Çok fit ve diri

Çok fit ve diri

25 kilo veren televizyon yıldızı, fit vücuduyla görenleri şaşırttı.

İngiliz televizyon yıldızı Chanelle Hayes, son bir yıl içinde verdiği toplam 25 kilonun ardından, Londra’da bir otelin havuz kenarında fit vücuduyla görenleri şaşırttı.

 İngiliz basınından The Daily Mail'in sitesinde yer alan habere göre; bir çocuk annesi 27 yaşındaki yıldız, doğumun üzerinden aldığı kilolardan nasıl da kurtulduğunu gözler önüne sermekten çekinmedi. Hayes, “Yiyeceklerler sizi baştan çıkarabilir. Karbonhidratlı yiyeceklere karşı zaafım var. Özellikle depresyondaysanız bu yiyecekler sizde bağımlılık yapıyor” dedi.



Özge yeni aşkıyla sezonu açtı.

O da sezonu açtı

Özge Özpirinçci, yaz sezonunu “Tatar Ramazan” ekibiyle Bodrum’da açtı.

Tatil grubunda Tatar Ramazan’ı oynayan Bülent İnal ile eşi Melis Tüysüz’ün yanı sıra dizide Özpirinçci’nin sevgilisini canlandıran Burak Yamantürk de var. Yamantürk ve Özpirinçci’nin zaman zaman birlikte denize açılması, set arkadaşlığının yeni bir aşkın temelini attığı yorumlarını beraberinde getirdi.

En çok aranan Meksikalı seksi güzel

Güzelliği ve sempatik tavırlarıyla dikkat çeken 29 yaşındaki spor muhabiri, kısa sürede ülkenin en çok konuşulan ismi oldu.
  
Meksika Dünya Kupası'na 2 maçta 4 puan ile harika bir başlangıç yaptı.

Ancak Brezilya'da kalesini gole kapatan Ochoa'dan daha çok konuşulan bir başka Meksikalı var.


Güzelliği ve sempatik tavırlarıyla dikkatleri üzerine çeken 29 yaşındaki spor muhabiri Vanessa Huppenkothen kısa sürede Google'da en çok aranan isim oldu.


İşte Meksikalı muhabir Vanessa Huppenkothen









Birce ile Sarp İnstagramda mucuk mucuk

Birce ile Sarp İnstagramda mucuk mucuk


Birce Akalay ile Sarp Levendoğlu’nun “Küçük Ağa” dizisinin setinde başlayan aşkları tüm hızıyla devam ediyor.

Dizi setinde tanışan  aşıkların aşkları kısa süre önce gizlice evlendikleri iddiasıyla gündeme gelmişti.Birce Akalay’ın Instagram hesabında paylaştığı bu poz, dedikoduları alevlendirdi.


İvana Sert havuz başı aşkı.





İvana Sert'in aşk tatili10 yıl evli kaldığı Yurdal Sert’ten geçen yıl boşanan Ivana Sert, yeni sevgilisi Sinan Akıman ile Çeşme tatiline çıktı.

Özlem Kosova konseri İstanbulda

Özlem Kosova, yine muhteşem performansıyla hayranlarını büyülemeye devam ediyor...

İstanbul gece hayatının nabzını tutan sayılı sanatçılardan biri olan Özlem Kosova, geçtiğimiz hafta sonu yine muhteşem performansıyla hayranlarını unutulmaz bir müzik ziyafeti çekti.

Gerek fiziği, gerek şıklığı, hareketli sahnesi ve sempatik tavırlarıyla yine insanların gönlünü fetheden Özlem Kosova bu hafta sonuda sevenlerini güzel sahne performansıyla adeta büyüledi.

Kısa bir süre sonra yeni klipleriyle de izleyeceğimiz Özlem Kosova'nın sahne performansı ile bu yaza damgasını vuracağı ve eğlence hayatının nabzını tutacağı daha şimdiden gün gibi aşikar görünüyor.

Zengin repertuarı ile izleyenlerini kah duygulandıran kah oynatan Kosova'nın her sahnesinde ne gibi sürprizlerle sevenlerinin karşısına çıkacağı, sahnesine ne gibi tatlar katacağı şimdiden merak konusu oluyor ve dinleyenlerini heyecanlandırıyor.

İstanbul'un eğlence anlatılına yeni bir soluk getiren sanatçı, yazın eğlencenin dozunu ve tadını arttıracağını, yenilik arayan herkesi sahnesine beklediğini de söyleyerek, müjdeli haberini sevenleriyle paylaşıyor ve de eğlencenin doruğa çıkacağını şimdiden garanti ediyor.

Kraliyet ailesi bakıcısının çıplak fotoları internet'te!

The Sun on Sunday, İngiltere Başbakanı David Cameron’un tatile götürdüğü çocuklarının bakıcısının çıplak fotoğraflarının bazı internet seks sitelerine düştüğünü yazdı.

Dün Pazar günleri en çok satan İngiliz gazetelerinden The Sun on Sunday, İngiltere Başbakanı David Cameron’un tatile götürdüğü çocuklarının bakıcısının çıplak fotoğraflarının bazı internet seks sitelerine düştüğünü yazdı.

Çıplak fotoğrafların internette dolaşması üzerine polisin devreye sokulduğunu belirten The Sun on Sunday, bakıcının resimlerinin canlı seks şovları için para ödeyen müşterilere sunulduğuna dikkat çekti. İngiliz gazetesi seksi bakıcının Cameron’lar ile üç yıl önce Ibiza’ya gittiklerinde çekilmiş bikinili bir fotoğrafını yayınladı.
Başbakan ile yabancı ülkelere seyahat eden çocuk bakıcısının David Cameron’un eşi Samantha ve üç çocuğuna yakın bir kişi olduğuna dikkat çekildi.

X-rated sitelerde çok seksi pozları yayınlan çocuk bakıcısının fotoğraflarının seks sitelerinin eline nasıl geçtiği soruşturuluyor.

Tesettür partisinde Asena dans edecekti.

Mahalle baskısı Asena’lı partiyi iptal ettirdi

Vatan'dan Çağdaş Ulus'un haberine göre islami moda dergilerine öncülük eden ve “Stil Sahibi Kadının Dergisi”sloganıyla yayın yapan Âlâ dergisinin internet sitesinde “Âlâ Fashion Party Tarihteki En Büyük Kızlar Partisi” isimli bir parti ilanı yayınlandı. İstanbul Maslak Sheraton Hotel’de düzenlenecek olan partiye katılım ücreti 250 TL olarak belirlenirken, 6 kişilik ‘VIP Lounge’ koltuk ücretinin de 3000 TL olduğu belirtildi.

Partiye şarkıcı Burcu Güneş ve dansöz Asena da sahne alması için çağrıldı. Partinin tanıtım videosunda “Konser, Parti, Moda / Hepsi Kızlar Arasında Bu Parti Kaçmaz” denildi. Başörtülü kapak kızı yarışması, için de birinciye 5 bin TL ödül verileceği öne sürüldü.

31. ayetle tepki

Ancak sosyal medyada etkinliğin iptal edilmesi için kampanyalar düzenlenip dergiyi boykot çağrısında bulunuldu. İhsan Eliaçık ve Zekeriya Beyaz gibi ilahiyatçılar da bu etkinliğe tepki göstererek, ”Başınızda taşıdığımız bez parçası değil Nur Sûresi 31. âyeti’dir. Başörtüsünü, tesettürü dini bir olgu olmaktan soyutlayıp modanın paspası haline getiren dergi. Yamalı kıyafetler giyen bir peygamberin ümmeti siz olamazsınız” açıklamaları yaptı. Bunun üzerine önce internet sitesinden parti ve yarışma ilanı kaldırıldı. Ardından dergi yönetimi yarışmayı ve tesettür partisini iptal etti. Yönetim, partinin hassasiyet nedeniyle iptal edildiğini belirtti, kapak kızı yarışmasını yalanladı.

Dergi sahibi ne diyor?

Âlâ dergisinin imtiyaz sahibi Mehmet Volkan Atay. Dergiyi 11 kişilik bir moda ekibi hazırlıyor. Atay’ı bu yola çıkaran, İngiltere’deki Müslüman yaşam tarzı dergisi olan Elem Magazin’in editörü Sarah Joseph ile tanışmaları oluyor. Âlâ’yı çıkarmadan önce 15 bin tesettürlü kadınla bire bir görüştüklerini anlatan Atay, “Yaptığımız fizibilite çalışmasından çıkan sonuç şuydu: ’Niye bizimle iletişim kurulmuyor?’ Uzun süredir böyle bir yayın bekleniyordu. Bu alanda son 10 yılda dev bir moda endüstrisinin doğduğunu ancak bu endüstrinin hedef kitlesi ile buluşması sağlayacak köprü olarak yayınının olmadığı gördük. Muhafazakar kadın öyle güçlenmişti ki görünmezden gelinmeyeceğini gösterdik” diyor.

Üniversite cinayetinde adı geçen sekreter ne dedi?

Sekreter Asuman cinayet sonrası yaşadıklarını anlattı

Konya'da sebebinin yasak aşk olduğu öne sürülen cinayetin kara kutusu sekreter Asuman S., "Ahmet Hoca cinayeti itiraf etti, şaka şaka deyince üzerinde durmadım. Gerçek olduğu ortaya çıkınca da 'kimseye söyleme, namusunu lekelerim' diyerek tehdit etti" dedi.

Konya'da Selçuk Üniversitesi'nde görevli iki öğretim üyesinden Prof. Dr. Ahmet G.'nin, Doç. Dr. Celalettin Öztürk'ü boğazını keserek öldürmesinin sebebinin iki öğretim üyesiyle ilişkisi olduğu öne sürülen sekreter Asuman S. olduğu öne sürülmüştü. Asuman S. olay öncesi ve sonrası yaşadıklarını tek tek anlattı.

Hürriyet'ten Fevzi Kızılkoyun'un haberinde yer alan ifadeler şöyle;

BANA SAPLANTISI VARDI
"Ahmet hocanın bana karşı bir saplantısı vardı. Benimle uğraştığını biliyordum ama Celalettin hocayı da buna karıştırdığını asla bilmiyordum.

İKİSİYLE DE İLİŞKİM YOK
İkisiyle de kesinlikle ilişkim yok. Ahmet hocanın ilgi duyduğu doğru olabilir, babam yaşında adam aramızda nasıl bir şey geçsin. Asla ve asla böyle bir şey yok. Ahmet hocanın bu saplantısını daha önce ailemle de paylaşmıştım. Dekan Handan hocam ters biri olduğu için işimden atılacağımdan korkutuğumdan söyleyemedim.

 İki hocanın da zaman zaman sekreterliğini yapardım. Ailece perişan olduk, adalete kendimi anlattım. Medya beni yargılıyor hem de namusumla. 9 yıl önce üniversitede işe başladım. Kendi isteğimle 3 fakülte değiştirdim. Evlendiğim için fakülte değiştirdim. 5 yıl önce mühendislik fakültesine başladım. 30 Mayıs Cuma günü Turizm Fakültesi'ne görevlendirildiğim söylendi. Gitmek istemiyordum. Ahmet hocaya bu durumu anlattım. Ahmet hoca da bana 'Handan hoca ile helalleşmeden gittiğin için sana çok kırgın. Git helallik iste hallederiz' dedi.

Yüzde 50 müslüman hissediyor.

Ronaldo'nun sevgilisi, dünyaca ünlü manken Irina Shayk, güzelliğini Sovyet Rusya'dan kalma kültür karışımına borçlu olduğunu belirtti ve ekledi: Yüzde 50 Müslüman hissediyorum.

DOSSO Dossi Moda Show Fuarı için Türkiye'ye gelen dünyaca ünlü top model Irina Shayk, Habertürk'ten Bülent İpek'e konuştu. Rus kadınlarının güzelliğini Sovyet Rusya’dan kalma kültür karışımına borçlu olduğunu belirten Shayk şunları söyledi:

Küçük bir Rus köyünde doğup büyümüşsün. Ünlü olmak için gittiğin büyük kentlerde yaşamak seni korkutmadı mı?

Tabii ki korkutucu ama benim kaybedecek hiçbir şeyim yoktu. Bunu yapmak zorundaydım. Babam ben 14 yaşındayken vefat etti. Annem iki işi yapmak, bana ve kız kardeşime bakmak zorundaydı. Bana böyle bir şans verilince geri çeviremezdim. Korkutucu ve zordu evet ama başarı zorlukla, çok çalışarak oluyor.

"YÜZDE 50 MÜSLÜMAN HİSSEDİYORUM"
“Bütün olay kültür karışımında. Ben de zaten Tatar karışımıyım. Yüzde 50 Tatar’ım, hatta yüzde 50 Müslüman hissediyorum” dedi. Bir madenci kızı olan güzel model, Soma’daki maden faciasından çok etkilendiğini de söylemeden geçmedi: “Madenci çocuğu olmak çok zor, iyi bilirim. Onların hepsi birer kahraman...”

Özcan Deniz'in yeni güzeli esmer.

Çekeceği yeni filmi için kadın oyuncu arayan Özcan Deniz, nihayet aradığı oyuncuyu buldu. Karagül dizisinde ikiz kızlarından Ada'yı canlandıran Ayça Ayşin Turan, Özcan Deniz'in filminin kadın yıldızı oldu.

YENİ YILDIZI KARAGÜL'ÜN ADA'SI AYÇA AYŞİN TURAN
Daha önce Fahriye Evcen, Deniz Çakır ve en son Yasemin Allen ile kamera karşısına geçen Özcan Deniz, temmuz ayında çekimlerine başlayacağı yeni filmi için aradığı kadın yıldızı buldu. Yine kendi yazdığı hikayeyi yönetecek olan Deniz, geçen haftalarda başrol erkek oyuncusunu seçmiş ve Şükrü Özyıldız'la el sıkışmıştı.

Deniz, diğer filmlerinde olduğu gibi yine Avşar Film ile çalışacağını ve yeni projesi için Karagül dizisindeki ikiz kızlarından Ada'yı canlandıran Ayça Ayşin Turan'la çalışmaya karar verdiklerini söyledi.


Ebru Gündeş Serdar Ortaç'a çok kırılmış!

Chloe Loughnan ile 6 Haziran akşamı evlenen Serdar Ortaç'ın Ebru Gündeş'i düğüne davet etmediği ortaya çıktı...

Ünlü popçu Serdar Ortaç, 6 Haziran Akşamı Kuruçeşme'de Chloe Loughnan ile evlendi. Ortaç'ın 21 yıllık dostu Ebru Gündeş'in düğüne katılmayışı merak konusuydu. Gündeş'in Reza Zarrab'ın cezaevindeyken "Serdar isteseydi bana ulaşırdı. Gelmedi, aramadı" dediği ve "Düğüne de çağırmadı. Dostluk bitmiştir" dediği iddia edildi.

"EBRU HAYATTAN ZEVK ALACAK GÜNLER YAŞAMIYOR"...

Serdar Ortaç düğününe katılmayan Ebru Gündeş için, "Ebru hayattan zevk alacak günler yaşamıyor ki. Mikrofon tutsalar gecesi zehir zıkkım olurdu" dedi. Oysa Serdar Ortaç'ın, Ebru Gündeş'i düğüne davet etmediği ortaya çıktı.

"SERDAR BENİ ARAMADI"...

Ebru Gündeş düğün akşamı bir yakınıyla dertleşirken "Serdar ile 1993'te tanıştık. Zor gün dostuyduk. Ben onu cezaevine girdiğinde hiç yalnız bırakmadım. Eşim Rıza hapisteyken beni çok aradığını söylemiş. İsteseydi bana bir şekilde ulaşırdı. Gelmedi, aramadı. Düğüne de çağırmadı. Dostluk bitmiştir" dediği öğrenildi.

Survivor Ünlüler-Gönüllülerde ADAYA VEDA EDEN ÜNLÜ

Survivor Ünlüler Gönüllüler'de bu hafta yarışmaya veda eden isim Ünlüler Takımı'ndan Tolga Karel oldu.

Star TV'de Acun Ilıcalı'nın yönetimindeki Survivor'ın 7. sezonunun dün geceki bölümünde dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler Takımı ada konseyine gitti.

Ada konseyinde en çok Tolga Karel'in ismi çıktı. Ünlüler Takımı'nın kendi arasında oynadığı bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Ahmet Dursun, Tolga Karel'in karşısına Merve Aydın'ın ismini söyledi.

SMS sıralamasında Merve Aydın'dan daha az oy alan Tolga Karel adaya veda eden isim oldu.

Telefonda Cinsel içerikli konuşmalar yapıyormuş!

Oyuncular Kenan İmirzalıoğlu, Engin Günaydın, Sarp Apak, Hakan Yılmaz, ersin korkut ile şarkıcılar Mehmet Erdem ve Koray Candemir'in de aralarında bulunduğu 53 sanık hakkında "uyuşturucu madde ticareti yapmak" ve "uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak" iddiasıyla açılan davanın ikinci duruşması görülüyor.

"O KONUŞMALAR CİNSEL İÇERİKLİYDİ"

Duruşmada savunmasını yapan oyuncular arasında en çok Duygu Yetiş'in ifadeleri dikkat çekti. Yurtdışında bir kere uyuşturucuyu denediğini belirten Yetiş, "Türkiye'de de bir kere aldım ama yakalandım" dedi. İddianamede erkek arkadaşı Koray Candemir ile yaptığı ve uyuşturucuya dair olduğu iddia edilen konuşmalar sorulan Yetiş, o konuşmaların cinsel içerikli olduğunu öne sürdü.

İMİRZALIOĞLU DURUŞMAYA KATILMADI
İstanbul Adalet Sarayı'nda bulunan 19. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya tutuklu 13 sanık ile tutuksuz sanıklardan oyuncular Hakan Yılmaz, Gökçe Özyol, Sarp Apak, Şahin Irmak, Duygu Yetiş ve şarkıcılar Mehmet Erdem ile Koray Candemir'in de bulunduğu tutuksuz 25 sanık katıldı. Davanın sanıklarından Kenan İmirzalıoğlu ve Ersin Korkut mahkemeye sağlık raporu sunarak duruşmaya katılmadı.



Burak Özçivit ile Ceylan Çapa'nın arasına Miss Turkey Amina girdi.

Ceylan Çapa’nın, Burak Özçivit’in kız kardeşinin kınasına gitmemesinin nedeni kıskançlık krizi. Sevgilisinin yeni projesinde Amina Gülşe’yi seçmesi, Çapa’yı kızdırmış... 

GÖZLER ÇAPA’YI ARADI

YAKIŞIKLI jön Burat Özçivit, 7 Haziran’da dünya evine girecek kız kardeşi Burçun Özçivit’e önceki gün kına gecesi yaptı. Babaevinde yapılan gecede gözler, oyuncunun iki yıldır birlikte olduğu sevgilisi Ceylan Çapa’yı aradı.

‘AMİNE’ KAPRİSİ

Müstakbel görümcesinin nişanında mutluluk pozları veren Çapa’nın kınaya gitmemesi kafaları karıştırdı. Genç kadının,'Özçivit Ailesi’ni yalnız bırakmasının nedeninin, 2014 Miss Turkey Güzeli Amine Gülşe olduğu iddia edildi.

AŞK FİLMİ KISKANDIRDI

Çünkü prodüksiyon şirketi kuran Burak Özçivit, temmuz ayında çekimi başlayacak bir aşk filmi için Gülşe’ye teklif götürmüştü. Bu teklifin, Ceylan Çapa’yı kızdırdığı iddia edildi.



Hande Yener hamile mi?

Bursa'da verdiği konserinde giydiği kıyafet ile bir anda gündeme bomba gibi oturan Hande Yener'in kilo aldığı ve hatta hamile olduğu dedikodularına Instagram hesabından cevap verdi.

Bursa'da verdiği konserinde giydiği kıyafet ile bir anda gündeme bomba gibi oturan Hande Yener'in kilo aldığı ve hatta hamile olduğu dedikodularına Instagram hesabından cevap verdi.


Hande Yener, hafta sonu Bursa konserinde giydiği kıyafetle hayranlarını şaşırtmıştı. Konserde giydiği kıyafetle ve kocaman göbeğiyle dikkatleri üzerine çeken Hande Yener'in kilosu hamile olabilceği şeklinde yorumlanmıştı.


Fit vücudu ile tanınan ünlü pop yıldızı o çok konuşulan fotoğraflara bugün Instagram sayfasından cevap verdi. Yarım body'si ile sıkı karın kaslarını gösteren Hande Yener video'nun altına da "İşte bebeğim ve ben" yazdı.

İşte Hande Yener'in Instagram hesabından verdiği o cevap;



Zahide sokakta taciz edildi.

Ünlü sunucu Zahide Yetiş, taciz edildi ATV Ekranlarının en sevilen sabah programı olarak karşımıza çıkan Zahide ile Yetiş Hayata programını sunan Zahide Yetiş, Paris'te gerçekleştirilen bir sosyal deneyin sonuçlarını Türkiye'de görmek için sokağa çıktı. Dilenci rolüne bürünen Zahide Yetiş, bir adım tarafından tacize uğradı.

ATV Ekranlarının en sevilen sabah programı olarak karşımıza çıkan Zahide ile Yetiş Hayata programını sunan Zahide Yetiş, Paris'te gerçekleştirilen bir sosyal deneyin sonuçlarını Türkiye'de görmek için sokağa çıktı. Dilenci rolüne bürünen Zahide Yetiş, bir adım tarafından tacize uğradı. Atv'de 'Zahide ile Yetiş Hayata' programını sunan Zahide Yetiş, bir sosyal deney için sokaklarda dilencilik yaptı. Peruk ve makyajla kimliğini gizleyen Yetiş, yardım vaadiye yaklaşan bir adamın tacizine uğradı.

 Dilenci kılığında Bakırköy Meydanı'na çıkan Yetiş, karşılaştığı insanlardan para istedi. Para istemek için yaklaştığı bir adam ise Yetiş'e sorular sormaya başladı. Para veren adam ünlü sunucunun yanından ayrılmadı. Yetiş daha sonra bu adam tarafından tacize uğradı. Yaşadığı şoku bir türlü atlatamayan Yetiş, deneyin sonunda gözyaşlarına boğuldu.


Kaçtı denen Deniz Seki hastanede çıktı.

Ünlü şarkıcı Deniz Seki'nin annesi kızının nerede olduğunu söyledi.

Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan aldığı 6 yıl 3 aylık hapis cezası onanan Deniz Seki hakkında yakalama çıkarıldı.

Polis 4 ayrı adrese gitti ancak Deniz Seki’ye ulaşamadı. Hal böyle olunca herkesin aklına ‘Deniz kaçıyor mu?’ sorusu geldi.

Vatan muhabiri ise ünlü şarkıcının annesi Güler Seki'ye ulaştı.

Telefonda hıçkırarak ağlıyordu. Gözyaşları sadece kızı Deniz için değildi. Yakın bir akrabası hayatını kaybetmiş. Kaçtı sanılan Deniz de son ana kadar hastanede eniştesinin başındaymış. Güler Seki aradığımda cenazedeydi. Konuşmakta güçlük çekiyordu. Zor da olsa bir kaç cümle söyleyebildi: ‘Kızım için dua edin.’


gazeteport

İvana Sert aşk orucunu eski bir tanıdık ile bozdu.

Yeni aşkı bakın kim çıktı?
Mutluluğu onda buldu...

Yurdal Sert'ten ayrılan ünlü ikoncan Ivana Sert, mutluluğu yine eski eşinin arkadaşında buldu. Sabah Gazetesi yazarı Bülent Cankurt, Ivana Sert'in bankacı Sinan Akınan'la aşk yaşaya başladığını ve ikilinin birlikte Los Angeles'e tatile gittiğini yazdı.

İşte Bülent Cankurt'un bugünkü yazısı...

İşadamı Yurdal Sert'le iki yıl süren sancılı bir süreçten sonra Eylül ayında boşanan modacı İvana Sert, uzun süren aşk orucunu bankacı Sinan Akıman ile bozdu. Yaklaşık bir ay önce flört etmeye başlayan aşıkların, birbirlerini daha iyi tanıyabilmeleri için Los Angeles'a aşk tatiline gittiklerini öğrendim. Yaklaşık 10 gün LA'de kalan aşıklar, geçen hafta mutlu bir şekilde İstanbul'a geri dönmüş.

BOŞANMA ARİFESİNDE DE AYNI ŞEYİ YAPMIŞTI!

Bu arada, gündemdeki bu yeni aşkla ilgili ilginç bir detay öğrendim. Meğer, İvana Sert'in yeni sevgilisi Sinan Akıman, eski eşi Yurdal Sert'in yakın arkadaşıymış! İvana Sert'in sevgililerini sürekli, ex eşi Yurdal Sert'in arkadaşlarından seçmesi ilginç değil mi! Hatırlarsanız; İvana Sert, henüz boşanma davaları sürerken iş ortağı olduğu ve Yurdal Sert'in yakın arkadaşı olan Hatem Yavuz ile flört etmişti. İvana Sert'in, boşandığı eşinin arkadaşları ile flört etmesi oldukça tuhaf tabii ama Hatem Yavuz ve Sinan Akıman'a ne demeli, bilemedim!!!

Göbek nasıl eritilir

Göbek eritme hareketleri - Göbek nasıl eritilir?
15 günde göbeğinizi böyle eritin!

Bikini diyeti için geç kalmadınız. Spor salonuna gidemeyenler için evlerinde rahatça yapabilecekleri ve yağlarını yok edecek 3 günlük program hazırladım. Bugün kol ile göbek yağlarını inceltme vakti.

Doris Hofer / MAKARON
www.squatgirl.com



Spor yapmaya başlamadan önce ısınmak için dans edin ya da hızlı bir şekilde zıplamayı deneyin.

Bu hareketler yağ yakımını hızlandırıp kas kütlesi kazanmanıza yardımcı olacak.

Antrenmanı 30-60 dakika arasında tamamlayın. 15 gün düzenli olarak yaparsanız bir beden incelirsiniz.



1- Yan yağları yok edin

Side plank adındaki bu hareket karnınız için bire bir. Kollarınızdan destek alın, ayaklar dengede olmalı. 12 kere sol, 12 kere sağ kol ile tekrarlayın. 3 set tamamlamanız gerekiyor.


50 kiloluk bir kişi 35 dakika boyunca side plank yaparsa yaklaşık 35 kalori harcar.



2- Tüm vücudu çalıştırın

Bicycle crunch hareketi için tek omzunuzu kaldırıp çaprazdaki dizinize dokunun. Sağ ve sollu olarak hareketi gerçekleştirin. 3 set, 30 tekrar yapmalısınız.



3- Dambıl yoksa su şişesi var

Hedef daha ince daha kuvvetli omuza sahip olmak. Dolu su şişelerini elinize alın. Kollarınızı yukarı aşağıya indirerek 3 set, 15 tekrar ile bu hareketi yapın.


Kadınlar günde 1200 ile 1600 kalori arasında besin tüketmelidir.



4- Daha kuvvetli bir vücut

Hem arka kol hem bacağı çalıştıran bir hareket. Burada kollarınız kuvvetleniyor. Sağlı sollu 12 tekrar yapmalısınız. Belinizi aşağıya doğru indirmelisiniz.



30 dakika yüzdüğünüzde 240 kalori harcarsınız.


5- Ofiste bile yapabilirsiniz

12 tekrar ile gerçekleştireceğiniz hareketi ofiste bile yapabilirsiniz. 3 setten oluşuyor, arka kol ve popo için birebir...



Ev ya da bahçede 15 dakika boyunca ip atlamak 200 kalori harcamınızı sağlar.



6- Göğsünüz için bire bir

Push-up’sız spor düşünülemez. Ana kas grubu olan göğsünüzü çalıştırıyorsunuz. Spora yeni başlayanlar dizlerini yere koyabilir. Sırtınızı düz hale getirip yere doğru bakıyorsunuz. 3 set, 12 tekrar yapmalısınız.



7- Karın bölgesi çalışıyor

Plank ile hedefiniz karnınızı germek. Başlangıç seviyesindekiler 15 saniye durarak 3 kez tekrarlamalısınız.

Kilolarımla mutluyum!



Nurgül Yeşilçay, Erden Kıral’ın yöneteceği ‘Gece’ filminde bir konsomatrisi oynayacak. Çekim öncesi Bodrum-Gümüşlük’te dinlenen Nurgül Yeşilçay objektiflere yakalandı.

'Kiloluyum ama çok mutluyum'
Kilolu olduğu yönündeki eleştirilere “Bu halimden çok memnunum. Tipik Türk kadınıyım. Rolüm gereği de böyle olmak zorunda” dedi. (fotoğraf Milliyet-Cadde’den alınmıştır.)