Fenerbahçe'den ayrılırsa ödül almış gibi olacakmış.

Fenerbahçe'de A2 takımı ile çalışmalarına devam eden Milos Krasic, yaz aylarında takımdan neden ayrılamadığını anlattı.

Yaz aylarında sakin bir transfer dönemi geçiren Fenerbahçe'de elden çıkarılamayan ve A2 takımı ile çalışmalarına devam eden Krasic, Sırp basınına konuştu.
Fenerbahçe'ye transfer sitemi

Sarı-lacivertli kulübe sitemde bulunan Krasic, La Liga ekiplerinden Elche'ye transferinin gerçekleşmemesinde kendi sorumluluğunun olmadığını savundu.
Sırp oyuncu, "Elche'ye transferim gerçekleşmediyse, benim yapabileceğim bir şey yok. Kulüp son 20 günde transfer yapamadı. Sebebi de, o fair-play mi ne diye çağırdıkları şey. Benim bir pişmanlığım yok. La Liga'da gerçekten oynamak istiyordum" ifadelerini kullandı.
Şaşıntan "para" sözleri: "Bu sezon aynı hatayı yapmadım"

Kayda değer başka kiralık teklifi almadığını belirten tecrübeli oyuncu, ücretinde indirim yapmaya da yanaşmadığını söylerken, "Geçen sezon bir miktar paradan vazgeçtim ve ayrıldım. Bu sezon aynı hatayı yapmadım. Artık başka bir takıma gitmek benim için ödül gibi. Şu anda profesyonelim ve ne deniyorsa onu yapıyorum. İdmana gitmek bana ağır gelmiyor, olması gereken o" diye konuştu.
"Sözleşmenin feshedilmesini talep edeceğim"

Sarı-lacivertlilerden ara transfer döneminde ayrılmayı umduğunu belirten orta saha oyuncusu Krasic, "Kış aylarında kesin olarak ayrılacağım. 30 yaşına geldim. Menajer ile konuşacağım ve sözleşmemin feshedilmesini talep edeceğim. Eğer kabul edilmezse de, futbolda kiralama diye bir şey de var, değil mi?" diyerek sözlerini noktaladı.

Bonservisine 7 milyon avro ödenmişti
Fenerbahçe'nin 2012/13 sezonu başında 7 milyon avro bonservis ile Juventus'tan kadorya kattığı, geçen sezon Fransız ekibi Bastia'ya kiraladığı ve 2016'ya kadar sözleşmesi bulunan oyuncusu, sarı-lacivertli takımdan yıllık 2,3 milyon avro ücret alıyor.  (Hürriyet)

Özge eski sevgilisinin diş izini sildirdi.

Son izler de siliniyor
Oyuncu Özge Özpirinçci, eski sevgilisi Engin Altan Düzyatan'dan kalan son izleri de sildiriyor.

Özge Özpirinçci göbeğinin altında taşıdığı eski aşkı Engin Altan Düzyatan'ın 'diş izi' dövmesini kuş tüyüyle kapattı.

Oyuncu Özge Özpirinçci, eski sevgilisi Engin Altan Düzyatan’dan kalan son izleri de sildiriyor. Yıllarca yaşadıkları örnek ilişkiyle herkesin imrendiği Düzyatan ve Özpirinçci, nişanlanmalarına rağmen ani bir şekilde ayrılık kararı almış, Düzyatan sonrasında Neslişah Alkoçlar’la dünyaevine girmişti.

"ELMA VARDI ISIRDIM"
Düğünden kısa bir süre önce Ro Rof Rose isimli dövme sanatçısına vücudundaki Düzyatan’a ait vampir ısırığı dövmesini değiştiren Özpirinçci, onun üzerine kuş tüyü ve çiçeklerden oluşan yeni bir desen yaptırdı. Düzyatan, Özpirinçci’nin o dövmesini şöyle anlatmıştı: Dövmecimiz ‘Vampir ısırığını nasıl yapacağım?’ dedi." Elma vardı, ısırdım. O diş aralığını hesaplayarak yaptı." dedi.

YANLIŞ ANLAŞILMAKTAN KORKUYOR
Bu arada Düzyatan’ın Alkoçlar’la evlendiği gece eski nişanlısı Özge Özpirinçci Twitter’da TT listesine birinci sıradan girmiş ve güzel oyuncuya destek mesajları yağmıştı. Özpirinçci’nin bir süredir yanlış anlaşılmaktan korktuğu için paylaşım yapmadığı da öğrenildi.

35 milyon dolara satışa çıkan en pahalı alanadı!

İnternet’in hiç şüphesiz en iyi gayri menkulü olan domain alan adlarının bugüne kadar milyon dolarlara satıldığına yönelik haberler okumuştuk ancak bu bugüne kadar yapılan satışların en büyüğü olmaya adını tarihe yazdırmaya aday bir alan adı satışı olacak

Açık arttırma usulü satış yapan ve “holiday.com”un da satışını yapacak olan Breathe Luxury isimli firmaysa, yayınladığı satış haberinde siteyi “tatil endüstrisinin kutsal kasesi” olarak niteledi.

Bir teknoloji sitesinin yayınladığı rapora bakacak olursak, Breathe Luxury eskiden beri elinde tuttuğu “holiday.com” hakları için teklif almış ama satmaya yeltenmemişti. Şimdiyse 5 Kasım’da Londra’da gerçekleştirilecek olan B2B endüstri etkinliği için kendisini hazırlayan firma, çok daha büyük rakamların teklif edilmesini bekliyor.

Eğer “holiday.com” iddia edildiği gibi Londra’da yapılacak etkinlikte 35 milyon dolardan daha fazlaya satılırsa, 35.6 milyon dolara satılan “insurance.com” ve de 30.2 milyon dolara satılan “privatejet.com” gibi adresleri geride bırakarak, en pahalıya satılan alan adı olma unvanına da kavuşacak.

Suudiler Hz.Muhammed'in mezarını taşıyacak iddiası.

İslam alemi bu haber ile çalkalanıyor. Hz. Muhammed'in mezarı taşınıyor mu? Bu iddia Independent Gazetesi'ne ait.

Independent gazetesi, Hz. Muhammed'in Medine'deki Mescid-i Nebevi'de bulunan mezarının kimsenin bilmediği bir yere gömülmesi için bir plan olduğunu iddia etti. Henüz onaylanmayan planın mezhep çatışması çıkarabileceği iddia ediliyor.
Hz. Muhammed’in kemiklerinin bilinmeyen bir yere taşınacağını iddia eden Independent gazetesi, haberi Suudi bir akademisyenin 61 sayfalık belgesine dayandırdı. Gazeteye konuşan İslamî Mirası Araştırma Vakfı’ndan Dr. Alawi, meslektaşı Dr. Ali bin Abdülaziz el-Şebal’in hazırladığı Mescid-i Nebevi planının bulunduğu kitapçığın, incelenmek üzere Başkanlık Komitesi’ne gönderildiğini belirtti.

Abdülaziz el-Şebal’in planına göre Müslümanlar için, Mekke'deki Mescid-i Haram'dan sonra en kutsal mekan olarak kabul edilen Mescid-i Nebevi’de bulunan Hz Muhammed’in kemikleri, Bâki Mezarlığı’na taşınacak. Mezarın bulunduğu yer gizli kalacak.
DÜNYANIN GÖZÜ IRAK VE SURİYE 'DEYKEN

Dr. Alawi, “İnsanlar, Hz. Muhammed’in ailesinin yaşadığı odaları ziyaret ediyorlar ve mezar odasına girip dua ediyorlar. Şimdi, hacıların mezara gitmesini engellemek istiyorlar, çünkü bunun şirk koşmak ya da putperestlik olduğuna inanıyorlar. İnsanların Hz. Muhammed’in mezarına gitmesini engellemek için de tek yol, Peygamber’in mezarını Mescid-i Nebevi’den çıkarıp mezarlığa götürmek. Ancak buna Şiiler tepki gösterecektir” dedi. Dr. Alawi, “Hz. Muhammed’in mezarının yeri bilinmeyecek. Peygamber’in mezarının çevresindeki her şey hali hazırda yıkıldı ve çevresi buldozerlerle dolu . Her şeyi yıktıktan sonra camiye doğru hareket etmeye başlayabilirler. Bu, dünyanın gözü Irak ve Suriye’deyken yapılabilir. Eminim ki bu belgenin ortaya çıkmasıyla Müslümanlar şok olacak ve plan büyük bir öfke uyandıracak” diye konuştu.

Vahabi geleneklerine göre, Hac’da ölenler mezar taşı olmadan kutsal topraklarda gömülüyor. Şiîlere göreyse Hac sadece Kâbe'ye yapılıyor. Şiilik'te Hac bittikten sonra Medine'deki Hz. Muhammed'in ve imamların mezarları ziyaret ediliyor. Bunun dışında Necef'teki Ali Türbesi ve Kerbela'daki Hüseyin Türbesi, Meşhed'deki İmam Ali Rıza Türbesi gibi türbelere gidiliyor.

Konuyla ilgili olarak Suudi yetkililerden henüz resmî bir açıklama yapılmadı.

FBİ ünlülerin çıplak fotoları peşinde.

Amerikan Federal Soruşturma Bürosu, Jeniffer Lawrence, Kate Upton ve Selena Gomez gibi dünyaca ünlü isimlerin iCloud hesaplarını hackleyerek, çıplak fotoğraflarının internette paylaşılması üzerine soruşturma başlattığını açıkladı.

Bu resimlerin internette veri depolamayı sağlayan Apple iCloud programı üzerinden ele geçirildiği söyleniyor. Apple'dan yapılan açıklamada iCloud hesaplarına sızıldığına dair iddiaların incelendiği belirtildi.

Ünlülerin cep telefonlarındaki görüntülerin ele geçirilmesi ile ilgili soruşturma oyuncu Lawrence'ın başvurusu ile başladı.
Oyuncunun menajeri internette yayınlanan görüntülerin özel hayatın pervasızca ihlali olduğunu dile getirdi.

O FOTOĞRAFI EŞİMLE ÇEKTİRMİŞTİK

FBI sözcüsü Associated Press haber ajansına yaptığı açıklamada suçlamaların farkında olduklarını belirterek konunun soruşturulduğunu açıkladı.

Bazı ünlüler resimlerin sahte olduğunu açıklarken bazıları ise orjinal olduklarını doğruladı.

Oyuncu Mary Elizabeth Winstead kendisine ait olduğu ileri sürülen fotoğrafların yıllar önce eşiyle beraber evlerinde çekildiğini söyledi.

Uzmanlar internet üzerinde veri depolamaya yarayan bulut tabanlı uygulamaların güvenliği konusunda kaygılı.

Erhan Çelik taze Başbakanı terse yatırdı.

Habertürk Koordinatörü Erhan Çelik, arkadaşına hava atmak için Başbakan Ahmet Davutoplu'yla telefon görüşmesi yaptığı iddialarına Twitter'dan ateş püskürdü.


Erhan Çelik telefon skandalı haberine Twitter'dan yanıt verdi. Çelik'in bir arkadaşına 'hava atmak' için, elindekini telefonu Ahmet Davutoğlu'na verdiği yazılmıştı.

Gazeticeler.com sitesinde Adnan Berk Okan imzalı çıkan haberde "Erhan Çelik'in, gazetecilerle sohbet eden Başbakan Ahmet Davutoğlu'na cep telefonunu uzatıp biriyle konuşturmak istediği, Ahmet Davutoğlu'nun telefonu almak istemediği ve kaş göz işaretleri ile 'kim o diye' sorduğu ancak Erhan Çelik'in ısrarla 'sizi tebrik edecek' diyerek telefonu Davutoğlu'nun eline verdiği ileri sürüldü.

TELEFONDAKİ DE BİLMİYORDU İDDİASI

Habere konu olan iddia şöyle:

"Nezaketini bozmayan Ahmet Davutoğlu telefonu alıp konuştuğunda yanındaki gazeteciler şaşkın bakışlarla izlemeye başladılar. Zira telefondaki kişi kiminle konuştuğunu dahi bilmiyordu. Karşısındaki kişi 'kim olduğunu' sormuş olacak ki Davutoğlu'nun şöyle dediği duyuldu;

-"Evet ben Ahmet Davutoğlu’yum, resepsiyondayım”.

Telefonun diğer ucundaki kişi Davutoğlu olduğuna inanmayınca konuşma kısa sürdü. Ahmet Davutoğlu buz kesmiş bir halde telefonu Erhan Çelik'e iade etti. Şaşkınlığını da paylaşan Ahmet Davutoğlu, "Kim olduğunu anlayamadım, ben Suat filan dedi" diyerek durumu anlamaya çalıştı.

TELEFONDAKİ KONUŞAN KİŞİ ŞAKA SANMIŞ

İddiaya göre Erhan Çelik, arkadaşına hava atmak için Ahmet Davutoğlu'nu telefonla konuşturdu. Hattın diğer ucundaki arkadaşının ise Habertürk'te çalışan başarılı gazetecilerden biri olduğu ortaya çıktı. Söylenenlere göre bu kişi 'Konuştuğu kişinin Ahmet Davutoğlu olduğuna inanmamış' ve bunun bir şaka olduğunu sanmış.

ERHAN ÇELİK'TEN JET HIZIYLA YANIT

Erhan Çelik, bugün twitter hsabından yaptığı açıklamada, iddiaları yalanlayarak, o akşam yaşananları açıkladı.

Çelik iddia edilenin aksine telefonu Davutoğlu'na kendisinin uzatmadığını belirterek, "Sayın Başbakan'ın köşk resepsiyonundaki açıklamalarını canlı olarak telefonla editör masasına verirken gülerek 'Beni mi arıyorlar?' diyerek telefonumu alıp konuşmasını benim emrivakim gibi yazmak kelimenin en hafif deyimiyle haysiyet noksanlığı. Meslektaşlarım Serpil Çevikcan Nilgün Balkaç ve @handefrt ın önünde gerçekleşen durumun gerçeğinin bilinmesini istedim. İftira sahibi önce Allah'a sonra yargıya havale." ifadesini kullandı.

Mustafa Sandal'ı çıldırtan eşinin çektiği klip!

Mustafa Sandal’ın, Sırbistan’da pop yıldızı olan eşi Emina Sandal ‘Nesanica’ şarkısının klibi yüzünden eşiyle kriz yaşadığını söyledi.
İşte o müzik klibi.

Ünlülerin çıplak fotolarını yayınlayan site.

Ünlülerin çıplak fotoğrafları bir bir 4Chan'a ekleniyor. Jennifer Lawrance,Kate Upton,Selena Gomez,Victoria Justice seksi fotoğrafları yüklenemeye devam ediyor.



İşte o fotoğraflar;

Jennifer Lawrance,Kate Upton,Selena Gomez,Victoria Justice'nin çıplak fotoğrafları 4chan'de paylaşıldıktan sonra hızla kullanıcılar arasında yayılmaya başladı.
Yayınlanan fotoğrafların gerçek olduğu Jennifer Lawrence'ın sözcüsü tarafından doğrulandı.
Dünyanın dört bir yanındaki paylaşım forumu ve magazin takipçileri, bu haftaya oldukça farklı başladı. Başta Kate Upton ve Jennifer Lawrance gibi basının büyük ilgi duyduğu genç ünlüler olmak üzere birçok yıldızın özel fotoğrafları internete sızdı ve Reddit’te bu mahrem pozlar geniş yer buldu. Elbette internete düşen tüm çıplak fotoğraflar gibi bu görüntüler de sayısız farklı paylaşım servisine yüklendi ve artık bunu geri almak imkansız.

Şahısların rızası olmadan yayınlanan fotoğrafların etik tarafı apayrı bir başlık konusu. Ancak işin bilişim tarafında çok önemli bir ayrıntı göze çarpıyor: Bu fotoğrafların hacker’lar tarafından iCloud ve diğer bulut hesaplarından çalındığı söyleniyor. Diğer bir deyişle, Kate Upton’ın ya da Jennifer Lawrance telefonlarıyla çektikleri mahrem fotoğrafları, yıllardır “inanılmaz güvenlidir, kendi PC’nizden daha güvenli” diye pazarlaması yapılan bir bulut servisine yükledi (ya da cihazlarından bu yükleme otomatik olarak gerçekleşti, neredeyse tüm bulut servislerin bu özelliği de mevcut). Ardından hacker’lar tüm bunları bir şekilde ele geçirdi ve internete yaydı.



Sevgilinize bile güvenmeyin
Dünyaca ünlü yıldızların fotoğraflarının cep telefonlarından çalınması Apple’ın bulut saklama sistemi iCloud’un güvenlik açıklarını da gündeme getirdi.

Bilişim sektörü uzmanları herkesin cep telefonunda kolayca erişilebilen iCloud bölümüne ayrıca bir şifre konmasının öneriyor. Yani fotoğrafları buluta atmak da sandığınız kadar güvenli değil. Bir grup bilişim uzmanı ise telefonu hacklenen birisinin ne yaparsa yapsın mahreminin kalmayacağı görüşünde.

Aslında bu fotoğrafların ele geçmemesi için yapmanız gereken sevgiliniz için bile bu pozları vermemek.

Siber saldırının kurbanları arasında Kaley Cuoco-Sweeting, Kate Upton, Lea Michele, Brie Larson, Kirsten Dunst, Becca Tobin, Jessica Brown Findlay, Hope Solo, Teresa Palmer, Krysten Ritter, McKayla Maroney ve Yvonne Strahovski’nin bulunduğu doğrulandı.

Aubrey Plaza, Candice Swanepoel, Cara Delevingne, Cat Deeley, Hillary Duff, Kelly Brook, Michelle Keegan, Selena Gomez, Rihanna ve Vanessa Hudgens’ın ise fotoğraflarnın sızdırıldığı iddia edildiyse de henüz bu fotoğraflar hiç bir internet sitesinde yayınlanmadı.

Ünlü yıldızların çıplak fotoğrafları çok konuşuldu


APPLE ÇOK BÜYÜK PRESTİJ KAYBETTİ!

Ancak konunun teknoloji tarafından bakıldığında, Apple’ın çok önemli bir sorunla karşı karşıya kalması mümkün. Özel hayatın bu denli ihlal edilmesi ve bunun da güvenliğiyle ön plana çıkan Apple’ın iCloud bulut hizmeti üzerinden gerçekleşmesi, şirketin güvenilirliği ile birlikte itibarını da ciddi oranda sarsacak bir sorun teşkil ediyor. iCloud hack saldırısının iPhone 6 lansmanına günler kala gerçekleşmesi de, sızıntının Apple karşıtı olabileceği düşüncesini güçlendiriyor. Çok sayıda Apple kullanıcısı, sızıntıdan rahatsızlıklarını Twitter ve diğer sosyal platformlarda dile getirirken, Apple tarafından henüz herhangi bir açıklama gelmiş değil.

Fotoğrafları sızan ünlülerden Mary E. Winstead, konuyla ilgili olarak kocasıyla yıllar önce çektikleri özel fotoğraflara bakan ve bu şekilde paylaşan insanlara seslenirken, fotoğrafların yıllar önce silindiğini ve ulaşmak için büyük çaba harcanmış olması gerektiğini belirtiyor.

ÖZEL HAYATI REZİL ETTİLER

Mashable’ın iletişime geçtiği Jennifer Lawrence’ın sözcüsü ise bu sızıntının özel hayatın rezil bir ihlali olduğunu belirterek, yetkililerle iletişime geçildiğini ve Jennifer Lawrence’a ait fotoğrafları paylaşan herkes hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını söylüyor.

Daha çok fotoğraf her dakika sızmaya devam ederken, yetkililerin konuyla ilgili ne yapacağı ve bu saldırının Apple’a nasıl zarar vereceği henüz bilinmiyor.

EN AĞIR CEZAYI ALACAKLAR ... !

ABD basını, konuyla ilgili sorumluların yakalanmaları halinde ağır cezalar alacaklarını belirtiyor. Apple markasının bir uygulaması olan iCloud'un hacklenmesiyle ortaya çıkan bu durum, aynı zamanda markayı kulanan kişiler tarafından da ağır bir şekilde eleştirildi. Kate Upton (d. 10 Haziran 1992), ABD'li oyuncu ve model.

Kate Upton kimdir ?

Kişisel hayatı

Kate Upton, 10 Haziran 1992 tarihinde St. Joseph, Michigan'da doğmuştur. Çocukluğunu Florida Melbourne'da geçirmiştir. 3 kardeşi vardır. Amcası olan Fred Upton, ABD, Michigan 6. kongre bölge temsilcisidir. İyi bir at binicisi olan Upton'ın binicilik yarışmalarında dereceleri bulunmaktadır.

Kariyeri

2008 yılında, Miami Elite Model Management ile anlaşma imzaladı. Daha sonra New York'a taşınan Upton, IMG Models'e katıldı.

İlk modelliklerini Garage ve Dooney & Bourke‘de yaptı. 2010′da Guess‘in yeni yüzü oldu. 2011 yılında Sports Illustrated Swimsuit Issue dergisinde yılın çaylağı seçildi ve daha sonra 2012′de derginin kapak kızı oldu. O günden günümüze Beach Bunny ve Victoria's Secret için modellik yapmaya başladı. Ayrıca Haziran 2011′de Esquire dergisi tarafından “Yazın Kadını” seçildi.

2011 Nisan ayında yayınlanan bir internet videosu (Dougie) ile birden popülaritesini arttırdı. 30 Nisan 2012′de Terry Richardson‘un Cat Daddy adlı videosunda yer alıp büyük ilgi topladı.

Yaşayan dev barbie Ken ile buluştu!


Dev Barbie İle Ken Buluştu

Kendini dev bir Barbie bebeğe dönüştürme konusunda kararlı olan ve bu yolda emin adımlarla ilerleyen 46 yaşındaki Lacey Wildd, "insan" Ken Justin Jedlica ile buluştu.

 Kahve içmek için Fort Lauderdale'de buluşan ikili yakında birlikte hazırlayacakları bir TV programı hakkında konuştu. Wildd ile Jeolica, E! kanalında yayınlanan Botched adlı programda birlikte ekrana çıkmışlardı. Altı çocuk annesi Lacey Wildd, bugüne kadar tam 36 kez estetik operasyon geçirdi.