Bayram soflarının vazgeçilmez yemeği kavurma için bayramı beklemenize gerek yok. Her zaman yapabileceğiniz kavurmanın bu kolay tarifi ile bayramlardaki neşe ve mutluluğu evinize getirebilirsiniz. Malzemeler (4-6 kişilik) 2 yemek kaşığı (70 gr) Teremyağ 1 kg kuşbaşı kuzu eti Üzeri için: Kekik Servis için: 2 adet kırmızı soğan 1/2 demet maydanoz Tuz Pul biber Karabiber Hazırlanışı: Öncelikle servis için soğanları yarım ay şeklinde doğrayın.
Elinizle ovalayın ve servis tabağına alın. Kıyılmış maydanoz, tuz, pul biber ekleyip, karıştırın. 1 yemek kaşığı Teremyağ’ı tavaya alın ve eritin. Üzerine eti ilave edin ve kısık ateşte 15 dakika kavurun. 1 yemek kaşığıTeremyağ daha ekleyin. Yağ eriyene kadar kavurmaya devam edin. Tuz, pul biber, karabiber..
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
-
Hilal Cebeci Şok Ötesi Görüntüleri Haberi Görüntüle × Şok görüntüler Hilal Cebe...
-
Tarzlarıyla 'Fark' Yaratanlar 'Moda, insanın kendine yakışanı giymesidir' modaya dair edilmiş en klişe ...
-
Bu kadınların hepside birbirinden ünlü ve birbirinden killi. ama cherly cole”un killi gobegi cok midemi bulandirdi....
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder