35 milyon dolara satışa çıkan en pahalı alanadı!

İnternet’in hiç şüphesiz en iyi gayri menkulü olan domain alan adlarının bugüne kadar milyon dolarlara satıldığına yönelik haberler okumuştuk ancak bu bugüne kadar yapılan satışların en büyüğü olmaya adını tarihe yazdırmaya aday bir alan adı satışı olacak

Açık arttırma usulü satış yapan ve “holiday.com”un da satışını yapacak olan Breathe Luxury isimli firmaysa, yayınladığı satış haberinde siteyi “tatil endüstrisinin kutsal kasesi” olarak niteledi.

Bir teknoloji sitesinin yayınladığı rapora bakacak olursak, Breathe Luxury eskiden beri elinde tuttuğu “holiday.com” hakları için teklif almış ama satmaya yeltenmemişti. Şimdiyse 5 Kasım’da Londra’da gerçekleştirilecek olan B2B endüstri etkinliği için kendisini hazırlayan firma, çok daha büyük rakamların teklif edilmesini bekliyor.

Eğer “holiday.com” iddia edildiği gibi Londra’da yapılacak etkinlikte 35 milyon dolardan daha fazlaya satılırsa, 35.6 milyon dolara satılan “insurance.com” ve de 30.2 milyon dolara satılan “privatejet.com” gibi adresleri geride bırakarak, en pahalıya satılan alan adı olma unvanına da kavuşacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder