; “Ailem bana böyle terbiye verdi” de. Anneyi babayı aileyi sıksık cümle içinde kullan, halkımız sever böyle şeyleri.
7) Tamam, önceki maddede “olmadık zamanlarda olmadık kişilere iyilikler yap” dedim ama sakın ola eşek olma! Unutma, yaptığın iyilikler zamanla görevin haline gelir.

Bir gün yapmadığında kadir kıymet bilmez ve tepene biner o hayırsızlar. Evet belki adın konseylerde yazılmaz, yarışmanın sonuna kadar adada kalırsın ama, en fazla “iyi eşekti” derler, SMS’te yamulturlar.

8) Ödül oyunlarında ilk yarışan kişi olmaya çalış. Çalış ki takımın yenilince hatırlanan başarısız kişi sen olma. Sıyrılmayı, sıvışmayı, üste çıkmayı yala yut.

9) “Düşmanımın düşmanı benim dostumdur” mottosunun değil, “Düşmanımın düşmanının Allah belasını versin, o bir tek benim düşmanım olabilir” mottosunun izinden yürü. O antipatiğikimselere yar etme.
10) Kadınsan, hele de vücudun güzelse öyle bikinili mikinili sereserpe uzanıp vücut şov yapma. Erkekler bakarlar, takdir ederler, ama oy vermezler. Genellikle kadınların SMS yolladığı bu sistemde o diri, o cıbıldak, o kıskandıran vücudun en fazla bir hafta barınabilir adada.

MİLLİYET

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder