Ebru Gündeş'ten şok tweet!



Ebru Gündeş'in eşi Reza Zarrab göz altındayken dün Instagram sayfasında O Ses Türkiye'de çekilmiş fotoğraflarını yayınlaması şaşkınlık yarattı, Gündeş fotoğrafı Twitter hesabından da paylaştı.

Yolsuzluk ve rüşvet operasyonunda göz altına alınan Zarrab'ın Ebru Gündeş'e 1 milyon liralık yılbaşı hediyesi alması da bugün çıkan haberler arasındaydı.

Ebru Gündeş kendisinden 10 yaş küçük olan eşi Reza Zarrab'la 2010 yılında evlenmişti. Çiftin bu evlilikten Alara ismini verdikleri bir kız çocukları oldu.

Hazal Kaya'nın güzellik sırrı bakın neymiş.


Ünlü isimler cilt bakımı için binlerce lira harcamak yerine 10 liralık gül suyu kullanmaya başladı. Nurgül Yeşilçay, Pınar Altuğ ve Nefise Karatay’dan sonra Hazal Kaya da cilt bakımı için gül suyunu tercih ediyor.

Son dönemde yıldızı parlayan oyuncu Hazal Kaya’nın her attığı adım takip edilir oldu. Kıyafetleri, saçları, alıp verdiği kilolarla sürekli konuşulan Kaya’nın pürüzsüz cildinin sırrı da ortaya çıktı. Her daim doğallıktan yana olduğunu belirten  Hazal Kaya, cilt bakımı için meslektaşları gibi binlerce lira harcamak yerine en pahalısı 10 lira olan gül suyu kullanıyor.

Cildine son derece önem verdiğini söyleyen Kaya, “Cilt bakımımı kendim yapıyorum. Haftada bir peeling uyguluyorum. Tonik yerine de gül suyu kullanıyorum. Bu annemden öğrendiğim en önemli güzellik tüyosu. Cildi gerçekten yumuşatıyor ve canlandırıyor. Asla başka bir ürün kullanmam” dedi.

‘PAHALI ÜRÜNLER ALMAM’

Nefise Karatay, Nurgül Yeşilçay ve Pınar Altuğ da cilt güzelliğini gül suyuna borçlu olan ünlülerden. Ünlü markaların ürünlerine fahiş ücretler ödemek istemediğini söyleyen Karatay, “Cildimin temiz ve parlak görünmesini gül suyuna  borçluyum. Sabah-akşam cildimi mutlaka gül suyu ile temizlerim. Tüm hanımlara tavsiye ederim” dedi.

Süper anne Gisele Bündchen bikinili.


Alman asıllı Brezilyalı manken Gisele Bündchen, 4 yaşındaki oğlu ile denizin keyfini çıkarırken görüntülendi.

Dünya'nın en çok kazanan modeli ünvanını elinde bulunduran Gisele Bündchen, oğlu Benjamin ile denizin keyfini çıkarırken görüntülendi. Miami Florida'daki evlerinin önünde sahilde görüntülenen güzel manken 3 çocuk sahibi olmasına rağmen güzelliğini ve fiziğini korumaya devam ediyor.

Ünlü komedyen bu diyet ile zayıfladı


Ünlü komedyene 33 kilo verdiren diyet!..
"Yetenek Sizsiniz" yarışmasının ilk birincisi Sefa Doğanay, kendisine kısa sürede 33 kilo verdiren diyeti anlattı...

Trendy'den Cansu Aydın'a konuşan Sefa Doğanay "4 buçuk ayda 33 kilo verdim. Aslında bu kadar kilo vermeyi planlamıyordum. Kendim geliştirdiğim ananas diyetini yaptım. Gün içerisinde ne yiyorsanız, yarım porsiyona düşürüyorsunuz. Ondan sonra kahvaltıda bol yeşillik; öğlen yemeğinde çorba, ızgara, salata; akşam yemeğinde sadece ananas ve bol su tüketiyorsunuz. Bir diyetisyene gitmedim. Bir zararını da görmedim ama tabii diyet esnasında sürekli doktor kontrolünden geçiyordum." diye konuştu.

Hülya Avşar'ın formunun sırrı'nı açıkladı.


Hülya Avşar'ın formunun sırrı!..
Hülya Avşar'ın formda vücudunun sırrı ortaya çıktı! Avşar, verdiği dokuz kiloyu geri almamak için her gün bir avuç leblebi yiyor.

Geçtiğimiz yıl diyetisyen eşliğinde dokuz kilo veren Hülya Avşar, formunu korumak için hem sıkı bir egzersiz programı uyguluyor, hem de yediklerine dikkat ediyor. Ekim ayında 50 yaşına giren ünlü sanatçı, verdiği kiloları geri almamak için tok tutucu özelliği bulunan leblebiden faydalanıyor. Her gün bir avuç leblebi yiyen Avşar, geçtiğimiz günlerde yine yanından ayırmadığı leblebisinden yerken objektiflere takıldı.

Avşar, "Spor yapmanın yanı sıra yediklerimize dikkat etmemiz de şart. Leblebinin büyük faydasını gördüm" dedi.

Alişan 'meşhur bebek oda'sını merak etti!..


Alişan 'meşhur oda'yı merak etti!..
Akmerkez'de arkadaşlarıyla buluşan Alişan, Asena Erkin ve Berkay'ın görüntülendiği bebek odasının yerini sordu...

Bebek odası nerede?

Alişan, önceki gün Akmerkez’de aralarında Sevcan Orhon’un da bulunduğu arkadaş grubuyla bir araya geldi.

Şarkıcı, alışveriş merkezinden ayrılırken Asena Erkin ve Berkay’ın Akmerkez buluşmasına gönderme yaparak, muhabirlere “Buralarda meşhur bir bebek odası varmış, tam olarak nerede kalıyor tarif edebilir misiz acaba?” diye sordu.

Burcu Esmersoy'un çizmesi olay oldu!


Burcu Esmersoy, hafta sonu sunuculuğunu üstlendiği programda giydiği çizmeyle sosyal medyada günün konusu oldu.

Louboutin marka çizme 5 bin liraya yakın fiyatıyla dudak uçuklatıyor

Sevilen sunucu Burcu Esmersoy, hafta sonunda sunuculuğunu yaptığı ’Spor Gecesi’ isimli programda giydiği çizmeyle bir anda sosyal medyanın en çok konuşulan ismi oldu. Emek Ege ile sunduğu programda, ünlü tasarımcı Christian Louboutin’in tasarımı olan 4 bin 750 liralık diz üstü bir çizme giyen Esmersoy, Twitter’da uzun süre konuşuldu. Güzel sunucunun kıyafetini beğenenler olduğu gibi, kombinin spor programı için uygun olmadığını belirtenler de oldu.

Sabah

Kolkola gezdik Caner'i aldatmadım.


Gündemdeki kadından ihanet açıklaması… Asena Erkin, ‘Aldatma gibi bir şey söz konusu değil. İnsan arkadaşlarıyla kol kola gezemez mi?’ dedi. 


FENERBAHÇELİ futbolcu Caner Erkin’in ihanetle suçlanan eşi Asena Erkin, popçu Berkay’la Londra’da çekilen fotoğraflarıyla ilgili konuştu:

VİCDANIM RAHAT

Aldatma gibi bir şey söz konusu değil. Vicdanım rahat. Çıkan haberlere üzülüyorum. Gazeteleri bile okumuyorum. Caner’le konuşmamayı tercih ediyoruz. Çünkü konuştuğumuz şeyleri saptırıyorlar. Ona söz verdim artık hiçbir şeyi konuşmayacağım diye. Ben Londra’ya kız arkadaşlarımla birlikte gittim. İnsan arkadaşlarıyla kol kola gezemez mi? Kolunu omzuna atamaz mı? Ben Berkay’ı 1.5 yıldır tanıyordum. İzmir’de tanıştığımız falan da yok tamamen uydurma haberler yapılıyor.

ÖNCE LONDRA SONRA İSTANBUL

ASENA Erkin ve popçu Berkay’ın İstanbul ve Londra’da çekilmiş fotoğrafları gün yüzüne çıkınca, olay büyümüştü. Asena ve Berkay, iddiaları reddederken; Caner, “Karıma güveniyorum” demişti.

YEMEĞE YALNIZ KATILDI

Fenerbahçe’de Aziz Yıldırım’ın özel davetiyle düzenlenen yemek organizasyonuna diğer futbolcuların aksine Caner Erkin tek başına katıldı. Bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde başarılı futbolcunun eşi Asena Erkin ilgili magazin dünyasında bir takım iddialar ortaya atılmıştı.

Galip Derviş kızı götürmüş meğer.


‘Galip Derviş’te başrolü paylaşan Engin Günaydın(41) ile Algı Ege (28), Cihangir sokaklarında sarmaş dolaş yürürken görüntülendi. Patlayan flaşlarla şoke olan ikili, farklı yönlere gitti. Engin Günaydın, “Bunu haber yapmasanız iyi olur” demekle yetindi.

Ebru Şallı ve Tan birlikte yoga yapıyorlardı, şimdi ise.


Yıllar önce büyük bir aşkla evlenen Manken Ebru Şallı ve Harun Tan geçtiğimiz haftalarda ayrılmıştı. Boşanan çiften yeni haberler gelmeye devam ediyor. Çiftin arasında çocukların velayetleri meselesi var. Öte yandan Ebru Şallı'nın dövmesini sildirdiği iddia ediliyor.

GÖBEĞİNDEKİ DÖVMEYİ HEMEN SİLDİRMİŞ

Ebru Şallı, kısa süre önce boşandığı eşi Harun Tan ile evlenmeden önce aşkını sevgilisinin baş harfini dövme yaptırarak kanıtlamıştı. Göbeğine küçük bir 'H' harfi yaptıran Şallı, sevgilisine yaptığı bu büyük jest ile çok konuşulmuştu. Çiftin boşanmasının ardından pop şarkıcısı Sinan Akçıl ile aşk yaşamaya başlayan Şallı, aynı jesti şimdi yeni sevgilisi için tekrarladı. Dövmecisine giden Şallı önce 'H' harfini göbeğinden sildirdi. Ve ardından 'S' harfini ensesine dövme yaptırdığı ileri sürüldü.



"AŞKINDAN ÇOK OĞLUNLA İLGİLENSEN İYİ OLUR"

Akşam'da yer alan habere göre, Dedikodulara göre; Harun Tan, Pars'ın tavrından dolayı Şallı'yı suçladı. Akçıl'la sık sık yurt dışına gittiği için eski eşinin 3 yaşındaki oğlunu ihmal ettiğini düşünen sosyetik işadamı, Ebru Şallı'ya "Aşkından çok oğlunla ilgilensen iyi olur. Yoksa tıpkı Beren gibi Pars'ın da velayetini alırım" diye sert bir uyarıda bulundu. Bu arada Harun Tan'ın yakın çevresine, "Çocuklarım olmasa Ebru'nun yüzünü bile görmem" dediği de konuşulanlar arasında.

 Ebru Şallı'nın yayınladığı bu 'uyarı raporunda' yuva öğretmeni; 3 yaşındaki Pars'ın bahçeye çıkarken arkadaşının kolunu ısırdığını ve daha sonra arkadaşını öperek kendisinden özür dilediğini belirtti.

Tv programını çırılçıplak sunan sunucu şok etti.


Programı çıplak sunmak benim için normal!
Norveç'in resmi radyo ve televizyon kanalı NRK 3'ün sunucusu şoke etti.

NORVEÇ'in resmi radyo ve televizyon kanalı NRK 3'ün 30 yaşındaki sunucusu Live Nervik, müzik ödülleri programını sahneye çırıl çıplak çıkarak sundu. Live Nervik, PGul adlı programa çıplak ve bir kürenin üzerine oturmuş vaziyette çıktı.

Live Nervik, çıplak olmaktan ve çıplak poz vermekten utanmadığını, bunda bir sakınca görmediğini söyledi. Miley Cyrus'un müzik videosundaki çıplak görüntülerinden esinlendiği belirtilen Live Nervik'in, çıplak sunuculuk yapması ünlüler tarafından eleştirildi.

SUNUCUYA TEPKİLER.... "DİKKAT ÇEKMEK İÇİN GİYSİLERİN ATILMASINA ANLAM VEREMİYORUM"

Ülkenin ünlü komedyenlerinden Lars Mjöen "Live Nervik'in yaptığı hem komik değil hem de çok gereksiz. Sahneye bu şekilde çıkmak, insanları provoke etmekten başka bir şey değil. Ben çıplaklığa ve sekse karşı değilim ama dikkat çekmek için giysilerin atılmasına anlam veremiyorum" dedi.

Live Nervik ise konuyu fazla tartışmak istemediğini belirterek “2013'ün müzik ödüllerinin dağıtılacağı bir akşamın eğlenceli ve renkli geçmesini istedim ve sahneye çıplak çıktım. Yaptığım şey benim için normal" dedi.

Caner Erkin hiç takmadı bile...


CANER'E VIZ GELDİ
Asena ile Berkay'ın Londra fotoğraflarının ardından gözlerin çevrildiği Caner Erkin, dünkü idmanda kahkahalarla koşuyordu! Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin'in eşi Asena ile Berkay'ın Londra'daki samimi pozları önceki gün ortaya çıkınca; herkes yıldız futbolcunun öfkeden deliye döneceğini sandı. Ancak; eşi ve Berkay'ın çok daha samimi pozlarını bir servet ödeyerek satın aldığı iddia edilen Caner'in dünya umrunda değil! Fenerbahçeli futbolcu, dün çıktığı idmanda takımın en neşeli ismiydi!

TAZMİNAT KAHKAHASI MI?
Kahkahalar atarak koşu yapan Caner Erkin'in halleri; şaşırtıcıydı. Ünlü futbolcunun bu halleri kimilerine göre "sadece bir şovdu". Bazılarına göre ise Caner Erkin, zaten Londra'daki sarmaş dolaş fotoğraflardan çok daha samimi olanlarını gördüğü için durumu umursamadı. Yıldız futbolcunun bazı arkadaşlarına göre ise eşinden boşanmayı planlayan Caner Erkin'in neşesi, bu fotoğraflar sayesinde ödemekten kurtulacağı tazminatın neşesiydi!

 SESSİZLİK SÜRÜYOR
Fenerbahçeli futbolcu, mecburen gözönüne çıkarken; skandalın kahramanları Asena Erkin ile Berkay'ın suskun tavrı devam ediyor. Yarınki Fethiyespor maçı antremanına evlilik alyansıyla çıkan Caner; eşi ve Berkay'ın Londra'da çekilen fotoğraflarına da kendi tarzınca yanıt vermiş oldu!

Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Caner Erkin, Eşi Asena Erkin'in kendisini aldattığı yönünde çıkan haberler yüzünden karısını koluna takıp dışarı çıkamıyor. Caner Erkin.. Belki iddialar yalan belki doğru bilemem ama Caner'in büyük futbolcu olması bu konuyu oldukça irdeliyor ve milli oyuncu olumsuz etkileniyor.

Fenerbahçe'li futbolcular ve yöneticiler "Fenerbahçe Gecesi'nde" buluştular. Tüm branştaki futbolcular sporcular bu dev gecede buluştular. Gece'ye herkes eşi ile katıldı. Sporcular, Teknik adamlar ve yöneticiker herkes eşi ile gece katıldı. Bir isim hariç.. Oda Fenerbahçe'nin mükemmel sol beki Caner Erkin gösterdiği performans ile herkesin gönlünde taht kuran Caner özel hayatını işine asla yansıtmıyor.. Ancak dünki gece Caner için ayrı bir burukluk yaşattı..


ASENA'SIZ YEMEK
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, tüm branşlarda yer alan teknik direktör, oyuncular ve onların eşlerine bir yemek verdi. Başarılı futbolcu Caner Erkin'in yemeğe eşi Asena ile katılmaması dikkat çekti.  Takvim



Yılın skandalın da ilk kaybeden Berkay oldu.


Asena Erkin ile Berkay skandalının ilk kaybedeni ünlü popçu oldu. Berkay'ın patronu Yağcı; 'Ona kırmızı kart gösterdim' diyerek popçunun birçok projesini iptal etti

Yılın skandalında ilk darbe Berkay'a geldi. Fenerbahçeli futbolcu caner Erkin'in eşi Asena ile Berkay'ın önce Akmerkez'deki bebek odasından çıkarken çekilen görüntüleri basına yansıdı. Bu fotoğraf üzerine iş görüşmeleri yaptıklarını söyleyen ikilinin bu kez aylardır bilinen Londra fotoğrafları günyüzüne çıktı.

BARDAĞI TAŞIRAN FOTOĞRAFLAR
Akmerkez fotoğraflarından sonra Berkay'a işin aslını soran patronu Polat Yağcı, ünlü popçunun "Aramızda arkadaşlıktan öte bir şey yok, bana inan" açıklamasını duydu. Yağcı, birlikte sanatçısına inandı. Ancak Berkay'ın Londra'da Asena Erkin ile sarmaş dolaş pozları bardağı taşırdı.

İYİCE BUNALIMA GİRDİ
Bunun üzerine Berkay'ın önümüzdeki haftalarda piyasaya çıkacak albümünü çıkarmama kararı alan Yağcı; ünlü popçunun kliplerinin de yayınlanmasını durdurdu. Poll Production'ın sahibi Polat Yağcı, "Berkay'a kırmızı kart gösterdim" dedi. Bu gelişme üzerine iyice bunalıma giren popçunun ise bir süreliğine Londra'ya gidip orada kalacağı söyleniyor.

Yeni pampiş Murat Boz'un danscısı Tuğba İldiz.


Murat Boz’un dansçısı Tuğba İldiz paylaştığı seksi fotoğraflarla Hilal Cebeci’nin tahtını sallıyor.

Genç kızların sevgilisi popçu Murat Boz’un dansçısı Tuğba İldiz, sosyal medyada fenomen olma yolunda hızla ilerliyor.
İldiz paylaştığı seksi pozlarla, sosyal medyanın en seksi ismi Hilal Cebeci’nin tahtını sallıyor.
Uzun yıllardır Murat Boz’la çalışan İldiz, hem Facebook’ta hem Twitter’da olay yarattı.
Aynı zamanda Anadolu Efes’in ponpon kızları arasında yer alan İldiz’in fanatik Fenerbahçeli olması da dikkat çekici..