Bieber'in kaprisi Atatürk havalimanında sökmedi.



Kanadalı ünlü şarkıcı Justin Bieber'in Türkiye'ye gelişinde İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda pasaport kontrolüne girmeden aracına binmesi ve polisin Bieber'in içinde olduğu araca giderek pasaportu alıp işlem yaptırması büyük tepki çekmişti. Bieber dün konser sonrası özel bir uçakla Atatürk Havalimanı'ndan Türkiye'yi terk etti. Bieber, Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yaptığı kaprisi Atatürk Havalimanı'nda yapamadı.


Ünlü şarkıcı Justin Bieber, İTÜ Ayazağa Kampusu Stadyumunda bir konser verirken konsere iki saat gecikmeyle çıktığı için hayranlarınca bir süre yuhalandı. Ünlü şarkıcı konser biter bitmez soluğu Atatürk Havalimanı'nda aldı.


Özel uçakların kullandığı Genel Havacılık Terminali'nde kendisini götürecek uçağın altına araçla gitmek isteyen Bieber'in bu isteği Atatürk Havalimanı'nda görevli polis tarafından kabul edilmeyerek, kurallar gereği Justin Bieber'in pasaport kontrolünden geçmesi istendi. Bieber polisin bu tavrını protesto ederek aracının içinde bekledi. Genel Havacılık Terminali girişinde arabasının içinde yaklaşık 35 dakika beklemesinin ardından aracı ile uçağın altına gidemeyeceğini anlayan Justin Bieber ve korumaları pasaport polisi tarafından yapılan kontrolden geçerek uçaklarına gittiler.

Uçak, yaklaşık yarım saat gecikmeli olarak saat havalandı. Kanadalı ünlü şarkıcı Justin Bieber'in Türkiye'ye gelişinde İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda pasaport kontrolüne girmeden aracına binmesi ve polisin Bieber'in içinde olduğu araca giderek pasaportu alıp işlem yaptırması büyük tepki çekmişti.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder