AKP oyları akın akın MHP'ye gidiyor!

Yerel seçim sonuçlarını en yakın bilen Gezici Araştırma Şirketi, Türkiye'nin 7 coğrafi bölgesinde, 32 il, 225 ilçede, 3 bin 840 kişiyle görüşerek gerçekleştirdiği ankette ilginç veriler ortaya çıktı.

Anket sonuçlarına göre; AK­P yüz­de 35.2, CHP 29.1, MHP 20.5,  HDP 9.5, SP 2.9, BBP 1.4, DİĞER 1.4 olarak dağıldı. Yani AK­P'­den ko­pan oy­la­rın yüz­de 60'ı MHP'­ye gi­di­yor.

2014 ye­rel se­çim so­nuç­la­rı­nı en ya­kın bi­len Ge­zi­ci Araş­tır­ma Şir­ke­ti­'nin son an­ke­ti, ik­ti­dar par­ti­si­ni üze­cek. Ge­zi­ci'nin 14-15 Şu­bat ta­rih­le­rin­de 32 il­de 3 bin 840 ki­şiy­le hanede yüz yü­ze yap­tı­ğı araş­tır­ma çar­pı­cı so­nuç­lar or­ta­ya koy­du. An­ke­te gö­re; bu­gün bir se­çim ya­pıl­sa  AKP yüz­de 39.1, CHP 28.7, MHP 18.1 ve HDP 9.5

YOLSUZLUK AKP'NİN OYUNU DÜŞÜRÜYOR

Ge­zi­ci Araş­tır­ma Ge­nel Mü­dü­rü Mu­rat Ge­zi­ci, so­nuç­lar­la il­gi­li ola­rak "AK­P'­nin oy kay­bet­me se­bep­le­ri­nin ba­şın­da ül­ke gün­de­min­de­ki yol­suz­luk olay­la­rı, va­tan­da­şın ge­çim sı­kın­tı­sı ya­şa­ma­sı, te­rör so­ru­nu­nun çö­zü­le­me­miş ol­ma­sı, eği­tim­de­ki ak­sak­lık­lar ve med­ya­ya ya­pı­lan bas­kı ge­li­yo­r" de­di. AK­P'­nin oyu­nun se­çim sü­re­cin­de yüz­de 35'in al­tı­na düş­me ih­ti­ma­li­nin yük­sek ol­du­ğu­nu ifa­de eden Ge­zi­ci, "ka­rar­sı­z" seç­me­ne dik­kat çek­ti. Ge­zi­ci, şun­la­rı söy­le­di:

AKP'NİN OYLARINI MHP ALIYOR

"Ka­rar­sız­la­rın oy ora­nı yüz­de 19.7… İs­ta­tis­tik­sel ola­rak ka­rar­sız­lar par­ti­le­rin al­dı­ğı oy oran­la­rı­na gö­re ağır­lı­ğın­ca dağıtılıyor. Fa­kat ka­rar­sız­la­ra 'Oy ver­mek zo­run­da kal­sa­nız ter­ci­hi­niz hangi parti olur?' di­ye ikin­ci bir so­ru sor­du­ğu­muz­da sonuç çok fark­lı… Bu du­rum­da AK­P yüz­de 35.2, CHP 29.1, MHP 20.5,  HDP 9.5, SP 2.9, BBP 1.4, DİĞER 1.4 olarak dağıldı.

Ya­ni AK­P'­de yüz­de 4'lük bir oy kay­bı da­ha or­ta­ya çı­kı­yor. AK­P'­den ko­pan oy­la­rın yüz­de 60'ı MHP'­ye gi­di­yor."

HALK MEDYAYA BASKI VAR DEDİ

Va­tan­daş­la­ra "Siz­ce ül­ke­miz­de ger­çek­ten ku­tup­laş­ma var mı?" di­ye so­rul­du. Yüz­de 70.7'si "E­ve­t" dedi. Med­ya­ya yö­ne­lik bas­kı­lar so­rul­du­ğun­da ise yüz­de 69.7'lik bir ke­sim, hü­kü­me­tin ve Cum­hur­baş­ka­nı Er­do­ğa­n'­ın med­ya­ya bas­kı uy­gu­la­dı­ğı­nı dü­şün­dü­ğü­nü söy­le­di. Bu oran, AKP seç­me­nin­de yüz­de 28…

Gezici Araştırma Şirketi'ne anket denetlemesi

Yerel seçim sonuçlarını en yakın bilen Gezici Araştırma Şirketi, yaklaşan genel seçimler öncesi yaptığı anketlerle de gündem olmaya devam ediyor. AKP yandaşı anket şirketlerinin şişirme ve yönlendirme anketlerine karşı inanılır doğru sonuçlar veren şirket, AKP'nin gerçek oy oranlarını ortaya koyduğu için olsa gerek müfettişler tarafından incelemeye ve denetime tabi tutuldu.

Gezici Araştırma Şirketi'nin sahibi Murat Gezici denetimle ilgili yaptığı açıklamada şirketin yasal ve hukuksuz hiç bir durumu olmadığını belirterek, tutanaktada bunun belirtildiğini söyledi.

Tutanakta şu ifadeler yeraldı

 "Gezici Araştırma Şirketi yerinde inceleme sonucunda belirlenen adreste bulunduğu görülmüş böyle bir yer vardır, işyeri kira olduğu ve sözleşmesinin bulunduğu, idari departmanında 6 kişi çalıştığı incelemede tespit edildiği ve SGK'lı olduğu görüldüğü, şirketin kamuoyu anketi yaptığı incelemede görüldüğü, şirketin yetkilisi ve firma sahibi olduğu ve ofisi kullandığı görülmüştür"  diye tutanak tutuldu. 

Yabancılar en çok Antalyadan ev alıyor!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2015 Yılı Ocak Ayı Konut Satış İstatistiklerine göre, Türkiye’de yabancılara yapılan konut satışlarında, Ocak 2015’te ilk sırayı 392 konut ile Antalya aldı.

TÜİK Antalya Bölge Müdürü Abdi Öncel yaptığı yazılı açıklamada, Ocak 2015 verilerine göre, Türkiye’de yabancılara konut satışında ilk sırayı 392 konut ile Antalya’nın aldığını bildirdi. Öncel, Antalya’yı sırasıyla 377 konut satışı ile İstanbul, 95 konut satışı ile Yalova, 81 konut satışı ile Bursa, 63 konut satışı ile Aydın ve 49 konut satışı ile Sakarya’nın izlediğini bildirdi.

Türkiye genelinde konut satışlarının 2015 Ocak ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 1,7 oranında azalarak 86 bin 167 olduğunu, konut satışlarında, İstanbul’un 16 bin 587 konut satışı ile en yüksek paya (yüzde 19,2) sahip bulunduğunu ifade eden Öncel, Antalya’da 2015 Ocak ayında 4 bin 684 konut satıldığını ve Antalya’nın konut satışı ile İstanbul, Ankara ve İzmir’den sonra en yüksek paya sahip iller arasında yer aldığını açıkladı.

IŞİD 17 kürt peşmergeyi kafeste yakacakmış!

IŞİD, peşmergeleri kafese koyup geçit yaptı

IŞİD, rehin aldığı 17 peşmergeyi kafeslerin içine koyarak sokak sokak gezdirdi. Terör örgütünün, rehineleri Ürdünlü pilot Muaz el Kesasibe gibi yakarak öldüreceği iddia edildi.

Ürdünlü pilot Muaz el Kesasibe’yi yakarak infaz eden IŞİD, korkunç bir video daha yayınladı. Dört dakikalık videoda; IŞİD, rehin aldığı 17 peşmergeyi, beyaz araçların çektiği kafeslerin içinde sokak sokak gezdirerek gövde gösterisi yapıyor.

Her bir rehinenin arkasında ise kalaşnikoflu militanlar bayrak sallıyor. Geçişi izleyen insanlar ise tutsakları yuhalıyor.



Bu kadınların derdi ne bilen var mı?

Herbiri ayrı ayrı uçmuş.

Araştırmacı yazar Esra Elönü ve Orhan Pamuk' un eski sevgilisi Karolin Fişekçi twitter da Tuğçe Kazaz'ın 'CHP yüzünden Hristiyan oldum' açıklaması üzerine birbirine girdi.
Tuğçe Kazaz, Kanal D ekranlarında Cüneyt Özdemir'in hazırlayıp sunduğu 5N1K programında neden Hristiyan olduğunu ve daha sonra neden İslamiyet'e döndüğünü açıkladı. Bunun ardından ressam  Karolin Fişekçi  ve yazar Esra Elönü twitter da birbirine girdi.

Tuğçe Kazaz programda, neden Hristiyan olduğunu şu sözlerle açıkladı: "Tepkisel bir seçimdi benimki. Ben bunu daha önce de açıkladım. Eski Türkiye'nin bizlere daha batılı bir zihniyetin getirdiği bir eğitim sisteminin sonucunda bu oldu. İttihat Terakki zihniyeti bizi dizden uzaklaştırdı. Dini bize öcü gibi gösterdi. Belli kalıplar üzerine kuruldu din. Üzerime bir realite dayatıldığı için ve kendi arayışım sonucunda tepkisel olarak bir zihniyete karşı din değiştirdim. Ben buna Cumhuriyet Halk Partisi zihniyeti de diyorum."

Bu açıklamalar  sosyal medya da çok fazla tepki gördü. Bunu üzerine araştırmacı yazar ve aynı zamanda Ülke Tv'de yayınlanan Arafta Sorular programının sunucusu Esra Elönü ve  ismini Nobel ödüllü yazar Orhan Pamuk'un sevgilisi olarak duyuran Karolin Fişekçi twitter da birbirine girdi.

BUNU ESRA ELÖNÜ DOLDURUYOR

Karolin Fişekçi twitter'dan Kazaz'ın daha önce Esra Elönü'nün programında nasıl namaz kıldığına gönderme yaparak, 'Koşun Tuğçe Kazaz, Kanal D'de baronları anlatıyor, Bunu iyice Esra Elönü doldurmuş ekrandan örümcükler geçti gibi hissettim' yazınca; Esra Elönü'den cevap gecikmedi.
Elönü, 'Senin gibi TOP'lu seks fotoğraflarıyla bile patlayamamış havai fişek olmaktansa ekran örümceği olur şerefimle ağ örerim. Yalnız dikkat bindiğin top ecdadının topğu seni geri park eder ilericisin ya o bakımdan' diye yanıtladı.



BEŞİKTAŞ'TAKİ TARİHİ TOPLAR İLE FOTOĞRAF ÇEKTİRMİŞTİ

"Fiziken olmasa bile, zihnen penise sahibim Birçok erkekten daha fazla..." diyen Ressam Karolin Fişekçi  2009 yılındada  'erkekliğin fetişleşmiş sembollerine gönderme yapmak' için kırmızı mini elbisesiyle Beşiktaş Meydanı'ndaki bir topa çıkarak poz vermişti.


Tuğçe Kazaz'ın boyun ağrıları namazda geçmiş!

Tuğçe Kazaz, Kanal D ekranlarında Cüneyt Özdemir'in hazırlayıp sunduğu 5N1K programına konuk oldu.

Program boyunca Cüneyt Özdemir ile görüş ayrılıklarına düşen Tuğçe Kazaz İslam'ı neden bıraktığından ve daha sonra neden İslamiyet'e döndüğünü de açıkladı..

Tuğçe Kazaz programda, neden Hristiyan olduğunu şu sözlerle açıkladı:

"Tepkisel bir seçimdi benimki. Ben bunu daha önce de açıkladım. Eski Türkiye'nin bizlere daha batılı bir zihniyetin getirdiği bir eğitim sisteminin sonucunda bu oldu.

Kazaz'ın "Namazla boyun ağrılarımdan kurtuldum" sözleri sosyal medyada eleştiri konusu oldu...