Ajda'nın yaptırmadığı bir orası kalmıştı!



Bugüne kadar bıçak değmemiş yeri kalmayan ünlü sanatçı, önceki günlerde kollarından operasyon geçirdi. İddialara göre Süperstar, kollarının alt bölgesindeki yağları aldırdı.Bir süredir kollarındaki sarkmalardan şikayetçi olan Ajda Pekkan, aynı operasyonu 2010 yılında yine ABD'de geçirmişti.

Süperstar'ın yine Adil Ceydeli isimli dünyaca ünlü estetik uzmanına gidip gitmediği ise merak konusu oldu.
Öte yandan Ajda Pekkan'dan Beşiktaşlı hayranlarına müjdeli haber geldi. Süperstar, Siyah-Beyazlı takımın 19 Mart'ta 110. yıl kutlamalarında sahneye çıkması için getirdiği teklife "Beşiktaş'ın bu özel yılında sahneye çıkmak isterim" yanıtı verdi. Ünlü sanatçının, İnönü Stadyumu'ndaki konserde ücret almadan boy göstereceği öğrenildi.

Süperstar'ın yeni başvurduğu estetik yöntemini duyanlar ‘Bir orası kalmıştı’ demekten kendilerini alamadı
Pekkan, aşırı estetik sonucu tükürüklerinin aktığını fark etmediği için de dudak kenarlarından operasyon geçirmişti.

Yüzünde bıçak değmedik yer kalmayan ve estetik cerrahi konusunda artık profesör kadar bilgili olan Ajda Hanım; son olarak gözünü, kulağının arkasına dikmiş! Özge Gürcan’ın haberine göre Fibroterapi, denilen bir yöntemle daha da genç görünmeyi amaçlayan Süperstar, bunun için kulağının arkasındaki dokuların nimetlerinden faydalanıyor.

Güneş görmediği için yüzdeki birçok bölgeye göre daha geç yaşlanan kulak arkasından alınan doku, bir aşıyla Ajda Pekkan'ın yüzüne enjekte ediliyor. Süperstar, Türkiye'de yeni yeni uygulanan yöntemden şimdilik memnun.
İşte Ajda Pekkan'ın geçirdiği estetik operasyonların listesi: 3 kez burnunu yaptırdı, 6 kez dudaklarına silikon enjekte ettirdi... Diz kapaklarını ve karın bölgesini gerdirdi, 4 kez de yüz gerdirme operasyonu geçirdi... Bunun yanısıra her 6 ayda bir yüzüne botoks yaptırıyor...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder