Savcının kızı baskın çıktı.Kocası sabah akşam karakol da ifade de!



Eski cumhuriyet savcısının kızı Seçil Büyük’e boşanma davası açtı. Yılmaz: Polis sürekli kapıma geliyor. 6 aydır duruşma günü bile alamadım.

Makine mühendisi Turgut Yılmaz 2011 yılında kendisi gibi mühendis olan Seçil Büyük ile 26 kasım 2011’de evlendi. Turgut Yılmaz’ın babası, gelini ve oğluna oturmaları için arka sokaklarından bir daire aldı. İkilinin mutlulukları 9 ay sonra şiddetli geçimsizlik nedeniyle bozuldu. Turgut Yılmaz, eşine Bakırköy Aile Mahkemesi’nde boşanma davası açtı. Ancak mahkeme Yılmaz çiftinin boşanması için 6 aydır duruşma tarihi belirleyemedi.

Kendisine yediremedi

Kayınpederinin Bakırköy eski savcılarından olduğunu söyleyen Turgut , bu yüzden kendisiyle uğraşıldığını öne sürerek “ Eşim ailemle anlaşamayınca boşanma davası açmak zorunda kaldım. Ancak ne olduysa bundan sonra oldu. Eşimin babası devreye girip benimle uğraşmaya başladı. Kızına boşanma davası açmamı kendisine yediremedi.

6 ay uzaklaştırma

Eşime hiçbir fiziki yada psikolojik baskım olmamasına rağmen mahkeme kararıyla babamın sahibi olduğu evden 6 ay boyunca uzaklaştırma kararı aldırdılar. Hiçbir şekilde eve gitmememe rağmen polis sürekli ‘uzaklaştırma kararına’ uymadığım gerekçesiyle evime gelmeye başladı. Hayatım karakolda geçmeye başladı. Hakkımda sürekli şikayette bulunuyorlar. Poliste kayınpederim savcı olduğu için beni rahatsız ediyor. Sürekli ailemin oturduğu eve gidip ailemi de rahatsız ediyorlar. Eşim arkadaşlarıma ‘Biz bu işleri Turgut’tan daha iyi biliriz. Bu işler öyle kolayca bitmez. Elimizden çekeceği var’ demiş. 6 ay olmasına rağmen hala açtığım davaya gün verilmedi. Ben bitirmek istedikçe onlar benimle uğraşıyor” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder