Eks aşkı evlendi Özge twitterda tt oldu!

Özge Özpirinçci neden TT oldu?

Yakışıklı oyuncu Engin Altan Düzyatan sevgilisi Neslişah Alkoçlar ile evlenmesi sosyal medyada geniş yankı buldu. Düzyatan'ın eski kız arkadaşı Özge Özpirinçci Twitter'de TT oldu.

Türkiye'nin en başarılı oyuncularından Engin Altan Düzyatan ile güzel oyuncu Özge Özpirinçci 5 yıllık birlikteliklerini geçtiğimiz yıl sonlandırmıştı. Engin Altan Düzyatan sonrasında sosyetik güzel Neslişah Alkoçlar ile aşk yaşamaya başlamıştı.

Engin Altan Düzyatan ile Neslişah Alkoçlar önceki akşam Hayal Kahvesi Çubuklu 29'da nikah masasına oturdu. Engin Altan Düzyatan ile Neslişah Alkoçlar'ın nikah şahitliklerini Şadan Kalkavan, Atilla Özhamarat, Alpay Düzyatan ve Basri Vardarlı yaptı.

Sade fakat şık bir törenle dünya evine giren Engin Altan Düzyatan ve Neslişah Alkoçlar çifti, nikah sonrası mutluluk pozları verdi. Neslişah Alkoçlar nikah memuruna "Sonsuza kadar evet" yanıtını verirken, Engin Altan Düzyatan "evet" demekle yetindi.


Nikahın olduğu saatlerde ise sosyal medya Özge Özpirinçci'yi konuştu. Tatar Ramazan dizisindeki rol arkadaşı Burak Yamantürk ile aşk yaşayan 28 yaşındaki başarılı oyuncu Özge Özpirinçci'ye sosyal medyadan destek yağdı.

Özge Özpirinçci, Engin Altan Düzyatan ile Neslişah Alkoçlar'ın nikahının olduğu sıralarda Twitter'da TT oldu. Sosyal medya kullanıcıları Engin Altan Düzyatan'ın 5 yıllık sevgilisi Özge Özpirinçci ile değil de Neslişah Alkoçlar ile evlenmesine tepki gösterdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder