Gezi parkında ağaçları söküp götürüyorlar.

Mahkeme kararını bekleyeceğiz açıklamasının tersine polis zoru ile gezi parkını boşaltıp hemen ağaçları sökmeye başladılar!

İlker Ayrık da gezi için köprüdeydi.

Ünlü oyuncu Boğaz Köprüsü'nde polisler ile dakikalarca konuştu ancak...

Dün gece Avrupa yakasından Taksim Meydanı’na yürümek isteyen binlerce kişi arasında ünlü oyuncu İlker Ayrık da vardı.

Yürüyerek Avrupa'dan Avrupa yakasına geçmek isteyen Ayrık ve yanındaki vatandaşlar, Boğaz Köprüsü'nün geçişe açılması için polisleri ikna etmeye çalıştı.

Polis vatandaşlara daha sonra biber gazı ile müdahale etti.

Tayyip Erdoğan'ın ağaç sevgisi bambaşka!

Tayyip Erdoğan ithal ağaçtan 1 milyar dolar servet kazandı



Başbakan Tayyip Erdoğan’ın "3 milyar ağaç diktik" açıklaması çok tartışıldı. Üç milyarı 10 yıla bölünce günde 821 bin 917 ağaç dikildiği anlamına geliyor. Bu rakama kimse inanmadı, ancak devlet raporlarının daha çarpıcı bir saptaması var. Başbakan Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı iken mülkiye müfettişi Candan Eren, belediyenin hesaplarını kapsamlı bir şekilde inceledi ve ağaç alımında 1 milyar dolarlık bir yolsuzluk saptadı. Rapora göre, ithal ağaç işinden elde edilen 1 milyar dolar, Başbakan Erdoğan'ın servetine dahil edildi. Üstelik, ithal edilen ağaçların hiçbiri Türkiye'nin iklimine uygun değildi...

Başbakan Tayyip Erdoğan’ın Gezi Parkı’yla başlayan eylemlere yanıt vermek için yaptığı “ağaç” açıklamaları eski defterleri yeniden gündeme getirdi.

Erdoğan'ın hesabına göre 10 yılda 3 milyar ağaç dikilmiş. Bu da günde 821 bin 917 ağaca denk geliyor. Uzmanlara bu mümkün görünmüyor.

Belli ki Başbakan Erdoğan 3 milyar ağaç dikme sürecine İstanbul Belediye Başkanlığı dönemini de dahil ediyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve ağaç denilince akla ilk gelen yolsuzluk... Çünkü Erdoğan'ın belediye başkanlığı döneminde ithal edilen ağaçlardan toplam 1 milyar dolar haksız kazanç elde edildi.

Büyük vurgunu 2001 yılında İDGAŞ Yolsuzluğu’nu araştıran Mülkiye Başmüfettişi Candan Eren ortaya çıkardı. İşte o raporda, dönemin İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter yardımcısı Mahmut Kuş'un ağzından aktarılan yolsuzluk…
“Belediyeden Albayraklar'a para pompalanması için kullanılan en basit ve en önemli yolun ağaç işi olduğunu, Recep Tayyip Erdoğan'ın şu anda elinde nakit 1 Milyar Dolar olduğunun söylendiği, belirtilmiştir. “Bu paranın önemli bölümünün kaynağının ağaç işi olduğunu, ağaç işindeki yolsuzluğu yakalamanın imkansız olduğu, getirdik, diktik, kurudu mantığının olduğunu belirtmiştir.”

Başmüfettiş Eren’in 380 sayfa olan "Ek Tevdi Raporu" İGDAŞ dava dosyası için hazırlandı. "Çok gizli" damgalı rapor, İçişleri Bakanlığı'na ve İstanbul Devlet Güvenlik Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcılığı'na sunuldu.

Eren’in ağaç yolsuzluğuyla ilgili çok önemli bir diğer tespiti ise “yolsuzluktan edinilen paranın AKP’nin siyaset finansmanında kullanıldığı” şeklinde.

Peki, Başbakan Erdoğan'ın İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı döneminde ithal edilen bu ağaçlar ne oldu? Hiçbiri Türkiye iklimine uygun değildi. Hepsi buhar oldu...

ulusalkanal.com.tr

İstanbul'da Araçlar Su Altında Kaldı


İstanbul'da Araçlar Su Altında Kaldı

Fatih ve Beyoğlu’nda şiddetli yağmur nedeniyle çok sayıda araç su altında kaldı. Araçların tavanına çıkarak kurtarılmayı bekleyen vatandaşların yardımına itfaiye ekipleri yetişti. İtfaiye ekiplerinin yardımıyla mahsur kalanlar kurtarıldı.

Erdoğan ve TOMA'lar karikatür konusu oldular.

Guardian gazetesinin usta çizeri Steve Bell'in bugünkü karikatürünün konusu Türkiye'de yaşanan protestolarda ve eylemlerde polisin orantısız güç kullanması ve müdahalelerde kullanılan TOMA'lar.

Türkiye'de Gezi Parkı'nda paşlayan ve hem İstanbul'a hem de diğer illere yayılan toplumsal gösterilerde polisin göstericilere sert ve orantısız müdahalesi ilk günden beri tartışılıyor.

Herkes Beni Gördü!


Herkes Beni Gördü

Moda dünyasının Oscar ödülü olarak nitelendirilen CFDA ödül töreni yapıldı. New York'taki törene moda ve TV dünyasının ünlüleri katıldı. Kırmızı halı geçişine ise Sofia Vergara damgasını vurdu. Vergara'nın yeşil elbiseninin göğüs dekoltesinin duruşu bir ara bozuldu. Vergara da bakışlarını o bölgeye yoğunlaştırıp dekolteyi düzeltti.. O an da objektiflere işte böyle yansıdı. 
 



Kavga Çıkaran Dekolte

Esmer güzeli oyuncu yılbaşı gecesi hem giydiği göğüs dekoltesi yüzünden hem de bir yabancıyla fotoğrf çektirdiği için nişanlısıyla kavga etti.

Polat bu kez (kendine) güldürdü.



 Necati Şaşmaz ve Hasan Kaçan konuştu twitter sallandı. Başbakan'la Gezi Parkı eylemleri ile ilgili görüşen iki sanatçı, görüşme sonrası yaptıkları açıklamalar sonrasında twitter'da #direnturkce, Hasan Kaçan ve Necati Şaşmaz, Polat Alemdar trend topic oldu.


Semih Saygıner
Hasan Kaçan ve Necati Şaşmaz'ın konuştuğu dili bilen var mı? Hangi ülkenin dili çok merak ettim...!
Ahmet Hakan
Biber gazı mı, necati şaşmaz mı?
Yekta Kopan
Henüz izlememiş olanlara Necati Şaşmaz Show'dan spoiler vermeyelim. Bütün sürprizi kaçar.
Balçiçek İlter
Ben şahsen Necati Şaşmaz'a teşekkür ediyorum... Hakikaten. Havayı dağıttığı, espri yapmamızı sağladığı için, ihtiyaç vardı.Ve gayet ciddiyim
Seyfi Yerlikaya
CNN Türk Hasan Kaçan ve Polat Alemdar'ın açıklamaları için Tercüman tutaydı iyiydi. Bir şey anlamadık. İdrar ve Nazar dışında.
Sermiyan Midyat
Hasan Kaçan özetle şöyle dedi; Ne yapayım abi? Ekmek Teknesi!
Selami İnce
Erdoğan iki haftadır en güçlü silahını kullandı. Necati Şaşmaz. Bunu da atlattık arkadaşlar. Daha kötüsü olamaz
Selami İnce
NECATİ Şaşmaz'ı gösterip Nihat Doğan'a razı etmek.
Ahmet Aziz Nesin
Nihat Doğan senden ricam Necati Şaşmaz'i bir sustur Seni lider yapmayan Çapulcu olsun
Sermiyan Midyat
Necati Şaşmaz'ın basın açıklamasından satır başları:
Rımdıdı rımdıdı rımdıdı dımdım.
Rımdıdı rımdıdı rımdıdı dımdım.
Rımdıdı rımdıdı...
Nedim Şener ?
Bilemediniz penguen belgeselinin kıymetini alın size Necati Şaşmaz
Nedim Şener
Necati şaşmaz yerine lütfen penguen belgeseli lütfen
Metehan Demir ?
Polisin Necati Şaşmaz'a susması için Toma ile dalmasından korkuyorum
Behzat Ç.
Necati Şaşmaz'ı anlamak için özel ekip oluşturacağım
Özgür ?
necati şaşmaz'ın basın açıklamasının altyazısı ne zaman düşer?
Her Boku Bilen Adam ?
Necati Şaşmaz'ın dediklerini tercüme ediyorum arkadaşlar : Şimdi ben buraya neden çıktım? Niçin çıktım? Nasıl çıktım? Bunu izaha gerek yok!
Süleyman YILMAZ ?
Hasan kaçan aslanı gördünüzmü diyor,sen meraklanma tüm dünya gördü gezide tek vucut olmuş TÜRK aslanını
Katil kahya ?
Hasan Kacan gezi parki sidik kokuyor dedi. Hocam dun aksam gelseydin o zaman kan kokuyordu. GENCECİK İNSANLARİN KANİ #kahrolsunbağzınazarlar
Tugce cerrahoglu ?
Oğuz Aral Hasan Kaçan'ın bu halini görseydi onu dergiden içeri aldığı güne lanet okurdu.ne çektik şu ''çakma sanatçı''lardan 30 yıldır...

Taksimde yanan Toma görüntüleri ve gerçekler

 Nurol Makinanın ürettiği TOMAlar kendi kendini söndürebiliyor.
 

Twitter gezi parkı mesajları

  1. ☠ Dorυĸ Çαğlαyαɴ ☠@DorukCaglayan2h
  2. 3 5 adam yollayıp pravakatör yaptınız bu salak millette yedi valla helal olsun size Bölücülükte BüyüksünUsta
  3.  
  1. Reply
 
  1. Bülent Arınç - "Polis vicdanlı davrandı." - Bölücülükte BüyüksünUsta -

Eli Telsizli gaz maskeli sözde eylemci:))

kaynak:
asliastari
Molotofçu telsizi elinde unutmuş.Sizin gibiler yüzünden Oscara aday olamıyoruz

Kim bu provakatör yoksa polis mi?

Vahim bir iddia!
Twitter’da yapılan yorumlarda molotofçuların polis müdahalesi ile aynı anda ortaya çıktığı ve organize bir şekilde polise saldırıda bulunduğu yazıldı.

Gezi Parkı eylemcilerinin de tepki gösterdiği molotoflu saldırganların kim olduğu merak konusu oldu.
Ajansların geçtiği bir fotoğrafta polise molotof kokteyli ve havai fişek atan bir eylemcinin belindeki kabarıklığın silah olduğu iddia edildi.
Polise havai fişek düzeneği ile saldıran kişinin belindeki kabarıklık dikkat çekti. Sosyal medyada beldeki cismin silah olduğu iddia edildi.


alıntı Hürriyet Güncel

Boğaz köprüsü hınça hınç insan doldu.


Boğaz Köprüsü'nden yürüyerek Taksim'e geliyorlar

saat 03.00 sıralarında Bağdat Caddesi'nde bir araya gelen kalabalık bir grup, sloganlar eşliğinde Kadıköy'e doğru yürüyüşe geçti. Bağdat Caddesi'nde trafik durdu, araçlar yolları kesti. Yoldan geçmekte olan araçlar da kornalarla yürüyen protestoculara destek verdi.