"Bekir hamileyim. Bebeğimiz olacak senden. Bir daha düşün"


Oyuncu Bekir Aksoy uzun zamandır birlikte olduğu manken Derya Çavuşoğlu'yla evlendi. Düğünde sürprizler yaşandı.
Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde kıyılan nikahla oyuncu Bekir Aksoy ile manken Derya Çavuşoğlu evlendi. Çift, akrabaları ve yakın dostlarının katıldığı törenle birlikteliklerini resmiyete taşıdı.

Oyuncu 44 yaşındaki Bekir Aksoy ile manken 21 yaşındaki Derya Çavuşoğlu, Göltürkbükü Beldesi'ndeki Flamm Beach Club'ta düzenlenen törenle evlendi. Çiftin nikahını Bodrum Belediye Başkanı CHP'li Mehmet Kocadon kıydı.



Rüzgarlı bir havada gerçekleşen nikah töreninde, Derya Çavuşoğlu gelinliğinin tüllerinin uçuşması nedeniyle zor anlar yaşadı. Törene pop şarkıcısı ve müzisyen Tayfun Duygulu, eşi Tuğçe Duygulu, oyuncu Zeyno Gönenç, modacı Dilara Endican, Tarık Papuççuoğlu, Oktay Kaynarca, Oya İnci, program yapımcısı ve sunucu Gani Müjde, oyuncu eşi Belma Canciğer, sunucu Ece Erken'in de aralarında yer aldığı yaklaşık 150 davetli katıldı.
Sunucu Erken düğüne kısa süre önce birlikte olduğu ortaya çıkan Akın Altan'la birlikte katıldı. Altan son olarak kısa süre önce eski aşkı Bengü ile aynı mekandan çıkarken görüntülenmişti.

Sahilde iskele üzerindeki masada ayakta kıyılan nikah sırasında davetliler arasından damada espri de yapıldı. Davetliler arasında yer alan modacı Dilara Endican'ın "Bekir hamileyim. Bebeğimiz olacak senden. Bir daha düşün" demesi davetlileri kahkahaya boğdu. Bekir Aksoy ise gülerek "Çok düşündüm" diye karşılık verdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder