Mısır püskülü ile cildinizi kısa sürede onarın.

 Genç, aydınlık ve canlı cildin temelinde dengeli beslenmek bulunuyor. Cilt sağlığı her zaman besinlerle doğrudan ilişkilidir.


 Bu sebeple cildinizi korumak için sağlıklı beslenmeniz gerekir. Özellikle yaz aylarında severek tüketilen mısırın vücuda ve cilde faydaları saymakla bitmiyor. Çin'de yüzyıllardır mısır geleneksel tıp alanında kullanılıyor. Özellikle de mısır püskülü hiç tahmin edemeyeceğiniz faydalar barındırıyor. Mısır püskülü güçlü bir hücre yenileyici olduğu için cildi kısa sürede onarıyor.

Amerika’dan çıkan bu besin yavaş yavaş önce Avrupa’ya ardından da Afrika’ya yayılarak birçok kişi tarafından oldukça sevilmiştir. Özellikle Çin’de asırlardır tıbbi olarak kullanılır.

Mısır lif bakımından çok zengindir ve adeta bağırsak dostudur. Vücutta biriken ödem ve toksinleri de kolayca atmanıza yardımcı olabilir.

Mısır kadar mısır püsküllerinin de hem cilde hem de vücuda çok fazla faydası var. Mısırı haşlamadan önce genellikle püsküllerini ayırmayı tercih edersiniz. Ancak mısır püskülleri yüzyıllardır Çin'de geleneksel tıp alanında kullanılıyor.

En ucuz gençleşme yöntemi. Botoks'tan etkili yöntem.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder