Ebru Şallı ve Tan birlikte yoga yapıyorlardı, şimdi ise.


Yıllar önce büyük bir aşkla evlenen Manken Ebru Şallı ve Harun Tan geçtiğimiz haftalarda ayrılmıştı. Boşanan çiften yeni haberler gelmeye devam ediyor. Çiftin arasında çocukların velayetleri meselesi var. Öte yandan Ebru Şallı'nın dövmesini sildirdiği iddia ediliyor.

GÖBEĞİNDEKİ DÖVMEYİ HEMEN SİLDİRMİŞ

Ebru Şallı, kısa süre önce boşandığı eşi Harun Tan ile evlenmeden önce aşkını sevgilisinin baş harfini dövme yaptırarak kanıtlamıştı. Göbeğine küçük bir 'H' harfi yaptıran Şallı, sevgilisine yaptığı bu büyük jest ile çok konuşulmuştu. Çiftin boşanmasının ardından pop şarkıcısı Sinan Akçıl ile aşk yaşamaya başlayan Şallı, aynı jesti şimdi yeni sevgilisi için tekrarladı. Dövmecisine giden Şallı önce 'H' harfini göbeğinden sildirdi. Ve ardından 'S' harfini ensesine dövme yaptırdığı ileri sürüldü.



"AŞKINDAN ÇOK OĞLUNLA İLGİLENSEN İYİ OLUR"

Akşam'da yer alan habere göre, Dedikodulara göre; Harun Tan, Pars'ın tavrından dolayı Şallı'yı suçladı. Akçıl'la sık sık yurt dışına gittiği için eski eşinin 3 yaşındaki oğlunu ihmal ettiğini düşünen sosyetik işadamı, Ebru Şallı'ya "Aşkından çok oğlunla ilgilensen iyi olur. Yoksa tıpkı Beren gibi Pars'ın da velayetini alırım" diye sert bir uyarıda bulundu. Bu arada Harun Tan'ın yakın çevresine, "Çocuklarım olmasa Ebru'nun yüzünü bile görmem" dediği de konuşulanlar arasında.

 Ebru Şallı'nın yayınladığı bu 'uyarı raporunda' yuva öğretmeni; 3 yaşındaki Pars'ın bahçeye çıkarken arkadaşının kolunu ısırdığını ve daha sonra arkadaşını öperek kendisinden özür dilediğini belirtti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder