Amerika Sibel Kekilli’yi konuşuyor.



Almanya’da yaşayan Türk asıllı sinema oyuncusu Sibel Kekilli, “Game of Thrones” dizisinin 3’ncü sezon galasında Amerikan medyasının ilgi odağı oldu. Los Angeles’daki TCL Chinese Theater binasında gerçekleştirilen galada kırmızı halıya çıkan Kekilli, magazin medyasından büyük ilgi gördü.

”Ben sana bir korsam…”

Kızı ve kızının yakın bir arkadaşıyla yemek yiyen Hülya Avşar'ın gazetecilerle girdiği ilginç diyalog.

Hülya Avşar önceki gün kızı Zehra ve kızının yakın bir arkadaşı olan Cem isimli gençle yemek yedi. İstinye Park Masa restoranda yemek yemeğin ardından gazetecilerle Avşar kızı keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Öncelikle geçtiğimiz günlerde aldığı yeni aracına kızı ve kendisinin adının baş harfleri olan ZH plakası alan Hülya Avşar, kir içindeki aracına yazılan ‘ Beni yıka’ yazısı hakkında konuştu.Madem emir gelmiş yıkarız diyerek kahkaha atan Avşar, yanına gelen küçük hayranlarını öpücük yağmuruna tuttu.

 Aracına binince cd’lerini karıştıran Avşar’a espriyle ”Korsan cd mi o?” denildi. Aynı şekilde cevap veren Hülya Avşar, ” Ben sana bir korsam görürsün” dedi. Yaşanan bu komik olaydan ve atılan kahkahalardan sonra Avşar gaza basıp uzaklaştı.
SÖZCÜ

Dreyfus bu kez GQ ya soyundu!

Seinfeld dizisindeki rolüyle efsaneleşen 53 yaşındaki Julia Louis-Dreyfus, Rolling Stones''tan sonra GQ için verdiği pozla gündemde

Geçtiğimiz günlerde Rolling Stones dergisi için verdiği pozla gündeme gelen Dreyfus, çok geçmeden GQ için oldukça ilginç bir poz verdi. Fotoğrafta ünlü yıldız bir palyaçoyla sevişirken görülüyor.

Komedi rollerinin sevilen oyuncusu Dreyfus, bu sıralarda Veep adlı dizide sakar bir ABD Başkan yardımcısını canlandırıyor.

POSTA

Sokağın ortasında 'aşk buseleri'


Nez, kickboks hocası sevgilisi Bektaş Emirhanoğlu’yla Bebek’teydi.

İkili, sarmaş dolaş mutluluk pozu verdi. Ellerinde kaskla gezen çift bir ara fotoğraflarını çeken muhabirleri görüntülemeye çalıştı.

Hürrem Sultan ne zaman ölecek.

Star TV’deki ‘Muhteşem Yüzyıl’ın ‘Hürrem’i 30 Nisan Çarşamba yayınlanacak 134. bölümde ölecek
 
‘Hürrem’in ölümcül bir hastalığa yakalandığı ortaya çıkacak.

Hürrem ölecek!
 
Vahide Perçin, Meryem Uzerli’nin diziyi terk etmesiyle Haziran 2013’te ‘Hürrem Sultan’ olarak kadroya katılmıştı.

Survivor Berna neden diskalifiye oldu.

Survivor 2014’te bu hafta şok yaşandı. Survivor Gönüllülerde Berna Canbeldek ve Sahra arasında yaşanan tatsız kavga Berna’nın Survivor 2014’ten Diskalifiye olmasına neden oldu.

 Sahra ve Berna ile tartışma sonrası yapılan konuşmada Acun Ilıcalı ve Survivor’da kurallar gereği, konunun devam edip sürebileceği kanısına varırken alınan karar, Berna’nın Survivor’dan elenmesi yönünde idi ve öylede oldu. Berna Ada’ya veda etti.

Berna Canbeldek Kimdir? Biyografisi
Berna Canbeldek, 1990 yılında dünyaya geldi.
Survivor 2014’ün kadın şampiyon adaylarından biri olan Survivor Berna, Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında yaptığı dans gösterileriyle tanınıyor. Başarılı danslarıyla finale kadar çıkan Berna Canbeldek bu sene Survivor’da karşımıza çıktı. Geçen sene de aynı şekilde Yetenek Sizsiniz Türkiye’de dans gösterileri yapan Hilmicem İntepe Survivor’a katılmış ve şampiyon olmayı başarmıştı.



Hadise kime aşık?


Hadise aşık olduğunu söyledi ama sevgilisinin adını açıklamadı.

Ekranların Sempatik Kızıydı, Şimdi seksi özelliklerini ortaya çıkartıyor!

Ekranların Sempatik Kızıydı, Şimdi...
Dilara Gönder, yine GQ dergisinde yaptığı röportajla gündemde... Artık seksiliğini öne çıkardığı röportajları ile konuşuluyor. 

Bir dönem NTV'de spor haberleri sunan Dilara Gönder, Kanal D'nin yayından kalkan dizi 'Ne Diyosuun'da rol arkadaşı olan İlker Aksum'la GQ Dergisi'nde röportaj yaptı.

Derin yırtmaçlı siyah elbisesiyle poker masasına çıkan Dilara Gönder, yine bütün dikkatleri üzerine topladı.

İşte o röportajdan bir bölüm...

Bu ay Ters Köşe'de konuğum, bu güzel ortamın en büyük yaratıcılarından Ali Kemal'im, usta oyuncu İlker Aksum! Onunla, heyecanla başladığımız ama ne yazık ki reyting kurbanı olduğumuz Ne Diyosuun!'u ve nerede hata yaptığımızı konuştuk. Onu tanıdığım ve bu sektördeki ilk işimde kendisiyle birlikte çalıştığım için çok şanslıyım.

Survivor Eda ''Adadaki erkekler çok dedikoducu!''

Survivor Eda'dan ilginç sözler Survivor Ünlüler takımının ilk elenen ismi Eda Özerkan, yarışmayla ve adada yaşadıklarıyla ilgili çok özel şeyler anlattı. İlk başta insanlara güvendiğini belirten Özerkan ‘Adadaki erkekler, ‘Kadınlar daha çok dedikodu yapar’ tezini yıktı’ dedi.
Survivor’dan geleli kısa bir süre oldu. Alışabilidiniz mi geri döndükten sonra?

Yaklaşık iki hafta oldu. Uzun zamandır yemek yiyemiyorum. Çünkü mide kabul etmiyor. 10 gram yiyorum, 11’de mideye sinyal gidiyor ve çıkarmak zorunda kalıyoruz. Az az beslenip, sıvı şeyler tüketmeye çalışıyorum. Çok uzun süre etsiz kaldım. Gelir gelmez et yedim ve yer yemez lavaboya koşturmak zorunda kaldım. Hâlâ eskisi gibi yemek yiyemiyorum. Duşa girmek istedim yarım saat duşa baktım. Yatakta yatamadım, yere yastık yorgan atıp yerde yattığım bile oldu. Sabah 5’te bile gözlerim açık.

İÇİMDEKİ AmazonU AİT OLDUĞU YERE GÖTÜRMEK İSTEDİM

Dışarıdan çok naif ve kolay incinebilen biri gibi görünüyorsunuz. Survivor’a gitme kararını nasıl aldınız?

O adrenalini, heyecanı sonuna kadar yaşamak, içimdeki amazonu ait olduğu yere götürmek istedim. İçimde hakikaten bir amazon var. Normal hayatımda da hareketli ve adrenalini tavan yaşayan bir insanım. Lunapark manyağıyımdır. Mesela benim korkularım vardı. Böcek gördüğüm zaman koşarak kaçardım, tiksinirdim. Şimdi Survivor’a gittim, korkuyla yüzleştim. Yılanı canlı canlı elime alıp oynadım. Kendini keşfedebileceğin tek yer Survivor.

Sizi en çok zorlayan şey ne oldu adada?

Havanın sıcaklığı ve açlık… Dayanmasına dayanıyorsun. Ben açsam, karşı taraf da aç… Herkes aç! İlk yattığımızda tahta baraka çok zorladı. Oranın yağmuru da barakanın içine girdi, nemliydi ve üşüdük. Böcek korkusundan kapşonla yüzümüzü kapatıp, komple battaniyeyi örtüyorduk. Uykudan çok uyandım, gece çok altımızdan bir şeyler geçti.  Palmiyeleri ne gezdiğini görmek için çıkardık.

GECE ÜÇTE TUVALET İÇİN KOŞARAK ORMANA GİTTİM

Adada daha fazla devam etmeyi mi bekliyordunuz?

Sonuna kadar giderdim arkadaşlarım adaletli davransaydı. Tereddütüm yoktu. Her türlü şartı göze alarak gittim. Tuvalet yok. 4 kız ormanın derinliklerine gidiyorduk. Her an karşımıza her şey çıkabilir diye. Mümkün olduğu kadar o işleri geceye bırakmıyorduk. Hava kararmadan tuvalet işini bitiriyorduk. Bir defasında Hindistan cevizini çok tükettiğim için onunla ilgili bir anım oldu. Duygu ‘Karın ağrısı yapar çok yeme’ demişti. Ben de ‘Duygu o kadar açım ki, umrumda değil’ demiştim. Yedim, gece saat 3 gibi hava zifiri karanlık, o karın ağrısıyla ormana nasıl gittiğimi bilmiyorum. O an gözün hiçbir şey görmüyor yılan çıktı, fare çıktı… Nasıl gittiğime inanamadılar.


Demet Akalın’ın size ‘Süs bebeği’ yakıştırması çok sert değil miydi?

Onun kararını kendi veremez. Kimsenin haddi değildir ‘Eda buraya yakışıyor veya yakışmıyor’ demek. Benim kararıma saygı duymak zorundalar. Bu bir. Sınırlarını aştı, o sınırlara uygun çerçevede yapsaydı cevap bile vermeyecektim. Sizin söylediğiniz şarkıcı eleştiri yapmadı. Her zamanki yaptığı şeyi yaptı. Bir sanatçının örnek olması lazım. Detayına girdim çok fazla haddini aşmış. Survivor ‘Hadi kek börek yap, izleyelim’ gibi kolay bir mantık değil. Bir gün aç kal bakalım ne yapacaksın? Bu ‘ben mikrofonu alayım, arkadan müzik gelsin. Bir saat sonra sahneden ineyim’e benzemez. Kusura bakmasınlar.

DEDİKODULARIN ELEBAŞI AKIN’MIŞ!

Pişmanlık duyduğunuz kavgalarınız oldu mu adada?

Ben orada pişmanlık duyacağım hiçbir şey yapmadım. Savunduğum her şeyin arkasından koştum. Ahmet’le problemlerimiz vardı ve onun yüzüne ‘Samimiyetsizsin’ dedim. Hep şöyle bir tez var, kadınlar dedikodu yapar. Programı çıktıktan sonra izledim. Erkeklerimiz bu tezi yıkmış. Genelleme yapmıyorum. Özellikle üçlümüz var, Akın, İsmail, Ahmet. Maşallah bir kulistir gidiyor. Madem bu kadar cesaretliysen çık karşıma konuş. Biz Akın’la çok iyiydik. Ben hep Ahmet’le tartışıyordum. Meğer asıl elebaşı Akın’mış. Şok bende. Beraber yarışırken ‘Edacım süpersin, erkek olarak böyle yarışamadım’ diyor, sonra alevliyor. Şimdi Duygu’ya oynuyorlar, çünkü amaçları kız göndermek. Hep son sayılara İsmail’i koyup ‘Onun sayesinde ödül aldık’ gibi gösteriyorlar.

Kendi tavrınızdan memnun musunuz adadaki olaylara karşı?

Bana yaptıklarının aynısı. Hikaye aynı, senaryo aynı, sadece oyuncular farklı.  Birazcık söylediğin şeyin arkasında olacaksın. Bazı arkadaşlarım bunu yapamadılar. Ben bayan olduğum halde yapabildim. Ben giderken İsmail hakkında uçakta coştuk, iyi ki var, çok eğleneceğiz derken farklı yönlerini gördüm. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovdular. Ben doğru söyledim. Ben devamlılığımı hep korudum. Ben karakterimi Survivor’da bırakmadım. Benim için asıl güç karakter gücüdür.

‘BEN BU ADAYA FAZLAYIM’ DİYE DÜŞÜNDÜM

Adadayken en çok neyi özlediniz?

Bazı insanların ikiyüzlülüklerini görünce bir an iç sesin ‘ben buraya, bazı insanlara fazlayım’ diyor. Açıksözlü olmamak gerekiyor. Etrafına bakıyorsun, bazı insanlar kapalı kutu. Oradaki en büyük rahatlığımız her şeyden bihaber olmaktı. Bayağı bir temizlenerek buraya geliyorsun.

Bir çok ünlü makyajsız yakalandığında gazetecilere çok sinirleniyor. Siz orada 17 gün en doğal halinizle yer aldınız.

Ben günlük hayatımda hiç makyaj yapmam. Steril bir hayat yaşıyorum. Pazara gider, markete gider evde ablamla temizlik yaparım. En büyük artısı Survivor’un şu oldu: Artık daha rahat makyajsız çıkıyorum. İnsanlar alıştı. Benim zaten egolarım yoktu.

Kendinizi çok zayıf buluyor musunuz?

Çok zayıfladım. Kilo verince direk yüzüm çöküyor. Üç haftada 5 kilo verdim. Boyum 1.75, şu an 50 kiloyum. Her gittiğim yerde şaşırıyorlar.

Peki sizce Survivor’ı kim kazanacak?
Ünlüler’den Tolga ya da Gökhan, Gönüllüler’den Yiğit. Son dörde Turabi de kalır bence.

O ÜÇLÜYLE ASLA BİR ARAYA GELMEM

Döndükten sonra insanlardan nasıl tepkiler aldınız?
Şahane. %95’i ‘çok karakterliymişsin, düzgünmüşsün, lafının her zaman arkasındaydın ve giderken Ahmet’i öpmeyerek bunu gösterdin’ dediler. Hiç ikiyüzlü değilim. Görüşmeyeceğim üç isim var: İsmail, Akın, Ahmet. Ama profesyonel olarak işle alakalı bir araya gelirim. Ama özel hayatıma girmeyecek insanlar.

Kaynak: Akşam

Eda Taşpınar plaj sezonunu erken açtı.

Antalya'nın dağlarında henüz kar erimezken, Eda Taşpınar deniz ve güneş sezonunu açtı.

Yaz, güneş ve bronzluk denilince akla ilk gelen isimlerden olan Eda Taşpınar, sezonu erken açtı. Henüz Nisan başında olmamıza rağmen ikoncan; deniz ve güneş keyfi yaptı.

Eda Taşpınar sezonu erken açtı

Antalya'daki ecza fuarında bronzlaştırıcı ürünlerini tanıtan Eda Taşpınar, güneşi görünce dayanamadı.

Şezlongumu özledim
Kendisini hemen deniz kenarına atan ikoncan, önce yağını sürüp güneşlendi. Antalya'da henüz karlar erimemesine rağmen kendisini serin sulara atan Eda, son günlerde "şezlongumu özledim" mesajlarıyla sezonu erken açacağına dair ilk sinyalleri vermişti.






Dünyanın en seksi plajları

Dünyanın en seksi plajlarından içinizi ısıtacak görüntüler...

Matira Plajı, Bora Bora Adası, Tahiti

Copacabana Plajı, Rio de Janeiro, Brezilya

İpanema Plajı, Rio De Janeiro, Brezilya

Patong Plajı, Phuket, Tayland

Folegandros Plajı, Yunanistan

Tenerife Plajı, Kanarya Adaları

Grande Plajı, Biarritz, Fransa

La Digue Plajı, Seyşeller

Ko Phi Phi Don Adası, Tayland

Bazı plajlar ise "Çıplaklar Plajı" olarak nam salmış durumda. İşte dünyanın dört bir yanındaki çıplaklar plajları...

Bakers Plajı, San Fransisco, ABD

Plakias Plajı, Girit Adası, Yunanistan

Kırmızı Kumsal, Santorini, Yunanistan

Samurai Plajı, Queensland, Avustralya


İşte Ankara'nın gerçek seçim sonucu


Twitter yasak sonrası ilk selfie


Siyasiler de selfie çılgınlığına kayıtsız kalamadı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik ve Ankara Belediye Başkanı Melih Gökçek birlikte selfie pozu verdi.

Çelik'in çektiği selfie pozunu paylaşan Melih Gökçek, fotoğrafla birlikte şu tweet'i kaydetti:

"İLK SELFİE Ak Parti İLDEN...BEN, GN BŞK YRD'MIZ Hüseyin Çelik, ANKARA MV TÜLAY SELAMOĞLU, İL BŞK MURAT ALPASLAN..."

Kelly Brook deniz kenarın da gögsünü gere gere açtı.


Kelly Brook, çekime kaldığı yerden devam etti. Elbette onu adım adım takip eden gazeteciler de fotoğraflarını çekmeye.

Özel hayatını fazla saklamaya gerek görmüyor. Basınla ne zaman karşılaşsa güler yüzle sohbet edip poz veriyor..




Tek başına tatil yaptığı sırada fotoğraflarının çekildiği fark ettiği anda da güzel görünmek için elinden geleni yaptı.

Brook geçen hafta sonunu Miami'de geçirdi.Brook zaman zaman çevredekilerle şakalaştı.

Brook kimi zaman çekim aralarında fotoğrafçılarla sohbeti de ihmal etmedi.

Ünlü mankenden şok itiraf

Bir süre önce eşi Orlando Bloom'dan boşanan top model Miranda Kerr, öyle bir itirafta bulundu ki...

Yıllarca Victoria's Secret iç giyim markasının meleklerinden biri olan Miranda Kerr, GQ dergisinin İngiltere edisyonuna samimi açıklamalarda bulundu. İngiliz basınından The Daily Mail'in sitesinde yer alan habere göre; dergiye verdiği röportajda "Bütün biseksüel fantezilerini yaşamak" istediğini söyleyen 30 yaşındaki bir çocuk annesi Kerr "Hem kadınlara hem erkeklere saygı duyuyorum. Keşfetmek istiyorum. Asla 'asla' deme" açıklamasında bulundu.

 Boşanmasının ardından yeni aşk dedikoduları ile gündeme gelen süper model Miranda Kerr'in eski kocası Orlando Bloom da İngiliz The Times Magazine'e verdiği röportajda ''Ömrümüz boyunca birbirimizin hayatında olacağız. Çünkü bizim bir çocuğumuz var. Birbirimize hep saygı duymamız ve oğlumuz Flynn'in de bunu anlaması benim için çok önemli'' şeklinde konuştu. Yakışıklı oyuncu Bloom "Her zaman eski eşiyle birbirlerine yakın olacaklarını da" sözlerine ekledi. 2010 yılında hayatlarını birleştirenve 6 ay önce boşanan Bloom ve Kerr'in, Flynn adında üç yaşında bir oğlu bulunuyor.

Erkekte ilk dikkat ettiğim şey nesidir.


Bensu Soral, InStyle için modellik yaptı. Çekim sonrası derginin sorularını da yanıtlayan oyuncu, aşkla ilgili şunları söyledi:

“Erkekte ilk dikkat ettiğim şey konuşurken gözümün içine bakmasıdır, akabinde giyim tarzına şöyle bir bakarım.”

Nicole Lee, havuz başın da altını çıkarttı.

Bu kez fazla abarttı.

38 yaşındaki ünlü fitness modeli Jennifer Nicole Lee, tatilini geçirdiği Miami'deki bir otelin havuzbaşında paparazzilere öyle bir şov yaptı ki.