Hilal Cebeci twitterda çoştu köpürdü.

Hilal Cebeci yine yaptı yapacağını!

Şarkıcı Hilal Cebeci, sabah kuşağında yayınlanan bir programdaki konuklarla ilgili Twitter üzerinden ağır eleştirilerde bulundu...

Ünlü şarkıcı Hilal Cebeci, sabah kuşağında yayınlanan bir programdaki konukların yorumları karşısında, 'Bunların oyuyla benim oyum bir' yorumunu yaptı. Cebeci Twitter hesabından şunları paylaştı:  "Kanım dondu. Bir köyde olay... Cehalet, ahlaksızlık, kim kimin kocası belli değil, cinayet... Bunların oyuyla benimki bir, yazık!"

Şarkıcının bu açıklamlarına bir takipçisi, 'Ne yani insaların oy haklarını ellerinden mi alalım bunu mu istiyorsun' yazdı. Hilal Cebeci'nin bu sözleri akıllara Aysun Kayacı'yı getirdi. Kayacı katıldığı bir programda, "Ben vergi veriyorum niye vergisini vermeyen, çok özür dilerim herkes üstüme gelecek ama kalıp olarak söylüyorum, 'dağdaki çoban'la benim oyum eşit mesela..." demişti.

Demet Evgar Acuna twitterdan giydirdi!

Demet Evgar'ın twitter hesabından Acun Ilıcalı ile ilgili şok suçlamalar!
"Bir juri düşünün ki, bir kimsenin san'ât veyâhûd kâbiliyet yönünden üstünlüğünü kitlelerin alkışlarına göre belirlesin"

Demet Evgar'ın hack'lenen twitter hesabından Acun Ilıcalı'ya yönelik oldukça ağır eleştiriler yapıldı. Ilıcalı, hesabın hack'lendiğini duyurdu, ancak Emre Karayel hack'lenmediğini söyledi. Olay buradan sonra oldukça karmaşık bir hal aldı.

Geçtiğimiz hafta Yetenek Sizsiniz'de misafir jüri olarak bulunan Demet Evgar'ın hesabından Acun Ilıcalı'ya, diğer jüri üyelerine ve hatta yarışmayı severek izleyen seyircilere yönelik çok sert tweetler atıldı. Hesaptan atılan tweetlerde kullanılan dil ve imlalar oldukça dikkat çekiciydi.

İşte Evgar'ın hesabından atılan o tweetler;

Acun nasıl zengin oldu?

1- Bildiğiniz gibi, "Yetenek Sizsiniz" adlı programda, "onların zor günlerinde" jüri üyesi olarak bulundum.

2-Benim için gerçekten de ilgi çekici bir gözlem olacağını düşünüyordum ki, öyle de oldu.

3- Evet. İyi bir gözlem oldu çünkü bu sâyede bu ülkede estetiğin, san'âtın, edebiyâtın ve insân rûhuna hitâb edenlerin değil ahmak yığınlarına hitâb edenlerin güç kazanacağını hep birlikte görmüş olduk.

4- Bir juri düşünün ki, bir kimsenin san'ât veyâhûd kâbiliyet yönünden üstünlüğünü kitlelerin alkışlarına göre belirlesin.

5- İşte halk, bu popülist döngü ile ahmaklaştırılmaktadır.

6- Ahmakların zevklerine hitâb etmek, sistemin sözde "aydınlanmış" (illuminated) esâs sâhiblerini ya'nî robotlaştırıcıları güçlendirirken, toplumları ise aylık maaşlarına (samanlarına) bağımlı çiftlik hayvanları hâline getirmektedir.

7- Ahmaklara hitâb etmek sizi maddî olarak zengin kılar. Fakât esâs zenginlik, erdemlice bir hayât sürmekten başka hîçbir şey değildir.

8- Erdemli kalabilenlere selâm olsun.

9- Buradan sistemin sözde sâhiblerine yani sözde "aydınlanmışlara" sesleniyorum: Siz çoksunuz fakât biz haklıyız.

ACUN ILICALI: DEMET'İN HESABI HACK'LENDİ
Bu tweetlerin ardından Acun Ilıcalı, tweet attı ve "Sevgili Demet Evgar aradı, Twitter hesabı hacklenmiş. Hesabından paylaşılanlar ona ait değil. Bilgilerinize..." yazdı.

EMRE KARAYEL: DEMET'İN HESABI HACK'LENMEDİ
Demet Evgar'ın Bir Kadın Bir Erkek dizisinden rol arkadaşı Emre Karayel olaya müdahil oldu ve "Demet Evgar'ın hacklendiğine dair söylenenler tamamen asılsızdır, şimdi telefonda konuştuk." yazdı. MİRGÜN CABAS:

EMRE'NİN DE HESABI HACK'LENDİ
Bu noktadan sonra Twitter kullanıcılarının iyice kafası karıştı. Olayı Mirgün Cabas ve Tuba Ünsal çifti aydınlattı. Çift, Emre Karayel ile konuşmuştu. Bu konuşma sonucunda Karayel'in de hesabının hack'lendiği öğrenildi.

GAZETEPORT