Sevimli Hayalet geçti önümden paten yaparak!

Konuşan fotolar dile geldi:
Buz pateni benim yaşam felsefem götür beni patene hacım!



Ozan Şirazi - Tayyip Dayı



Siyasi Türküler eleştirel bakış açıları ile Türkiyenin son halini irdeleyen türküler.

Ali Avaz - Tayyip'tir Tayyip



Nostaljik bir siyasi türkü videosu.Tozlu raflardan indi Cumhurbaşkanlığına kadar "bindi."

Türbanlı kızlar çoştu bi kere.


Bunların her tarafı örtü olsa ne yazar aq mun

Satın Eşşek sıpaları türküsü Akp'li vekili kızdırdı.

'Eşek sıpası' AKP'li vekili çok kızdırdı

AK Parti Milletvekili Mustafa Şahin 'satın eşşek sıpaları' türküsünü söyleyen Kutsal Evcimen ve Sinan Güngör hakkında inanılmaz açıklamalar yaptı

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, CHP’li Arguvan Belediyesi tarafından organize edilen 11. Uluslararası Arguvan Türkü Festivali’nde sahneye çıkan Kutsal Evcimen ve Sinan Güngör’ün birlikte söylediği Âşık Kul Fakir’e (Rıza Karahan) ait “Satın Eşşek Sıpaları” türküsü üzerine AKP’ye yakın basın yayın organlarında “sanatçı müsveddesi, soytarı, yoncası fazla kaçmış hayvan” gibi açıklamalar yaptı.

Yaşananları gazetemize değerlendiren sanatçı Kutsal Evcimen, Satın Eşşek Sıpaları adlı bu türkünün 25-30 yıllık geçmişinin olduğunu anımsatarak “Taksim Gezi Parkı ve ülkenin yaşadığı sorunlara ışık tutabilmesi amacıyla seçtik” dedi. Ülkede yaşanılan olayları yansıtması bakımından sanatçı duruşu gösteriyoruz, Şahin’e dava açmaya hazırlanıyoruz.Bu ülkenin çocukları, Berkin, Ali İsmail, Mehmet Ayvalıtaş ölüyorsa, Gezi Parkı’nda çok sayıda insan çıkan olaylarda yaralandıysa, halen ülkede çok sayıda insan sıkıntı yaşıyorsa bu tür türküler de maalesef tam yerini bulmuş oluyor” diye konuştu.



Kekeç oğlan yalanda bir numara!

"Vay Kekeç vay dilin kemiği yok at bire yalancı pelvan :) "


Star gazetesi yazarı Ahmet Kekeç, Ahmet Necdet Sezer hakkında söylediklerinde coştukça coştu. Ancak ikaz edilince özür de dilemedi.

Kanal 24’teki programa katılan Star gazetesi yazarı Ahmet Kekeç öyle sözler söyledi ki, bir an duraksadığında kendisi dahi söylediklerine şaşırdı.

Ahmet Kekeç dünkü program sırasında eski Cumhurbaşkanı Sezer’in Cumhurbaşkanlığı dönemine dair aynen şöyle dedi:

“Deprem olmuş, 10 binlerce insan ölmüş, Gölcük depreminden bahsediyorum. Cumartesi – Pazar diye dışarıya çıkmıyor. Çıkmıyor yani. Bir siyasetçiyi ara, bir depremzedeyi ara, olay yerine git.”

Ahmet Kekeç, Sezer hakkında bu yorumda bulundu ancak Gölcük depremi 17 Ağustos 1999 yılında oldu. Ahmet Necdet Sezer ise Cumhurbaşkanı olarak göreve 16 Mayıs 2000 yılında başladı. Yani, Gölcük Depremi sırasında Ahmet Necdet Sezer Cumhurbaşkanı değildi.

Kekeç programda söylediği bu yalanı gelen uyarıların ardından fark ediyor ancak hiçbir şey olmamış gibi konuşmasına devam ediyor.

Bu fıstık gibi kız eşcinsel çıktı!

Olacak iş mi eşcinsel çıktı..

2008 yılında İspanya güzeli seçilen Patricia Yurena Rodriguez eşcinsel çıktı. Patricia kendisi gibi bir güzel bir kadın ile samimi şekilde çekilmiş fotoğraflarını sosyal medyada paylaştı. Tescilli güzel dünya aleme ilan etti eşcinsel olduğunu..

Bugün manşetlerde yerini alan bu haber bugün dünya gündemine düştü. Bir çok erkeğin hayalini kurduğu güzellik kraliçesi eşcinsel çıktı. 2008 yılında İspanya güzeli seçilen ve 2013’te Kainat Güzeli yarışmasında ülkesini temsil eden Rodriguez, Instagram’da kendisi ve sevgilisi Vanessa Cortes’le olan fotoğraflarını sergiledi ve fotoğrafların altına da ‘Romeo ve Juliet gibiyiz’ yazdı. Rodriguez’in bu açık ve net tavrı, pek çok kullanıcıdan alkış aldı. aşk dolu bu fotoğrafların altında, pek çok kullanıcı Rodriguez’i cesareti ve gizlenme gereği duymadıkları için kutladı.

HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

Rodriguez, ‘Bu fotoğrafı çok doğal ve düşünmeden yayınladım. Herkese destek mesajları için teşekkür ederim. Bu konuda takdir görmek mutluluğuma mutluluk kattı’ diyor. 24 yaşındaki kraliçenin sevgilisi Vanessa Cortes ise ünlü bir müzisyen ve DJ.

Eks aşkı evlendi Özge twitterda tt oldu!

Özge Özpirinçci neden TT oldu?

Yakışıklı oyuncu Engin Altan Düzyatan sevgilisi Neslişah Alkoçlar ile evlenmesi sosyal medyada geniş yankı buldu. Düzyatan'ın eski kız arkadaşı Özge Özpirinçci Twitter'de TT oldu.

Türkiye'nin en başarılı oyuncularından Engin Altan Düzyatan ile güzel oyuncu Özge Özpirinçci 5 yıllık birlikteliklerini geçtiğimiz yıl sonlandırmıştı. Engin Altan Düzyatan sonrasında sosyetik güzel Neslişah Alkoçlar ile aşk yaşamaya başlamıştı.

Engin Altan Düzyatan ile Neslişah Alkoçlar önceki akşam Hayal Kahvesi Çubuklu 29'da nikah masasına oturdu. Engin Altan Düzyatan ile Neslişah Alkoçlar'ın nikah şahitliklerini Şadan Kalkavan, Atilla Özhamarat, Alpay Düzyatan ve Basri Vardarlı yaptı.

Sade fakat şık bir törenle dünya evine giren Engin Altan Düzyatan ve Neslişah Alkoçlar çifti, nikah sonrası mutluluk pozları verdi. Neslişah Alkoçlar nikah memuruna "Sonsuza kadar evet" yanıtını verirken, Engin Altan Düzyatan "evet" demekle yetindi.


Nikahın olduğu saatlerde ise sosyal medya Özge Özpirinçci'yi konuştu. Tatar Ramazan dizisindeki rol arkadaşı Burak Yamantürk ile aşk yaşayan 28 yaşındaki başarılı oyuncu Özge Özpirinçci'ye sosyal medyadan destek yağdı.

Özge Özpirinçci, Engin Altan Düzyatan ile Neslişah Alkoçlar'ın nikahının olduğu sıralarda Twitter'da TT oldu. Sosyal medya kullanıcıları Engin Altan Düzyatan'ın 5 yıllık sevgilisi Özge Özpirinçci ile değil de Neslişah Alkoçlar ile evlenmesine tepki gösterdi.

AKP'de 70 isim topun ağzında!

AKP'nin yeni Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun 62. hükümeti kurma görevi alması sonrası bugün de yeni Bakanlar kurulunun açıklanması bekleniyor.


 Davutoğlu yeni kabinesinde önemli değişikliklere yer verecek. Yeni Bakanlar AK Partide ''Değişim'' olarak nitelense de bir tasfiyenin de habercisi olacak.

Yeni kabinede özellikle 3 döneme takılan bazı isimlerin bakanlık görevinden alınacağı ve yerlerine Bülent Arınç'ın ''Yeni yetmeler'' olarak nitelediği bazı milletvekillerinin atanacağı belirtiliyor. Arınç'ın da Başbakan yardımcılığı görevinden alınıp yerine Ankara milletvekili Yalçın Akdoğan'ın getirileceği vurgulanıyor.

4 KURUCUNUN YOLLARI...
Böyle bir değişiklik AK Partiyi kuran 4 isimden biri olan Bülent Arınç'ın da önemli güç kaybetmesine neden olacak. Arınç üç döneme takıldığı için 2015 de milletvekili adayı da olamayacak. AK Partiyi kuran 4 isimden Abdullah Gül, 7 yıllık Cumhurbaşkanlığının ardından en azından 2015 seçimine kadar köşesine çekilecek. AKP, kongresini 27 Ağustos'a alarak 28 Ağustos'ta görev süresi dolan Gül'ün partiye dönüp Genel Başkan adayı olmasını engellemişti.
4 isim arasında yer alan eski Başbakan yardımcısı ve Maliye Bakanı Abdüllatif Şener partiden tamamen koparken, Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı olarak Çankaya'ya çıktı. Böylelikle Gül-Erdoğan-Şener ve Arınç dörtlüsünün siyasetteki yolları ayrıldı. Arınç'ın bakanlık görevinden alınması zincirin bir halkasını daha koparacak.

70 İSİM DE SIRADA
AKP'de aralarında bakanların da bulunduğu 70 isim de 2015 seçimleri öncesi aktif siyasete veda edecek ve en az 4 yıl süreyle parlamentodan uzak kalacak. Bu kapsama çok sayıda bakan ve parti yöneticisi giriyor. ''Tasfiye'' olarak nitelenen ve 2015'de aktif siyasetten kopacak AKP'li isimler şöyle:

KABİNE: Bülent Arınç, Beşir Atalay, Bekir Bozdağ, Ali Babacan, Ömer Çelik, Mehdi Eker, Faruk Çelik, Mevlut Çavuşoğlu, Hayati Yazıcı, Taner Yıldız.
PARTİ YÖNETİMİ: Abdülkadir Aksu, Hüseyin Çelik, Salih Kapusuz, Bülent Gedikli, Reha Denemeç, Nükhet Hotar, Haluk İpek.

MİLLETVEKİLLERİ: Cemil Çiçek, Sadullah Ergin, Nihat Ergün, Binali Yıldırım, Egemen Bağış, Suat Kılıç, Hüseyin Tanrıverdi, Edip Uğur, Fatma Şahin, Nurettin Canikli, Mustafa Elitaş, Burhan Kuzu, Nimet Baş, Recep Akdağ, Necati Çetinkaya, Sadık Yakut, Vecdi Gönül, Nafiz Özak, Mehmet Ali Şahin, Sefer Üstün, Cevdet Erdöl, Mustafa Ataş, Halide İncekara, Sait Açba, Ruhi Açıkgöz, Rıza Alaboyun,  Fahrettin Poyraz, Vahit Kiler, Bayram Özçelik, Ali Küçükaydın, Mehmet Daniş, Ünal Kaçır, Enver Yılmaz, Nevzat Pakdil, Hakkı Köylü, Muzaffer Baştopçu, Fehmi Kinay, Mehmet Katsal, Nusret Bayraktar, Şaban Dişli, Yılmaz Demir, Mustafa Demir, Ahmet Yeni, Afif Demirkan, Yahya Akman, Şükrü Ayala, Zeyit Aslan, Köksal Toptan, Ziyaettin Akbulut, Mehmet Sarı, Kerim Özkul, Harun Tüfekçi, Hasan Ali Çelik, Murat Yıldırım.

Erdoğan köşk'te HDP'lilerle "kakara kikiri" yaptı!

Erdoğan çiftini kahkahaya boğdu
Çankaya Köşkü’nde dün akşam verilen resepsiyonda Erdoğan ile HDP'liler arasında ilginç diyaloglar yaşandı.

HDP İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder'in yaptığı espriler, Erdoğan çiftini uzun süre güldürdü.

Cumhurbaşkanlığı görevini devralan Recep Tayyip Erdoğan, devir teslim törenine katılan yerli ve yabancı konuklarını resepsiyonda ağırladı.

Milliyet gazetesi Erdoğan'ın Çankaya'daki ilk resepsiyonundan notları okurlarıyla paylaştı.

Konuklarıyla yakından ilgilenen Erdoğan'ın resepsiyona katılan HDP’li milletvekillerle yaptığı sıcak  sohbet dikkatlerden kaçmadı.

Erdoğan, Pervin Buldan, İdris Baluken, Hasip Kaplan, Nazmi Gür, Kemal Aktaş, Adil Zozani, Erol Dora ve Ağrı Belediye Başkanı Sırrı Sakık’ın bulunduğu masaya geldi.

Buldan, Erdoğan’ı “Hayırlı olsun sayın cumhurbaşkanım” sözleriyle karşıladı. Erdoğan, HDP’lilerden, bölgenin sorunlarına ilişkin bilgi aldı. Erdoğan, HDP’lilerle Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde yapımı süren havalimanı hakkında da bilgi alışverişi yaptı.

SAKIK AĞRI'YA DAVET ETTİ
Ağrı Belediye Başkanı Sakık ise TBMM’deki yemin töreni sonrasında ve resepsiyonda Erdoğan’la Ağrı’nın sorunlarına ilişkin sohbet etti. Sakık,  “Sizi tebrik ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun. Ağrı yoksul bir kent. Cumhuriyetin kuruluşundan beri ihmal edilmiş. Cumhurbaşkanı olarak ilk ziyaretinizi Ağrı’ya yapmanızı istiyoruz” dedi. Erdoğan ise Sakık’a, “İnşallah yakın bir tarihte Ağrı’ya geleceğim, konuğunuz olacağım” karşılığını verdi. Sırrı Süreyya Önder’in, Adıyaman’a davet etmesi üzerine, Erdoğan, 10 Ağustos’ta kendisine en yüksek oy veren illerden başlamak üzere gezilerine başlayacağı yanıtını verdi.

ÖNDER'İN ESPRİLERİ GÜLDÜRDÜ
Bu sırada Emine Erdoğan’ın “Siz nerelisiniz?” diye sorması üzerine, Önder, “Adıyamanlıyım, Çok afedersiniz Türküm, tedavi oluyorum“ yanıtını verdi. Önder’in esprisi Erdoğan çiftini ve masayı güldürdü.  Önder’in “Tarım Bakanı Mehdi Eker’den tespih istedim, vermedi. Verseydi tekrar bakan olması için dua edecektim” sözlerine Erdoğan çifti uzun süre güldü.

BARZANİ KATILDI
Sohbete, resepsiyona katılan isimlerden Irak Kürdistan Bölgesel Hükümeti Başbakanı Neçirvan Barzani de katıldı. Barzani ile Erdoğan, bölge sorunları konusunda sohbet etti. Barzani, Erdoğan’ı, IŞİD’le yürütülen mücadelede ilerleme kaydettiklerini kaydetti.

HDP'Lİ VEKİLİN ÖZEL'DEN TALEBİ
HDP’li Zozani, Milli Savunma Bakanı Yılmaz ile sohbet eden Genelkurmay Başkanı Özel’in yanına giderek, kendisini tanıttı ve Hakkari Kalesi’nin askeri alan olduğunu, kendilerine verilmesi halinde park haline getireceklerini belirtti ve “Hatta restore edip verirseniz daha iyi olur” diye konuştu. Özel ise olumlu veya olumsuz bir yanıt vermedi ancak restorasyonla Kültür Bakanlığı’nın ilgilendiğini kaydetti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, resepsiyonun ardından tören için Türkiye’ye gelen devlet ve hükümet başkanları onuruna akşam yemeği verdi.

Jessica Alba'dan milyarlık reklam.

Milyar dolarlık Alba

Hollywood yıldızı Jessica Alba’nın Honest Co. adlı şirketi yükselmeye devam ediyor.

Uygun fiyata doğa dostu bebek ürünleri ve temizlik malzemeleri satan şirketin piyasa değeri 1 milyar doları buldu. 275 çalışana sahip şirketin bu yılki ciro hedefi 150 milyon dolar. Alba’nın şirketi aynı zamanda karının hatırı sayılır bir miktarını sosyal sorumlulukla uğraşan organizasyonlara bağışlamasıyla ünlü.

UEFA Avrupa ligi rakipleri belli oldu.

UEFA Avrupa Ligi grup kuraları, bugün çekildi. Monaco’da Türkiye saatiyle 14.00’te başlayan kura çekimine Şampiyonlar Ligi play-offlarından gelen 12 takım başta olmak üzere toplam 48 takım katıldı.

Beşiktaş C Grubu'nda İngiltere ekibi Tottenham, Sırp temsilcisi Partizan ve Yunan ekibi Asteras'a rakip oldu.

Trabzonspor ise Ukrayna'dan Metalist Kharkiv, Polonya temsilcisi Legia Varşova ve Belçika'dan Lokeren'le aynı grupta yer aldı.

Beşiktaş'ın Avrupa Ligi fikstürü: Asteras Tripolis(E), Tottenham(D), Partizan(D), Partizan(E), Asteras Tripolis(D), Tottenham(E)
Trabzonspor'un fikstürü: Metalist Kharkiv(D), Legia Varşova(E), Lokeren(E), Lokeren(D), Metalist Kharkiv(E), Legia Varşova(D)

Tuba öpüşme iddialarına sert çıktı!

Öpüşme iddialarına ne cevap verdi?

Tuba Ünsal'dan, Aras Bulut İynemli ile öpüştüğü iddialarına sert açıklama ile yanıt verdi... Dava açmaya hazırlanıyor.

Murat Pilevneli’den ayrılıp Mirgün Cabas’la evlenen Tuba Ünsal’ın, Aras Bulut İynemli ile emirgan’da bir pizzacıda öpüştüğü iddia edildi.

Dedikodulara göre Ünsal ile İynemli geçen hafta cuma günü Emirgan Pizza’da öpüşürken görüldü. İkili, 3 gün sonra da birçok ünlünün katıldığı İynemli’nin doğum günü partisinde samimi pozlar verdi.

Basında yer alan habere karşı, Tuba Ünsal İnstagram sayfasından bir açıklama yaptı. Bu iddiaların gazete haberlerine yansıması üzenine Tuba Ünsal, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"23 Ağustos akşamı yakın arkadaşımız Aras Bulut İynemli'nin doğum gününden paylaştığım bir fotoğrafı sosyal medya hesabımdan alarak 'günün dedikodusu' başlığı ile servis eden, beni ve ailemi toplumun gözünde küçük düşürecek, kasıtlı ve maksatlı iftira haberi hazırlayan, doğruluğunu ispatlamadan yayınlanmasına onay veren gazete ve gazete yöneticilerini esefle kınıyorum. Kalabalık bir grup arkadaşımızla birlikte kutlama yaptığımız gecede bu haberin gerçek olmadığına başta arkadaşım Aras Bulut İynemli'nin kız arkadaşı olmak üzere onlarca kişi de tanıklık edecektir. Gerçekle uzaktan yakından ilgisi olmayan düzmece bu haberi yayınlayan gazetenin açtığımız en ağır tazminat davası ile cezalandırılacağına eminim."

Kucak kucağa aşk tatili

Yakında dünyaevine girecek olan Kim Kardashian ve basketbolcu nişanlısı Kris Humphries Bora Bora adasında ön balayı yaptı.

NBA oyuncusu olan Kris’in ilk defa Kardashian ailesiyle beraber tatile çıktığı bildirilirken çift kameralara aldırmadan aşklarını yaşamaya devam etti.

KUCAK KUCAĞA TATİL (GALERİ)

Pasifik Okyanusundaki Bora Bora’da ailesi ile birlikte tatil yapan Kim, New Jersey Nets’in yıldızıyla oldukça mutlu gözüküyordu.Kim’e 20.5 karatlık 2 milyon dolarlık elmas yüzük ile evlenme teklif eden Kris’in, aileye katılmaya hak kazandığı söyleniyor. 30 yaşındaki Kim Kardashian benim için ailem çok önemli, bu tatil ben ve Kris için bir test olacak şeklinde konuştu.

Emma Stern 2014 kış koleksiyonu



Emma Stern 2014 kış koleksiyonunu tanıttı.

Seksi model Emma Stern, iç çamaşırı çekimi için objektif karşısına geçti.

Bir markanın 2014 kış koleksiyonunu tanıtan Emma, kusursuz vücuduyla kendine hayran bıraktı.


Yeni klibi için o da soyundu.


Siyahi bir erkeğin eşlik ettiği klibi tanıtmak için sabırsızlandığını ifade eden Emelie Forest You Tube'de hayranlarının fikirlerini sordu...

 Direktörlüğünü Mike Spooner, Prodüktörlüğünü Mads Mardstand'ın yapmış olduğu Drunk Tonigtht (bu gece sarhoş) adlı klipte cesur pozlar veren Emeli De Forest hayranlarından tam not aldı. Emelie de Forest Face Book sayfasında sevenlerine "işte resmi video görüntülerim, ne düşünüyorsunuz?" sorusunu yöneltti.




Evlenmeden önce son bir defa...

Geçtiğimiz günlerde aile arasında sade bir nişan yapan Doğa Rutkay ve Kerimcan Kamal, önceki akşam Nişantaşı'nda görüntülendi.

 Arkadaşlarıyla yemek yiyen ikili keyifliydi. Uzun süredir Çeşme'de tatil yapan ikili, Eylül'de evleneceklerini sosyal medyadan duyurmuştu.

Eylül’de televizyoncu Kerimcan Kamal ile evlenecek olan Tabiat Rutkay son hazırlıkları tamamlamak için evvelki gün City’s alışveriş merkezine geldi. Bir haftadan daha az zaman kaldığını ifade eden Tabiat Rutkay “Aklım Çeşme’de kaldı ancak Güldür Güldür’ün çekimleri ve son hazırlıklar için gelmeliydim’ olacak şekilde açıkladı .

Bahar Öztan yıllar sonra hala taş gibi.

Yeşilçam'ın gamzeli güzeli Bahar Öztan plajlarda görüntülendi.

 Bodrum Marina'da görünütlenen yeşilçam güzeli, yorgunluğunu atmak için geldi. Gamzeli Güzeli diye tanınan Bahar Öztan Bodrum'da tatilinin tadını cıkartıyor

Yeşilçam’ın gamzeli güzeli olarak bilinen ünlü oyuncu Bahar Öztan sezonun yorgunluğunu üzerinden atmak için soluğu tatil cenneti Bodrum Marina’da aldı.İlerleyen yaşına rağmen düzgün fiziğiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran ünlü oyuncu güzelliğiyle adeta yıllara meydan okuyor.Bahar Öztan 1962 doğumlu olmasına rağmen halen genç kız gibi.


Lee Spor kıyafet giydi yürekleri hoplattı.

Eşinden yeni boşanan taze duldan gözlere ziyafet!

Spor kıyafetleriyle göz doldurdu!Miami Sahilleri'nde renkli kokteyller içerken objektife takılan Jennifer Nicole Lee, tüm dünyaya mesaj verdi.

En çok satan kitapların yazarı fitness uzmanı Lee, sokaklarda salsa yaptı.
Eşinden henüz boşanan sarışın güzel, spor kıyafetleriyle göz doldurdu.




Bakanlara küfreden aktrol Süleyman Soylu'nun adamı çıktı.

Başta Maliye Bakanı Şimşek ve bazı AKP’li vekillere ettiği hakaretlerle tanınan Esat Ç. adlı Twitter hesabının, Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu’nun ekibinde yer alan 23 yaşındaki E.B.U olduğu iddia ediliyor.

Twitergate skandalı, Başbakanlık ve Cumhurbaşkanlığı’nın ardından AKP Genel Merkezi’ne sıçradı. “Gizli Arşiv”, “Kuşçubaşı Eşref” isimli meşhur Aktroll hesaplarının ardından, bakanlara küfür ederek “ayar” veren Esat Ç. İsimli Twitter hesabı da deşifre oldu. Taraf’ın haberine göre; söz konusu hesabın, AKP Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu’nun ekibinde yer alan ve 28 Kasım 1991 doğumlu E.B. U. isimli vatandaş tarafından kontrol edildiği tespit edildi. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek başta olmak üzere birçok bakan ve milletvekiline “hakaret eden” Esat Ç. isimli hesabın sahibinin AKP tarafından bilinmesine rağmen, bugüne kadar hakkında bir işlem yapılaması da dikkatlerden kaçmadı.

ESAT Ç. NASIL YAKALANDI?
Taraf gazetesinden Hüseyin Özay’ın haberine göre; Gezi Parkı Eylemleri’nin ardından oluşturulan AKP Troll ekibi, tek tek deşifre olmaya başladı. Bu ekibin başında gelen ve küfürlü mesajları ile gündemden düşmeyen Esat Ç. İsimli sahte Twitter hasabının da kime ait olduğu kesinleşti. Söz konusu hesaplarla ilgili olarak, Cumhuriyet savcılıklarına çok sayıda şikâyet dilekçesi verildi. Şikâyet dilekçeleri doğrultusunda hesaplarla ilgili soruşturma açıldı. Ve mahkeme kararları ile de teknik takip başlatıldı. İşte bu takip esnasında, AKP’nin sahte Aktroll hesapları deşifre oldu. Yine bu teknik takip sırasında, 0 531 959 23 XX nolu Turkcel’e kayıtlı ancak Vodafone geçmiş telefon numarasından Esat Ç. İsimli hesaba sürekli mesaj atıldığı belirlendi. Söz konusu hattın daha sonra kapatıldığı tespit edildi.

AKP GENÇLİK KOLLARI’NDA ÇIKTI
Bu gelişme üzerine telefon hattının kimin tarafından kullanıldığına yönelik çalışma yapıldı. Yapılan bu çalışma sonucunda ise, söz konusu hattın, 28 Kasım 1991 doğumlu baba adı Recep olan E.B.U. isimli bir vatandaş tarafından alındığı ve kullanıldığı saptandı. Söz konusu gençle ilgili yapılan çalışmada ise E.B.U.’nun, İstanbul AKP Gençlik Kolları’nda görevli olduğu ve AKP Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu’nun koordinatörlüğünde oluşturulan Ak troll ekibin de içinde yer aldığı belirlendi. Söz konusu bilgiler de yine bu teknik takip esnasında ulaşıldı. Halen, İstanbul’da ve Mevlana mahallesinde oturan Esat Ç.’nin Başbakan’ın danışmanları tarafından da tanınması dikkat çekti.

BAKANLARA KÜFÜR ETTİ
Esat Ç. İsimli sahte Twitter adresi, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek başta olmak üzere bazı AKP’li bakan ve milletvekillerine “ettiği hakaret içeren mesajlarla” biliniyor. 23 yaşında bir genç tarafından atıldığı tespit edilen söz konusu mesajlarla ilgili olarak bugüne kadar bir işlem yapılmadı. Bu durum, Aktrollerle ilgili soru işaretlerinin daha da artmasına yol açtı.
Daha önce de Gizli Arşiv ve Kuşlubaşı Eşref gibi sahte Twitter hesaplarının kimler tarafından kontrol edildiği de tespit edilmişti. Bu hesaplarla ilgili de çok sayıda şikâyet dilekçesi verildiği öğrenildi.

İzmirli lolita İstanbul'a geliyor.

Moda tasarımı okuyan İzmir'li lolita Merve Çelik, kısa sürede aranan modellerin arasına girmeyi başardı...

Moda tasarımı okuyan İzmir'li lolita Merve Çelik, kısa sürede aranan modellerin arasına girmeyi başardı ve lolitaya İstanbul yolu göründü.

Duru ve zinde güzelliğini spora borçlu olduğunu söyleyen güzel, bu tutkusunu şu çümlelerle anlatıyor: "Spor yapmayı çok severim, çok küçük yaşta başladım spor yapmaya ve 6 yaşında Jimlastik yaptım bunu 3 sene devam ettirdim. Kick boxs, fitness, pilates ve voleybolla ilgilendim. Her türlü sporu yapıyorum aslında spor benim herşeyim diyebilirim.

Merve Çelik İzmir Salih İşgören Lisesi'nde moda okuyor. En büyük dileği ise ünlü bir modacı ve model olmak.

Hem modacılığı hem de modelliği aynı ayna yürütmek ve idealinin kendi tasarımlarını podyumda sergilemek olduğunu söyleyen genç ve güzel moda tasarımcısı adayını, önümüzdeki günlerde İstanbul'da ne gibi heyecanların beklediği şimdiden takipçilerinin merak konusu oldu bile.

Alman topmodellen Als'ye çıplak destek


Alman Top Model Micaella Schaffer, Berlin'de Sokak Ortasında neredeyse çırılçıplak Soyunup bir Kova Buzlu Suyu ALS Hastalarına Destek verme Amaçlı Kafasından Aşağı döktü...

Geçtiğimiz Dönemlerde de Türkiye'ye gelerek bazı çalışmalara İmza attan Almanya'nın en tanılan Top Modellerinden Micaella Schaffer, ALS Hastalarına Destek verme amaçlı ilginç bir yöntem kulandı. 

Sokak Ortasında çırılçıplak Soyunup bir Kova Buzlu Suyu ALS Hastalarına Destek verme Amaçlı Kafasından Aşağı döktü.

Sibel Kekilli ile gurur duyuyor.

Ünlü oyuncu Emre Karayel, Sibel Kekilli'yi öve öve bitiremedi.

Emre Karayel, önceki akşam düzenlenen 66. Emmy Ödülleri Töreni'ni, Fox TV'nin davetlisi olarak izledi.

Karayel, Los Angeles Nokia Theatre'da düzenlenen törende, 'Game of Thrones'da Shae'yi canlandıran Sibel Kekilli'yle de sohbet etme fırsatı buldu.

Ünlü oyuncu, Kekilli için şu yorumu yaptı: 'Onunla gurur duyuyorum, çok tatlı birisi.'

Robin Williams'ın intihar etmeden önceki son karesi.

İntihar ettiği öne sürülen 63 yaşındaki yıldızdan geriye, Instagram'da paylaştığı fotoğraflar kaldı.



Sneijder ve Yolanthe'nin aşk tatili

Galatasaray'da top koşturan Hollandalı futbolcu Wesley Sneijder karısı Yolanthe Cabau ile Ibiza'da aşk tatili yapıyor.
Kaldıkları otelin havuz başında görüntülenen çift, bir an olsun birbirlerinden ayırmadı