Ünlülerin çıplak fotoları bu sitede.

Ünlülerin çıplak fotoğrafları bir bir 4Chan'a ekleniyor. Jennifer Lawrance,Kate Upton,Selena Gomez,Victoria Justice seksi fotoğrafları yüklenemeye devam ediyor.



İşte o fotoğraflar;

Jennifer Lawrance,Kate Upton,Selena Gomez,Victoria Justice'nin çıplak fotoğrafları 4chan'de paylaşıldıktan sonra hızla kullanıcılar arasında yayılmaya başladı.
Yayınlanan fotoğrafların gerçek olduğu Jennifer Lawrence'ın sözcüsü tarafından doğrulandı.
Dünyanın dört bir yanındaki paylaşım forumu ve magazin takipçileri, bu haftaya oldukça farklı başladı. Başta Kate Upton ve Jennifer Lawrance gibi basının büyük ilgi duyduğu genç ünlüler olmak üzere birçok yıldızın özel fotoğrafları internete sızdı ve Reddit’te bu mahrem pozlar geniş yer buldu. Elbette internete düşen tüm çıplak fotoğraflar gibi bu görüntüler de sayısız farklı paylaşım servisine yüklendi ve artık bunu geri almak imkansız.

Şahısların rızası olmadan yayınlanan fotoğrafların etik tarafı apayrı bir başlık konusu. Ancak işin bilişim tarafında çok önemli bir ayrıntı göze çarpıyor: Bu fotoğrafların hacker’lar tarafından iCloud ve diğer bulut hesaplarından çalındığı söyleniyor. Diğer bir deyişle, Kate Upton’ın ya da Jennifer Lawrance telefonlarıyla çektikleri mahrem fotoğrafları, yıllardır “inanılmaz güvenlidir, kendi PC’nizden daha güvenli” diye pazarlaması yapılan bir bulut servisine yükledi (ya da cihazlarından bu yükleme otomatik olarak gerçekleşti, neredeyse tüm bulut servislerin bu özelliği de mevcut). Ardından hacker’lar tüm bunları bir şekilde ele geçirdi ve internete yaydı.



Sevgilinize bile güvenmeyin
Dünyaca ünlü yıldızların fotoğraflarının cep telefonlarından çalınması Apple’ın bulut saklama sistemi iCloud’un güvenlik açıklarını da gündeme getirdi.

Bilişim sektörü uzmanları herkesin cep telefonunda kolayca erişilebilen iCloud bölümüne ayrıca bir şifre konmasının öneriyor. Yani fotoğrafları buluta atmak da sandığınız kadar güvenli değil. Bir grup bilişim uzmanı ise telefonu hacklenen birisinin ne yaparsa yapsın mahreminin kalmayacağı görüşünde.

Aslında bu fotoğrafların ele geçmemesi için yapmanız gereken sevgiliniz için bile bu pozları vermemek.

Siber saldırının kurbanları arasında Kaley Cuoco-Sweeting, Kate Upton, Lea Michele, Brie Larson, Kirsten Dunst, Becca Tobin, Jessica Brown Findlay, Hope Solo, Teresa Palmer, Krysten Ritter, McKayla Maroney ve Yvonne Strahovski’nin bulunduğu doğrulandı.

Aubrey Plaza, Candice Swanepoel, Cara Delevingne, Cat Deeley, Hillary Duff, Kelly Brook, Michelle Keegan, Selena Gomez, Rihanna ve Vanessa Hudgens’ın ise fotoğraflarnın sızdırıldığı iddia edildiyse de henüz bu fotoğraflar hiç bir internet sitesinde yayınlanmadı.

Ünlü yıldızların çıplak fotoğrafları çok konuşuldu

APPLE ÇOK BÜYÜK PRESTİJ KAYBETTİ!

Ancak konunun teknoloji tarafından bakıldığında, Apple’ın çok önemli bir sorunla karşı karşıya kalması mümkün. Özel hayatın bu denli ihlal edilmesi ve bunun da güvenliğiyle ön plana çıkan Apple’ın iCloud bulut hizmeti üzerinden gerçekleşmesi, şirketin güvenilirliği ile birlikte itibarını da ciddi oranda sarsacak bir sorun teşkil ediyor. iCloud hack saldırısının iPhone 6 lansmanına günler kala gerçekleşmesi de, sızıntının Apple karşıtı olabileceği düşüncesini güçlendiriyor. Çok sayıda Apple kullanıcısı, sızıntıdan rahatsızlıklarını Twitter ve diğer sosyal platformlarda dile getirirken, Apple tarafından henüz herhangi bir açıklama gelmiş değil.

Fotoğrafları sızan ünlülerden Mary E. Winstead, konuyla ilgili olarak kocasıyla yıllar önce çektikleri özel fotoğraflara bakan ve bu şekilde paylaşan insanlara seslenirken, fotoğrafların yıllar önce silindiğini ve ulaşmak için büyük çaba harcanmış olması gerektiğini belirtiyor.

ÖZEL HAYATI REZİL ETTİLER

Mashable’ın iletişime geçtiği Jennifer Lawrence’ın sözcüsü ise bu sızıntının özel hayatın rezil bir ihlali olduğunu belirterek, yetkililerle iletişime geçildiğini ve Jennifer Lawrence’a ait fotoğrafları paylaşan herkes hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını söylüyor.

Daha çok fotoğraf her dakika sızmaya devam ederken, yetkililerin konuyla ilgili ne yapacağı ve bu saldırının Apple’a nasıl zarar vereceği henüz bilinmiyor.

EN AĞIR CEZAYI ALACAKLAR ... !

ABD basını, konuyla ilgili sorumluların yakalanmaları halinde ağır cezalar alacaklarını belirtiyor. Apple markasının bir uygulaması olan iCloud'un hacklenmesiyle ortaya çıkan bu durum, aynı zamanda markayı kulanan kişiler tarafından da ağır bir şekilde eleştirildi. Kate Upton (d. 10 Haziran 1992), ABD'li oyuncu ve model.

Kate Upton kimdir ?

Kişisel hayatı

Kate Upton, 10 Haziran 1992 tarihinde St. Joseph, Michigan'da doğmuştur. Çocukluğunu Florida Melbourne'da geçirmiştir. 3 kardeşi vardır. Amcası olan Fred Upton, ABD, Michigan 6. kongre bölge temsilcisidir. İyi bir at binicisi olan Upton'ın binicilik yarışmalarında dereceleri bulunmaktadır.

Kariyeri

2008 yılında, Miami Elite Model Management ile anlaşma imzaladı. Daha sonra New York'a taşınan Upton, IMG Models'e katıldı.

İlk modelliklerini Garage ve Dooney & Bourke‘de yaptı. 2010′da Guess‘in yeni yüzü oldu. 2011 yılında Sports Illustrated Swimsuit Issue dergisinde yılın çaylağı seçildi ve daha sonra 2012′de derginin kapak kızı oldu. O günden günümüze Beach Bunny ve Victoria's Secret için modellik yapmaya başladı. Ayrıca Haziran 2011′de Esquire dergisi tarafından “Yazın Kadını” seçildi.

2011 Nisan ayında yayınlanan bir internet videosu (Dougie) ile birden popülaritesini arttırdı. 30 Nisan 2012′de Terry Richardson‘un Cat Daddy adlı videosunda yer alıp büyük ilgi topladı.