Parlak saçlar için...

Saçlarınızın parlaklığını kaybetmeyin. Zamanla saçınızda soluk bir görüntü oluşabilir. Bu yılların verdiği sürekli bişeylere karşı ayanıklık göstermeye çalışan saçlarınızın artık dayanamıyorum sinyalleri vermeye başladığı andır.

Eğer saçlarınıza sadece boya sürüp haftada iki defa yıkıyorsanız dikkat işte bu saçlar hem renk olarak solar hemde kırılmalar, dökülmeler başlar. Saçlarınızı mutlaka ve mutlaka korumaya erken başlayınki zaman geçtikçe bu bakım size artı olarak dönsün daha kolay bir önlem olamaz. Saçlar çok hassa olabilir çok daha kuvettli olabilir bu tamamen kişinin saç kalitesine bağlıdır.
Genetik bir sorununuz yoksa saçlarınızada iyi davranıyorsanız merak etmeyin onlarda sizi üzmezler. Ama siz yazın saçınızı güneşin zararlı ışınlarından korumazsanız onları kışın esen rüzgarda korumadıysanız onlarda bir zaman sonra size isyan bayraklarını dökülme olarak ve kırılmalarla gösterirler. Saçlar uzun, kısa, sarı, siyah renk renk çeşit çeşit ama bütün saçları parlatmak için ufak bir nokta var herkez için gayet iyi bir yöntemdir. Sirke kullanmak saçlarda muhteşem parlaklık sağlar, saçlarda kırılmaları zamanla önler.

Sizde saçınızı taraken bile koruyarak tararsanız saçlarda daha dayanıklı ve bakımlı görüntüye sahip olursunuz. Banyodan sonra saçlarınızı mutlaka düzgün tarayın ama sakın kafanızı aşağı doğru atıp havluyu tersten sarmayın buda bilmeden saçlarınızda kırılmalara sebep olur. Saçlarda ara sıra bakım gerekli olan durumlar oalbilir. Bu gibi durumlarda diğer maske yazılarımızda sorunlarınıza göre saç maskeleri yazdık ordan yararlanabilirsiniz. Şunuda kesinlikle unutmayın en sağlıklı saç korunan saçtır. Saçlarınızı koruyun kimyasallardan koruyun, kötü havadan koruyun saçlarınıza iyi davranın.

Muhteşem Yüzyıl'a şok suçlama

Muhteşem Yüzyıl'a şok suçlama!..
Pakistan dizi sektörü ve bazı siyasetçiler, ülkede gittikçe daha popüler olmaya başlayan Türk yapımlarından rahatsız...

Pakistan'da bazı kesimlerde artan rahatsızlığın en büyük sebebi ise yerel yapımlara uygulanan sansürlerin dış yapımlara uygulanmaması. Pakistanlı aktör Javeri Abbasi konu hakkında şu ifadeleri kullanıyor: "Eğer bir Pakistanlı aktris mini etek ya da dekolte giyerse anında sansürleniyor. Fakat Türk dizilerindeki aktrisler böyle giyinerek popülerliklerini artırıyor"

Türk dizilerinin başarısı bazı siyasetçileri de rahatsız etmiş durumda. Pakistanlı bazı bakan ve vekiller dizilerin İslam normlarına uygun olmadığı ve bunun yanında ülkenin kendi televizyon sektörünü de olumsuz etkilediği yönünde eleştiriler yapıyor.

Özellikle Muhteşem Yüzyıl'ın Pakistan'daki en popüler dizi olduğunu ifade eden ülkenin önde gelen yayın kuruluşu Hum TV Başkan yardımcısı Athar Wagar Azim bu başarıyı şu sözlerle anlatıyor;

"Türk yapımlarının çok tutulmasının arkasında pek çok neden var. Bunlardan bir tanesi tazelik, daha güzel mekanlar ve Pakistanlılara çekici gelen yeni yüzler. Öte yandan Türk dizilerinin bir bölümü için 2.500 dolar ödenirken yerel bir dizinin sadece bir bölümünün yapım masrafı bunun dört katı kadar..."

Oxford Business Group'un verdiği sayılara göre Türkiye, 2011 yılında dizilerini 20'den fazla ülkeye dizi ihraç ederek yaklaşık 60 milyon dolarlık gelir elde etti.

Eda Taşpınar'ın 'mini ötesi' kıyafeti!

Eda Taşpınar'ın 'mini ötesi' kıyafeti!..


Minisiz yapamıyor... Sosyetik güzel Eda Taşpınar, yaz-kış dekolteden vazgeçmiyor.

Formuna ve güzelliğine düşkünlüğüyle tanınan Eda Taşpınar, önceki gün havanın serin olmasına aldırış etmeden mini eteğiyle Nişantaşı’nda objektiflere takıldı. Taşpınar, uzun deri pardösüsünün altına giydiği botlarıyla da dikkat çekti.

HABERTÜRK İNTERNET SİTESİ

Japonya'nın 'aykırı' sokak modası



Japonya teknolojide adında söz ettiriyor.. Bunun yanında modanın da kalbinin attığı yerlerden ve aykırı giyim tarzının hakim olduğu yerlerden birisi.

Özellikle Japon kadınlar için giyinmek adeta bir sanat. O yüzden ne zaman sokağa çıksanız birbirinden renkli kıyafetler giymiş, farklı tarzları cesurca yansıtabilen insanlar görmeniz mümkün.

Özellikle 19. yüzyılın ortalarından itibaren Batı'daki akımlardan etkilenmeye başlayan Japon modası kendi kültürel kimliğini de çok bozmadan bir karışım yaratmaya başladı.

Bu dallardan bazıları;
Lolita, Gyaru, Bōsōzoku, Decora, Visual kei, Angura kei, Cult party kei, Dolly kei, Fairy kei, Mori girl...

Jennifer Lopez sahnede kıyafet değiştirdi

Jennifer Lopez sahnede kıyafet değiştirdi!-video izle

Jennifer Lopez Amerikan Müzik Ödülleri gecesine sahnede kıyafet değiştirerek damgasını vurdu.

İŞTE JENNİFER LOPEZ SHOW...



Türkiye saati ile sabaha karşı yapılan törende Amerikan Müzik Ödülleri sahiplerini buldu. Törene Jennifer Lopez sahnesiyle damgasını vurdu. Lopez aynı sahnede 3 farklı kıyafetle görüntülendi.


videoyu izle

Asena Erkin 'Skandal olacağım aklıma gelmezdi'

Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin'in eşi Asena Erkin, ünlü popçu Berkay'la aşk yaşadığı iddialarıyla ilgili olarak konuştu.

Akmerkez'de Berkay'la fotoğrafı çekilen Asena Erkin, ihanet iddiasıyla ilgili VATAN GAZETESİ'ne şu sözlerle yanıt verdi:

"Caner şu an yanımda. İkimiz de şok olduk. Sadece iş yaptığım arkadaşım Berkay. İkimiz de şok olduk. Çünkü Berkay benim arkadaşım. Evli, barklı, çocuklu, mutlu bir insana bu nasıl yapılır. Caner'in popülaritesi yüzünden bunu yapıyorlar. Çağla Şikel ile Emre Altuğ da çok tatlı bir çift. 10 senedir onları da boşamak için uğraşıyorlar.

"'AYNI POZU VERELİM' DEDİM..."

"Caner'le 'Gidelim Akmerkez'e aynı pozu verelim' diye dalga geçtim. Bir defa böyle bir şey olsa Akmerkez'de mi buluşuruz? Berkay'la bizi aylar önce çektiler. Yani bugün yayınlanan fotoğraf aylar önce çekildi. Bizi çektikleri yer de kadınlar tuvaletinin önü, bebek odası değil. Ben tuvalete giriyordum. Bir kız bir erkek arkadaş olamaz mı ya da beraber iş yapamazlar mı.. Berkay'ın üzerine yapışmış bir imaj var. Mesela Berkay'ı, Seda Önder'le de yazmışlardı. Halbuki onlar çok yakın arkadaşlar. "

"CANER'E OYNUYORLAR"

Asena Erkin açıklamalarına şöyle devam etti:
"Bu haberleri yaparak kesinlikle Caner'e oynadıklarını düşünüyorum. Caner başarılı diye bunu yapıyorlar. Benim üzüldüğüm tek nokta; bu haberleri annem babam okuyor. Biz Caner'le nişanlı oluruz, farklı bir durum olur. 'Tercihim farklı oldu' dersin. Ben Caner'e aşık olarak evlendim. Hala da öyle. Geçenlerde FB-GS maçı vardı. Ben Caner formasıyla ortalıkta ne işim var. Instagram'dan fotoğraflarımı paylaştım."


NİYE İKİ ADAM DA KABUL ETSİN?"


"Böyle bir şey olsa niye bu kadar uzun sürsün. Bir tercih yapılması gerekmez mi? İki adam da bunu kabul mü edecek. O kadar saçma sapan bir olay ki... Bir de Berkay benim adımı telefonuna niye Aysel diye kaydetsin. Sonuçta evli bir erkek değil. Bu fotoğraf birkaç ay önce çekildi. Caner'e söyledim. Caner'in her şeyden haberi var. Ondan bir şey saklamam. "

posta

Moldovyalı kadın spiker rapçilere taş çıkardı!-video izle


Çok hızlı konuşan ve adeta nefes almadan haber okuyan Moldovyalı spiker, "rap mi yapıyor, haber mi sunuyor" dedirtti.

Takır takır konuşan Moldavyalı spikerin nefes almadan haber okuması izleyen herkesi şaşırtmaya yetti.

Kadın spiker repçilere taş çıkardı.. VİDEO

Kadın spiker repçilere taş çıkardı.. VİDEO

Moldovya televizyonunda haberleri sunan spiker, tarzıyla ve art arda kurduğu cümlelerle adeta nefes almayı unuturcasına bülten sunuyor. Dinlerken bile insanı yoran spiker bu halleriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarırken kendisini izleyenlere rap mi yapıyor, haber mi sunuyor dedirtiyor.


Rihanna gece eğlencelerine doymuyor!


Rihanna New York'ta bir gece klübünden çıkarken görüntülendi.

Ünlü R&B ve pop şarkıcısı Rihanna gece eğlencelerine doymuyor. Candids Gansevoort Club New York'tan çıkarken görüntülenen Rihanna, seksi kıyafetiyle dikkatleri yine üzerine çekti.

Serenay Sarıkaya Nişantaşında mini minicik turladı

Medcezir dizisinin Mira'sı Serenay Sarıkaya önceki gün İstanbul Nişantaşı'nda görüntülendi.



Çekimler için daha öncede Nişantaşı'nı seçen ekip önceki gün de aynı yerde çekim yaptı. Düzgün

fiziğiyle ekranların beğenilerek izlenen oyuncusu Sarıkaya, beyaz mini eteğiyle de oldukça dikkatleri

çekti.



Gazetecileri gören güzel oyuncu, rahatsız oldu ve yürürken yolunu değiştirdi. Set çalışanları ise

Serenay Sarıkaya'ya eşlik etti. Serenay Sarıkaya gazetecilerin sorduğu Çağatay Ulusoy'la aşk

yaşıyor musunuz? sorusuna da hiç bir şekilde cevap vermedi...
 Kaynak: HT Magazin




Diva 'Armağan'ı görünce kalbim hop hop etti'

Bülent Ersoy, Show TV'de önceki akşam yayınlanan programına Temmuz 2007'de evlenip 6 ay sonra boşandığı Armağan Uzun'u konuk etti. Bülent Ersoy, kendisinden 30 yaş küçük eski eşi Armağan Uzun ile dakikalarca oynadı

6 yıldır görüşmeyen çiftin bir araya gelmesi ‘Bülent Ersoy’un reyting kaygısı’ şeklinde yorumlandı. Nitekim programın reytingi diğer haftalara oranla yükseldi. AB’de 8, TOTAL izleyici grubunda 10. oldu. 8 Eylül2013’te Duygu Çalışkan ile evlenen Armağan Uzun’un, Bülent Ersoy’un gözlerinin içine bakıp ‘Senin Olmaya Geldim’ şarkısını söylemesi pek manidardı.

‘KARISI PEMBE-BEYAZ BİR KIZ'
Bülent Ersoy “Eski eşimi karşımda görünceheyecanlandım. Kalbim ‘hop’ etti. 21’inci yüzyıldayız. Medeniyet bu. Ben her şeyi uç seviyede yaşarım. Reformist bir kadınım. Ayrıca Armağan Bey’in yeni eşinin fotoğrafını gördüm. Pembe-beyaz, güzel bir kız” dedi.
Bülent Ersoy programda eski eşine ‘Çocuğum’ diye seslendi.
Armağan Uzun “Eşiniz bu duruma ne diyor?” sorusuna şu cevabı verdi: “Hiç kıskanmadı hatta destek oldu. Biz profesyoneliz. Duygu programı izledi. Eğlendiğini ve keyif aldığını söyledi.”
Ali KESER/POSTA

Kendini Kızıl Meydan da çırılçıplak yere çiviledi

Kızıl Meydan'da testislerini yere çiviledi
Rusya'nın "polis devleti"ne dönüşmesini protesto eden performans sanatçısı Piotr Pawlenski, Moskova'da Kızıl Meydan'da çılgın bir eyleme imza attı. Pawlenski, Lenin'in anıtının bulunduğu yerde, testislerini yere çiviledi.
Alman Bild gazetesinde yer alan habere göre, Rus performans sanatçısı Piotr Pawlenski dün Kızıl Meydan'da Putin'in ülkeyi "polis devleti"ne dönüştürdüğüne dikkat çekmek için çılgın bir eylem yaptı.

Geçmişte rock grubu Pussy Riot'un üyelerinin hapishaneye atılmasını protesto etmek için iki dudağını iğne ve iplikle diken Pawlenski, dün de Kızıl Meydan'da Lenin anıtına yakın bir yerde, testislerini çiviyle yere çaktı.

Kızıl Meydan'da yürüyüşe çıkanların gözleri önünde testislerini yere çivileyen Pawlenski'nin imdadına ise polis yetişti.

Rus polisi, performans sanatçısı Pawlenski'yi bu zor durumdan kurtardıktan sonra hastaneye kaldırdı.

Pawlenski, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in ülkeyi"polis devleti"ne dönüştürdüğünü ve hala da bu yönde atımlar attığını ancak Rus halkının buna sessiz kaldığı görüşünü savunuyor.

İzzet Çapa tv8 den kovuldu

Kanala karşı program işinden etti
TV8'deki programında kanala karşı şov yapan İzzet Çapa kovuldu. Tv8 yönetimi, ''ibreti alem' için kovduk'' açıklamasında bulundu. İzzet Çapa, TV8'de 'İzzet Paşa' isimli bir program yapıyordu. Geçen hafta yayınlanan programında kanalını kendisine sansür uygulamakla itham eden Çapa, ekran önünde ağzına geleni söylemişti.

 İBRETİ ALEM OLSUN DİYE KOVULDU
 Dün toplanan TV8'in İcra Kurulu, o yayını affetmedi ve İzzet Çapa'nın kovulmasına karar verdi. Karar oy çokluğuyla alındı bugün de İzzet Çapa'ya tebliğ edildi. Gazeteciler.com'un aldığı bilgiye göre ''TV8 yönetimi İzzet Çapa'yı o programdaki tavrı nedeniyle 'İbreti alem olsun" diye kovdu.

 İZZET ÇAPA : REZİL OLDUK DESELERDİ...
İzzet Çapa ise programının bitirilme sebebinin kendisine "konuklarını beğenmiyorduk" gerekçesiyle sunulduğunu öne sürdü. Çapa, kovulmasına dair şu açıklamayı yaptı: "Keşke 'Çok sivri konuşuyorsun, ‘patronlar’ rahatsız oluyor' deselerdi… Keşke 'Sorduğun sorular ipe sapa gelmez şeyler' deselerdi… Keşke 'Solcusun, sağcısın, faşistsin falan deselerdi… Keşke 'Canlı yayında öyle bir şarladın ki el aleme rezil olduk' deselerdi.'' Ama telefonla kovulduğumu haber veren arkadaş ne dedi biliyor musunuz; “Baştan beri çıkardığın konukları beğenmedik sana güle güle” …

 AYIPTIR! AYIP...
 TV8’den kovulma sebebim buymuş sevgili dostlar. Ayıptır ayıp… Bana değil Güneri Civaoğlu, Aydın Boysan, Fatih Altaylı, Nilgün Belgün, Gupse Özay, Saba Tümer, Rasim Ozan Kütahyalı, Cenk Eren, Demet Özdemir, Ekin Koç ve Arif Keskiner gibi daha birçok İzzet Paşa’ya destek verip davetimi kırmadan programa çıkan bütün değerli konuklarıma ayıp… Hesabı bana değil onlara vereceksiniz…

 ADAM GİBİ SÖYLESENİZE
 Adam gibi çıkıp söylesenize “Sorularını denetlemeye, sana sansür uygulamaya kalktık ama sen canlı yayında açtın ağzını yumdun gözünü, koltukçu başımız olmadın” diye Diyemezsiniz tabi… Sözlerim kraldan çok kralcılara… Unutmayın kraldan çok kralcıların kaderi kraldan önce ölmektir…

Esra Ersoy'dan ilginç tweet! Polisler sırf beni görmek için…

Esra Ersoy'dan ilginç tweet! Polisler sırf beni görmek için…
Esra Ersoy kredi kartının kopyalandığını ve bu kartla alışveriş yapıldığını öğrenince soluğu karakolda aldı.

Son olarak ‘Benim Dünyam‘ adlı filmin galasında yaşadıkları tartışmayla gündeme gelen Esra -Ceyda kardeşler üzerinde son zamanlarda kara bulutlar dolaşıyor.

Kredi kartı kopyalanan ve sonrasında kartından 3800 TL’lik alışveriş yapılan Esra Ersoy, yaşadığı mağduriyeti twitter hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı. Bir alışveriş merkezinde yaşanan olayın daha önce de başına geldiğini söyleyen ve bankanın itirazlarını dinlemediğinden yakınan Esra, durumu anlatmak ve şikayetçi olmak için karakola gitti ancak karakolda yaşadıkları son derece ilginçti. İşte Esra’nın kendi ağzından karakolda yaşadığı ilginç olaylar;

Türk vekilin bikinisi Belçikayı karıştırdı.

Belçika’nın günlük gazeteleri ve internet sayfaları Özen’in fotoğrafını yayımlayarak, “milletvekilinin seksi pozu” diye başlık attı.
Facebook’ta yayımladığı fotoğrafın altına “Kız kardeşim çekti” diye yazan Özen, fotoğrafların Türkiye sahillerinde çekildiğini belirtiyor.

Dernieres Heure gazetesi, "Saçlarını rüzgâra bırakmış, koyu bir bikini ve tabii ki bağlı olduğu partisinin (Sosyalist) rengini taşıyan kırmızı bir gözlük. Kim bu? Bir Belçika milletvekili Özlem Özen" yorumunu yaptı.
Özen’in fotoğrafının yayımlandığı haber sitelerinde yapılan yorumlarda, "Vogue dergisinin kapağını süsleyebilecek olan bir milletvekili", "Abartmıyor musun biraz?" gibi ifadeler yer aldı.

Son seçimlerde Belçika’nın Hainaut kentinden milletvekili seçilen Özlem Özen, aynı zamanda kentin Belediye Başkan Yardımcılığı’nı da yürütüyor. hürriyet.com.tr

Meryem Uzerli hangi dizide rol alacak?

Meryem Uzerli o dizide rol alacak mı?
Ay Yapım’ın yeni dizi projesi ’Kara Para Yalan Aşk’ hakkında çıkan haberler üzerine yapım şirketi bugün bir açıklama yaptı

. Haberlerde, dizide Tuba Büyüküstün, Engin Akyürek’in yanısıra Cansu Dere ve Meryem Uzerli’nin başrolde yer alacağı belirtiliyordu.

Ay Yapım dizi projesiyle ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Çekimleri henüz başlamamış, hazırlık aşamasında olan ve çeşitli yayın organlarında "Kara Para Yalan Aşk" olarak yer verilen projemizin oyuncu kadrosu ve mekan olasılıkları ile ilgili şirketimiz kaynaklı olmayan haberler çıkmaktadır, nihai kararlarını bildirmedikleri bu süreçlerde sanatçıların kendi isimlerini çeşitli haberlerde görmeleri sanatçılarımızı da şirketimizi de mutlu etmemektedir, projeler ile ilgili doğru haberlerin şirketimiz veya sanatçıların yetkilendirdiği kişilerden geleceğini bildirmek isteriz.

Törendeki seksi öğretmenin kıyafeti ülkeyi karıştırdı.

Öğretmenin dekolte kıyafeti ülkeyi karıştırdı!
28 Ekim törenlerinde özellikle Atina’da Eleni S. adlı bir beden eğitimi öğretmeninin kıyafeti muhafazakar ve milletçi çevreleri galeyana getirmişti.

Yunanistan Eğitim Bakanlığı, milli bayramlardaki öğrenci geçit törenlerinde kadın öğretmenlerin kıyafetleri için genelge hazırlıyor.

28 Ekim ‘Ohi” Milli Bayramı’nda bazı öğretmenlerin mini etek, dekolte bluzlar, dar pantolonlar ve yüksek topuklu ayakkabılarla geçit törenlerine katılmasına tepki çekince bakanlık bu kararı aldı. Kadın öğretmenlere, törenlerde tayyör ya da pantolon-ceket giyme zorunluluğu getirilecek.

Eleni S. krizi

28 Ekim törenlerinde özellikle Atina’da Eleni S. adlı bir beden eğitimi öğretmeninin kıyafeti muhafazakar ve milletçi çevreleri galeyana getirmişti. Okul müdürü, evli ve bir çocuk annesi Eleni S.’yi kıyafeti için uyarmıştı.

Firavun'un ölüm sırrı nihayet çözüldü

Firavun'un ölüm sebebi meğer araba çarpmasıymış.

Mısır Keşif Topluluğu (Egypt Exploration Society) başkanı Dr. Chris Naunton mumyayı keşfeden Arkeolog Howard Carter’ın daha önce yayınlanmamış notlarını inceledikten sonra Tutankamon’un aşırı hız yapan bir at arabasının çarpmasıyla öldüğü sonucuna vardıklarını söyledi.

Dr. Naunton trafik kazası ile ilgili teorilerini mumya üzerinde gerçekleştirdikleri adli tıp testleri ile de doğruladıklarını belirtti.

Nauton, at arabasının tekerleğinin Tutankamon’un göğsünü ezdiğini ve bedenini neredeyse paramparça ettiğini, bu nedenle de mumyalama işlemini gerçekleştirenlerin cesedi uygun bir biçimde muhafaza etmekte zorlandıklarını belirtti.

Şimdiye dek Tutankamon’un vahşi bir siyasi cinayete kurban gittiğine inanılıyordu. 

Meryem Uzerli'ye 1.5 Milyon Liralık Reklam Teklifi

Meryem Uzerli'ye 1.5 Milyon Liralık Teklif
Almanya'da yaşayan hamile oyuncuya bir reklam filmi için 1.5 milyon liralık teklif yapıldı.

Eski sevgilisi Can Ateş'ten 5.5 buçuk aylık hamile olan 'Muhteşem Yüzyıl'ın eski 'Hürrem Sultan'ı Meryem Uzerli, ekranlara bir reklam filmiyle gelmeye hazırlanıyor.

Almanya Berlin'de yaşayan Meryem Uzerli'ye Türkiye'deki bir çocuk bezi firması reklamında oynaması için 1.5 milyon TL önerdi.

Uzerli’nin teklife sıcak baktığı, ancak doğuma kadar Türkiye'ye gelmek istemediği için çekimlerin Almanya'da yapılacağı iddia edildi.

Ceyda Ateş'den tehlikeli hareketler bunlar

Ünlüler sosyal medyayı aktif olarak kullanmaya ve özel anlarını sevenleriyle paylaşmaya devam ediyor.
BUĞRA TOPLUSOY En şirin ödül avcısı

Hadise: Elimi tutmaya değecek bir erkek yok!


Adı İzmirli işadamı Ozan Çelik’le anılan Hadise, aşk iddialarını dolaylı yoldan yalanladı.

Hadise, jüri üyeliği yaptığı “O Ses Türkiye”de şarkılarını el ele, göz söyleyen çifti izledikten sonra şöyle dedi: “Ne güzel görünüyorsunuz. Benim elimi tutacak erkek yok. Ama artık âşık olmak istiyorum.”