Ayşe Özyılmazer köşesinden İdo'ya fena çaktı.



Sabah yazarı Ayşe Özyılmazel Twitter'dan ayrılık açıklaması yapan İdo'ya köşesinden çaktı..
İdo geçtiğimiz günlerde güzeller güzeli ve adını göğsüne dövme yaptıran kız arkadaşının fotoğraflarını sosyal medyadan cümle aleme takdim etti. Ancak bu dövmeler yaptırtacak kadar büyük aşk, kısa sürede sona erdi ve sosyal medyadan tanık olduğumuz aşk yine sosyal medyada bitti. İdo, kız arkadaşı ile ayrılığını twitter hesabından "Nerede bozuğu var bizi bulur, ben boşum duyrulur." cümlesiyle duyurdu. İdo'nun bu ayrılık cümlesi de çok yazıldı çizildi magazin gündeminde.

Bugün de Sabah yazarı Ayşe Özyılmazel'in gündemindeydi İdo'nun ayrılık cümleleri. Ancak Özyılmazel tepkiliydi İdo'ya 'bozuk' kelimesinden dolayı ve oldukça giderli bir yazı kaleme aldı köşesinde..

İşte o yazının bir kısmı;

Sevgili İdo'cuğum. Kız arkadaş, sevgili, hani en kaba tabiriyle manita 'bozulan' bir şey değildir. Yani kızlar kolay sinirlenir, öfkelenir, kırılır, bozulur ama burda anlam başka. Örneklemek gerekirse diyelim peynir, diyelim süt, diyelim yumurta, diyelim araba, diyelim cep telefonu, ütü, fön değildir kızlar... anlatabildim mi? O nerede bozuğu var bizi bulur dediğin kişiyi sen kendin seçersin tamam mı canım. Delikanlıya ayrılmayı bilmek, efendi efendi vedalaşmak yakışır.
Tweetin ikinci bölümüne gelirsek; "Ben boşum duyurulur" demişsin. Zaten duymayan kalmadı. Kalmadı da bu kadar aşktan, meşkten, sükûnetten, ağırlıktan kendini alıkoyma güzel kardeşim.
Ne bileyim biraz akışına bırak, gelişinde yaşa, kıymetinde sevmeyi dene, kalbini halka açma, telaşa düşme, seçimci ol.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder