İç çamaşırıyla hizmet eden garson kız!

 Mesaisin de sadece iç çamaşırı giyerek çalışıyor.Müşterilerinin gösterdiği ilgiden çok mennun!

Birçok insan yaptığı işi olumsuz değerlendirse de, yarı çıplak servis yapan bir garson olarak çalışan Batı Avustralya'dan Angelina, aslında müşterilere iç çamaşırıyla hizmet etmekten çok keyif aldığını ve bunun kendisine oldukça güçlü hissettirdiğini açıkladı.



Batı Avustralya'dan Angelina isimli genç bir kadın, yaptığı işle gündeme taşındı. Mekanlarda iç çamaşırıyla servis yaparak para kazanan Angelina, aldığı olumsuz yorumlara katılmadığını ve işinin oldukça eğlenceli, güçlendirici ve faydalı olduğunu anlattı.

KAZANÇLI BİR İŞ

Birkaç farklı şirkette çalışan genç kadın, tartışmalı bir kariyer seçmesine ve 'cinsiyetçi' bir iş yapmakla eleştirilmesine rağmen bu yargılara katılmadığını ve işini sevdiğini açıkladı. Sektörün oldukça kazançlı bir sektör olduğunu da açıklayan genç güzel, haftada yaklaşık 1700 sterlin kazandıklarını söyledi.

DEĞERLİ BİR DENEYİM

Hevesli bir rock müzisyeni olduğunu söyleyen Angelina, müşteriler için bir gösteri yapmanın kendisine bir sanatçı olarak değerli bir deneyim kazandırdığını ve kariyeri için kullanışlı bir sıçrama tahtası olabileceği belirtti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder