Londra Moda Haftası'nda çıplak modeller göz kamaştırdı!



Moda haftasında çıplak manken şoku! Londra Moda Haftası'na podyuma çıkan çıplak modeller damgasını vurdu.

Londra Moda haftasında defileye çıplak çıkan erkek ve kadın mankenler damga vurdu. İzleyenler, üzerlerinde hiç bir kıyafet olmayan mankenleyin ne sunduğunu merak ettiler!..

Çıplak mankenlerin arasında hamile mankenler de olması dikkatleri çekti.


Londra Moda Haftası’nda İngiliz tarzı ön planda

Londra Moda Haftası’nın sonuna gelinirken tasarımcı Vivienne Westwood, her zaman için İngiliz tarzının korunacağından bahsetti.

Alexander McQueen markasının günümüzdeki temsilcisi İngiliz modacı Sarah Burton’ın “McQ” serisi ve İngiltere’nin en umut vaad eden tasarımcısı diye anılan Henry Holland’ın yeni koleksiyonunun defilesi, haftanın dikkat çeken gösterileri arasında yer aldı.

Londra Moda Haftası'na Türk modacılardan Bora Aksu ve Erdem Moralıoğlu da katılıyor. Babası Türk, annesi İngiliz olan ve Kanada doğumlu Moralıoğlu, İngiltere'de çok sayıda ünlü kişiyi giydiriyor.

İngiltere Kraliyet tahtının ikinci sıradaki varisi Cambridge Dükü William'ın eşi Kate, temmuz ayında Kanada'ya yaptığı ziyarette "Erdem" imzalı bir elbise giymişti.

Bu arada Londra Moda Haftası boyunca Vivienne Westwood, Tom Ford, Paul Smith, Burberry gibi ünlü marka ve modacıların yeni koleksiyonları altı gün boyunca yapılacak yaklaşık 70 defileyle tanıtılacak.

5 bine yakın kişinin katılmasının beklendiği Londra Moda Haftası, 1983 yılından bu yana yılda iki kez yapılıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder