Türk firmaları ve reklam verenler adsense'ye takılıp kalma!

Adsenseye takılıp kalma.

Türk sponsorlar ve reklam veren firmalara önemli duyuru.Aklınızın bir köşesine tazmışsınız.İnternette reklam verecekseniz ilk aklınıza gelen firma adsense yani adworks oluyor.Bu ise google'nin bu reklam platformunu alternatifsiz hale getiriyor.Sonucunda hem siz pahalı reklam vermek zorunda kalıyorsunuz.Hem de site yayıncıları adsensenin anlamsız kaprisleri altında ezilip kaybolup gidiyorlar.
Aslında pek çok türk sitesinin de reklamlarını yayınladığı pek çok alternatif yabancı güvenilir reklam şirketleri var.
Bu adsense alternatiflerini deneyerek hem ucuza reklam yapma fırsatını bulursunuz hemde daha net dönüşlere kavuşursunuz.
Bu ise rekabeti arttıracağı için Türk internet reklam ağının genişlemesine fayda sağlar.Küçük bütceler ile bu yabancı reklam şirketlerini denemeye değer buluyorum.

Bir iki örnek vermek gerekirse CPM FUN ve CPMLEADER bu firmalara bir örnek teşkil ediyor.Hem reklam formatları adsense'ye benzerlikler gösteriyor.Hem de tekil 100.000 gösterim için sadece 20$ bir para ödüyorsunuz.Bu bütceyi google adword ile kıyasladığınız da resmen devede kulak kalıyor.

Öneri benden uygulayıp uygulamamak sizden.Hadi bol satışlar ve kazançlar herkese...
Dip not olarak blog ve site sahiplerine de bir önerim olsun sizde adsenseden banlandım diye üzülmeyin pek çok alternatif reklam yayınlatan site var.Kendinize uygun bir taneyi mutlaka deneme yanılma yöntemi ile bulacaksınız.

CPMLeader'den sitenize reklam alıp yayından para kazanmak istiyorsanız buradan , CPM Fun sitesine kayıt olmak istiyorsanız alttaki linkten kayıt olup sitelerinizi ekleyip hemen kazanmaya başlayabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder