Gülben Ergen frikik verme reklamı!

Ünlü sanatçı Gülben Ergen Rinso deterjan markasının yüzü oldu.

"Hele Sen Hele Sen" adlı şarkısını Rinso'ya uyarlayarak reklam filmi çeken Gülben Ergen basın toplantısı sonrası gazetecilere samimi açıklamalar yaptı. Ergen, "Evde çamaşır yıkamayı ve asmayı çok seviyorum.  Eğlenceli bir iş. Tabi ki eskiden daha zormuş, şimdi kolay!

Yıkarken akşamları yıkamayı tercih ediyoruz, akşam saat dokuzdan sonra yıkayınca faturaya daha ekonomik yansıyor. Rinso'yla yaptığımız iş birliği reklamın dışında çok daha komple bir proje. Özellikle sosyal medya ve televizyon ayağı beni çok heyecanlandırdı.

Sosyal medya projesi olarak ''Hayat Kokan Notlar'' la ilgili kendisine yöneltilen sorulara tebessümle yanıt veren ünlü şarkıcı ''Hayat kokan cümlelerinden bir tane alabilir miyiz?'' denmesi üzerine " Bir annenin gönlünü almak, hayatın gönlünü almaktır. Bir anneyi mutlu ederseniz, bir aileyi mutlu edersiniz.

Verdiği frikikle kilo vermesine rağmen selülit problemini çözemediği anlaşılan Gülben Ergen'in yaklaşan yaz ayları dolayısıyla diyet programında revizyona giderek programı hızlandıracağı öğrenildi.






Nostalji Haber

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder