Giyinik ama aslında çıplak ünlüler


Giyinik görünüp çıplak olmanın yolları
Dekolte uzmanı Hollywood yıldızları giyinik görünüp çıplak olmayı başarıyor. Nasıl mı? İşte işin sırrı...

Ünlüler dekolte konusunda uzmanlar. Tasarım kıyafetlerle ve değişik modellerle vücutlarını ustaca sergilemeyi biliyorlar. ABD basınından Huffington Post ünlülerin giyinik görünüp çıplak olma yollarını derledi.

- Leotardlar: Mayonun kıyafet görünümünde versiyonu olarak tanımlanabilecek Leotardlar hem bacak hem de göğüs dekoltesi sergilemek için ideal. Eva Longoria 2010 müzik ödüllerinde bu leotardı giymişti.

- Tanga: Rihanna`nın kot şort tangasından Lady Gaga`nın bikini tangasına kadar birçok ünlü tangayı bir kıyafet olarak tercih ediyor.



- Leotard tanga: Bir Miley Cyrus icadı. Çıtayı üste taşıyan genç yıldız, leotard tanga akımını başlattı.

- Derin göğüs dekoltesi Heidi Klum gibi ünlülerin vazgeçemediği klasiklerden.

- Yan göğüs dekoltesi Anne Hathaway`in de gösterdiği gibi göğüs ucu hariç her şeyi ortaya koymak anlamına geliyor.

- Rihanna göğüs altı dekoltesi ile göğüs dekolteleri türlerine bir yenisini ekliyor.

- Kesikler: Kıyafet üzerinde çeşitli desenlerin kesilmesi ve yerine transparan kumaş eklenmesi ya da boş bırakılması ile oluşturulan kesikler giyinik görünüp çıplak olmanın en özgün yollarından.

- Transparan paneller: Uzun bir tuvaletin yan tarafında ya da bazen ön tarafında kullanılabilecek transparan paneller akıllıca bir dekolteye fırsat tanıyor.

- Yan kalça dekoltesi: Gwyneth Paltrow sayesinde tanıştığımız yan kalça dekoltesi yan göğüs dekoltesi ve transparan panellerin bir araya gelmesi ile ortaya çıkıyor.

- Yukarıdakilerin hepsi: Eğer yukarıdaki tüm yöntemler bir araya getirilseydi nasıl bir kıyafet ortaya çıkardı diye merak ediyorsanız Rose McGowan`in 1998 Müzik Ödülleri`ndeki kıyafetine göz atmanızı tavsiye ediyoruz.



rose mcgowan 1998



gazeteport

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder