Su altında çıplak protesto


Nü fotoğraflarıyla dünya çapında ün kazanan Türk fotoğraf sanatçısı Niko Guido, şimdi de deniz kirliliğini protesto etmek amacıyla Kemer'de deniz altında Rus mankenlerle nü fotoğraf çekimi yaptı.
Niko Guido, “Dünyanın geleceğini ciddi şekilde etkileyecek çevre sorunlarının yanında, aslında çıplaklık sadece küçük bir teferruat. Bugün belki bu fotoğraflarda poz verecek çıplak model bulmakta zorlanıyorum ama ileride belki de çıplak poz verilecek bir dünya kalmayacak. Nü fotoğraf sanatçısı olduğum için ve çıplaklığın doğamızın bir parçası olduğunu düşündüğüm için bu fotoğraflarda çıplaklığı kullanmak istedim. Amaç insanların ilgisini çekmek” dedi.

İki erkeği idare ettiği olmuş

Sadık Şendil'in tiyatro oyunu 'Yedi Kocalı Hürmüz', sinema filmi oluyor. 'Hürmüz' rolünü üstlenen Nurgül Yeşilçay, kendisinin de bir zamanlar iki erkeği aynı anda idare ettiğini söyledi.

Nurgül Yeşilçay, “Birinin bir şeyi hoşuna gidiyor, diğerinin başka bir şeyi. Fakat sonunda ikisinden de kopuyorsun, çünkü üçüncü birine aşık oluyorsun” dedi.



Video: Nurgül Yeşilçay   Benzer: ege, aydan, nurgül, yeşilçay, şelale

Sevişme sahnelerini çekip kaçmış

Daha gösterime girmeden medyada yer alan sevişme sahneleriyle haber olan 'Mıhlıçay Aşıkları'nın seti cadı kazanı gibi.



Filmin yapımcısı ve yönetmeni Zafer Ünlü, şu sıralarda harıl harıl filmin ateşli sevişme sahnelerinde Selen Görgüzel'le oynayan Devrim Saltoğlu'nu arıyor. Bunun nedeni ise Saltoğlu'nun bu sahnelerin çekiminden sonra ortadan kaybolması. Ünlü, konuyla ilgili olarak Habertürk'e verdiği röportajda, "Saltoğlu sevişme sahnelerinde oynadı. Dış mekan sahnelerini yağmur yağdığı için çekemedik. Hava düzelince Saltoğlu'nu aradık. Parasını vermediğimizi iddia etti. Oysa biz Saltoğlu'yla 5 bin YTL 'ye anlaşıp parasını da menajeriyle göndermiştik" diyerek Saltoğulu'na filmin geri kalan sahnelerinde de oynaması için çağrıda bulundu.



Beyonce'dan kalça fotoğrafına yasak


Beyonce'un bundan böyle sahnede olduğu süre içinde hiç kimse kalçasının fotoğrafını çekemeyecek.
Yeni albümü 'I'm... Sasha Fierce'ın turnesi kapsamında seri konserler veren Beyonce'un sözcüsü, Beyonce'un arka plandan görüntülenmesine izin verilmeyeceğini belirterek bunun nedenini de şöyle açıkladı: "Beyonce'un sahne kostümleri ya kısa şortlardan ya da mini eteklerden oluşuyor. Koreografi ise son derece karmaşık. Bu da ister istemez Beyonce'un terlemesine sebep oluyor. Bu da ortaya hoş olmayan görüntüler çıkmasına neden oluyor. Bu yüzden Beyonce bundan böyle sahnede arka plandan fotoğrafının çekilmesine izin vermeyecek."

Lady Gaga'nın sahnede göğüsleri patladı


Lady Gaga, Kanada'da gerçekleşen Much Müzik Ödülleri'nde füze göğüslü korsesini anımsatan kostümüyle yine olay yarattı.
Ödül gecesinde sahneye çıkıp iddialı bir performans sergileyen Lady Gaga, dansçılarıyla birlikte unutulmaz şova damgasını vurmayı başardı. Şovun en önemli parçası kuşkusuz alev alev yana göğüsleriydi. Kostümünün göğüs bölümü için özel olarak hazırlanan füzelerin içinden fışkıran ateşler, seyircilere inanılmaz görsel bir ziyafet yaşattı.