Russel bond kızını kaptı.

James Bond'un 22’nci serisi ‘Quantum of Solace’de Bond kızı olarak yıldızı parlayan ukraynalı Olga Kurylenko, Russel Crowe’ın ‘The Water Of Diviner’ filminde rol alacak. Ukraynalı seksi modelin, Crowe’un daveti üzerine Fransa’dan İstanbul’a geldiği ve tarihi mekanları gezdikten sonra projede oynamak için söz verdiği öğrenildi. Crowe’ın, Çanakkale Savaşı sırasında çocuklarını kaybeden bir babanın hikâyesini anlatacağı filminde başrol oynaması için teklifte bulunduğu güzel oyuncu, beş gün kaldığı İstanbul’a hayran kaldı. Oyuncu Sultanahmet, Balat, Yerebatan Sarnıcı ve Topkapı Sarayı’nı ziyaret etti. Başrol oynacayacak Kurylenko’nun filmde dul bir kadını oynayacağı öğrenildi.
 
Akşam saatlerinde ise Yılmaz?Erdoğan kendi teknesinde, Russel Crowe, Ukrayna asıllı Fransız güzel Kurylenko ve Cem Yılmaz’ı ağırladı. Karadeniz, kıyılarına kadar tekneyle açılan Crowe, Kurylenko ve film ekibi, Cem Yılmaz’ın esprileriyle unutulmaz bir gece yaşadı.

Cem Yılmaz’a teşekkür
Crowe, ise gecenin sonundatwitter adresinden, Kurylenko’ya İngilizce olarak “İstanbul’da ne macera yaşadık. Teşekkürler Yılmaz Erdoğan, Cem Yılmaz, Olga.... İnanılmaz tecrübeliydi” notunu yazdı. Crowe, dün Türkiye’den ayrılmadan önce ise “Türkiye harika bir seyahat oldu. Karşılaştığım insanların cömertliği ve kibarlığı bir kez daha kalbime dokundu. Tekrar geri döneceğim” diyerek İngilizce tweet atarken, sözlerine Türkçe “İnşallah” diyerek son verdi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder