Ebru Şallı Sinan Akçıl'ın kollarına doğru...

Ünlü manken Ebru Şallı, şarkıcı Sinan Akçıl’la aşk yaşadığı iddiasını başlarda reddetmiş, kısa süre önce de yeni bir ilişkiye başladıklarını açıklamıştı. Şimdi de Akçıl’ın Şallı’ya evlenme teklif ettiği öne sürüldü.

İddiaya göre Şallı, sevgilisinin teklifine “Evlilik için henüz çok erken” yanıtını verdi, onu biraz daha tanımak istediğini söyledi.

Ebru Şallı, iki çocuğunun babası Harun Tan’la 11 yıllık evliliğini geçtiğimiz temmuz ayında noktalamıştı.

Bu çıplak kız Mancester hayranı çıktı.


Spora duyduğu ilgiyle tanınan Kolombiyalı seksi model Sofia Jaramillo, tam bir Manchester United aşığı...

Manchester United hastası!

Kolombiyalı model, İngilizler'in dev kulübü Manchester United'a sempati duyduğunu belirterek kırmızı şeytanların eski hocası Alex Ferguson'un hayranı olduğunu açıkladı.

Russel bond kızını kaptı.

James Bond'un 22’nci serisi ‘Quantum of Solace’de Bond kızı olarak yıldızı parlayan ukraynalı Olga Kurylenko, Russel Crowe’ın ‘The Water Of Diviner’ filminde rol alacak. Ukraynalı seksi modelin, Crowe’un daveti üzerine Fransa’dan İstanbul’a geldiği ve tarihi mekanları gezdikten sonra projede oynamak için söz verdiği öğrenildi. Crowe’ın, Çanakkale Savaşı sırasında çocuklarını kaybeden bir babanın hikâyesini anlatacağı filminde başrol oynaması için teklifte bulunduğu güzel oyuncu, beş gün kaldığı İstanbul’a hayran kaldı. Oyuncu Sultanahmet, Balat, Yerebatan Sarnıcı ve Topkapı Sarayı’nı ziyaret etti. Başrol oynacayacak Kurylenko’nun filmde dul bir kadını oynayacağı öğrenildi.
 
Akşam saatlerinde ise Yılmaz?Erdoğan kendi teknesinde, Russel Crowe, Ukrayna asıllı Fransız güzel Kurylenko ve Cem Yılmaz’ı ağırladı. Karadeniz, kıyılarına kadar tekneyle açılan Crowe, Kurylenko ve film ekibi, Cem Yılmaz’ın esprileriyle unutulmaz bir gece yaşadı.

Cem Yılmaz’a teşekkür
Crowe, ise gecenin sonundatwitter adresinden, Kurylenko’ya İngilizce olarak “İstanbul’da ne macera yaşadık. Teşekkürler Yılmaz Erdoğan, Cem Yılmaz, Olga.... İnanılmaz tecrübeliydi” notunu yazdı. Crowe, dün Türkiye’den ayrılmadan önce ise “Türkiye harika bir seyahat oldu. Karşılaştığım insanların cömertliği ve kibarlığı bir kez daha kalbime dokundu. Tekrar geri döneceğim” diyerek İngilizce tweet atarken, sözlerine Türkçe “İnşallah” diyerek son verdi

Düşesin doğum da aldığı kilolardan eser kalmdı.

Düşes Kate, 3 aylık bebeği George'u Kensington Sarayı'nda bırakarak, başkanı olduğu SportsAids
Derneği'nin voleybol antrenmanını izlemeye gitti.
 
Middleton'ın sportif tavırları ve doğum kilolarından tamamen kurtulduğu gözlerden kaçmadı.
Yeni anne antrenmana topuklu ayakkabılar, 460 lira değerinde pantolon ve bin lira değerinde
ceketle katıldı.
 
SportsAids, genç sporculara kariyerinde ilerlemesi için destek sağlıyor.
Middleton, 2004 Paralimpik Olimpyatları'nda bronz madalya kazanan sporcu Ade Adepitan'la da
sohbet etti.

Okan Sumru ile naparken yakalandı.

Okan Çabalar ile Sumru Yavrucuk, önceki akşam gözlerden uzak bir balıkçıda buluştu. Çabalar’ın bir ara Yavrucuk’a “Benim olacaksın Sumru” dediği duyuldu.

Baş başa yemek
 
“Yalan Dünya”nın Bünyamin’i Okan Çabalar ile en son “Fatmagül’ün Suçu Ne?” dizisiyle ekrana
gelen Sumru Yavrucuk, önceki akşam Anadolu Yakası’ndaki gözlerden uzak bir balıkçıda buluştu.
Mekanın Boğaz’a nazır bahçesinde baş başa yemek yiyen ikilinin yakınlığı dikkat çekti.
 
Sarmaş dolaş yürüyüş
 
Daldıkları koyu sohbet nedeniyle görüntülendiklerini fark etmeyen ikilinin yemek keyfi yaklaşık üç
saat sürdü.
Bir ara Çabalar’ın, kendinden 19 yaş büyük oyuncuya “Benim olacaksın Sumru” dediği duyuldu.
İkili, mekandan birbirlerine sarılmış halde ayrıldı.
 
 
O beni ikinci kez doğuran kadındır
 
Okan Çabalar, bir röportajında Sumru Yavrucuk’un hayatında çok özel bir yere sahip olduğunu ,
söylemişti: “O, beni ikinci kez doğuran kadındır. O benim hayatımda çok çok özel bir yere sahip, ben
de onun için özelim.” 
 
Behlül AYDIN / Hürriyet
 
 
 

Candice Swanepoel 20 milyonluk sutyen giydi.



Amerikan iç giyim firması Victoria's Secret'ın her yıl Kasım'sa yaptığı özel defilede modellerden biri özel olarak üretile değerli taşlarla süslü fantezi sutyeni tanıtıyor.


Bu yılki defilede altın, elmas ve 52 karatlık yakutla süslü 20 milyon liralık sutyen yer alacak.
 
Sutyeni Güney Afrikalı model Candice Swanepoel (23) tanıtacak.

Serdar Ortaç:"Eti neden kasaptan almıyorsunuz"

Serdar Ortaç'tan Kurban Bayramı konseri
Göynük Beldesi’ndeki Vertia Luxury Resort Otel’deki Serdar Ortaç konseri, saat 22.30’da başladı.

Yaklaşık 500 kişinin izlediği konserde, Serdar Ortaç 1 saat boyunca sevilen şarkılarını seslendirdi. Serdar Ortaç, sahne performansıyla izleyenleri coşturdu. Konsere gelen davetliler de sanatçıya şarkılarında eşlik etti.

Konser sırasında izleyenlerin bayramını da kutlayan Serdar Ortaç, İzlandalı nişanlısı Chloe Loughan’ın kendisine bayramda neden hayvan kesildiğini, etin kasaptan da alınabileceğini söylediğini anlattı. Ortaç, Kurban Bayramı’nın önemini ve kutsallığını nişanlısına anlatmaya çalıştığını söyledi.

Hülya Avşar telli duvaklı gelinlik ile sokakta.


Hülya Avşar, "Aşk Büyükse" isimli albümünün ilk klibi için geçtiğimiz pazar günü gelinlik ile kamera karşısına geçti.

Samatya ve Yedikule sokaklarında çekilen klibin yönetmenliğini Kemal Başbuğ yaptı. Aksiyonlu ve
eğlenceli sahnelerin olduğu klip bu hafta müzik kanallarında dönmeye başlayacak.


Kim Kardashian zayıflama sırrını açıkladı.

Kim Kardashian'ın, doğum yaptıktan kısa bir süre sonra forma girmesinin sırrı ortaya çıktı. Kardashian, bir süredir Atkins Diyeti'ni uyguluyormuş.

Hamileliği sırasında çok kilo alan ve neredeyse tanınmaz bir hale gelen Kim Kardashian'ın çok kısa süre içinde hızla kilo vermesi büyük şaşkınlık yaratmıştı. Kardashian, bu kadar kısa sürede kilo vermesini, Atkins Diyeti'ne borçlu olduğunu açıkladı.

PROTEİN MİKTARINI ARTIRDI
Karbonhidrata ve meyveye çok düşkün olan sosyetik güzel, doğum yaptıktan sonra beslenmesiyle ilgilenen doktoruyla birlikte karar verip Atkins Diyeti'ni uygulamaya başlamış. Günlük tüketiminde protein ve sebze miktarını artıran Kim Kardashian, böylece kolay bir şekilde fazla kilolarını verebilmiş.

Hadise yaşam koçunun eski sevgilisini kaptı.

Şarkıcı Hadise, yaşam koçu olan ve aralarından su sızmayan Şeyda Coşkun'un eski sevgilisi Ozan Çelik'le yeni bir aşka yelken açtı. Böylece magazin dünyasında sıkça görmeye alıştığımız karmaşık aşklara, bir yenisi daha eklenmiş oldu.

Hadise-Ozan-Şeyda üçgeni, magazin arşivindeki "arkadaşımın aşkısın" örneklerini akıllara getirdi. En akılda kalanları ise şunlardı: Tolgahan Sayışman aynı dizide rol aldığı Serenay Sarıkaya ile aşk yaşadı. Ardından Selen Soyder'in kalbini çaldı. İşadamı Nedim Keçeli, Selin İmer ile Gamze Karaman'ın arasını açtı. Mehmet Ali Erbil'den ayrılan Tuğba Coşkun da eski eşinin arkadaşı Önder Fırat'la aşk yaşadı.

YAŞAM KOÇU'NA YAŞAM DERSİ

Hadise 'Yaşam Koç'luğunu yapan ve kendisini forma sokan Şeyda Coşkun'la çok iyi dosttu. Ancak ikilinin arasına şu sıralar kara kedi girdi ve bu dostluk tarih oldu.

Şeyda Coşkun'un eski aşkı Ozan Çelik, Hadise ile sürpriz bir aşka yelken açtı. Bu haberi yurt dışında öğrenen Coşkun'un, "Hadise benim için ölmüştür" dediği öğrenildi. akşam.com.tr

Recep İvedik4 Survivor adasında...

Recep İvedik 4'ün merakla beklenen senaryosu gün yüzüne çıktı. Yeni filmde; bu kez 'Recep İvedik' kendisini Survivor Adası'nda bikinili kızlar içinde bulacak.

'YARDIM EDELİM'
'Issız bir adaya düşseniz yanınıza alacağınız üç şey nedir?' cümlesinden yola çıkılarak oluşturulan senaryoda 'Recep İvedik'in yurt dışı sahnelerinin de olacağı konuşuluyor. Gökbakar, geçtiğimiz günlerde 'Recep İvedik 4' filminin senaryosunun kapak fotoğrafını Twitter'da paylaşarak projeye start verdiğini duyurmuştu. Takipçileri de "Çok bekledik, çabuk yaz", "Senaryo belli değilse yardım edelim" tweet'leriyle ünlü aktöre destek vermişti. Bunun üzerine Gökbakar da, "Oyuncu çalışmaları için sosyal medyada başvurularınızı bekliyorum" diyerek takipçilerine çağrıda bulunmuştu. SABAH

Gülben Ergen 11 kilo verdi altına miniyi çekti.

Gülben Ergen, Kurban Bayramı’nın ilk günü Kıbrıs Merit Park Hotel’de konser verdi.

Sahneye mini etekle çıkan Ergen, “Aç kalmadan 11 kilo verdim. Tebrikleri kabul edebilirim” dedi. Şarkıcının, üç çocuğunu eski eşi Mustafa Erdoğan’a bıraktığı öğrenildi.

Hadise kiminle aşk yaşıyor!


Vatan'da yer alan habere göre; ünlü şarkıcı Hadise, önceki akşam İzmirli iş adamı Ozan Çelik ile Ulus’taki Sunset Restaurant’ta başbaşa yemek yedi.
İkili daha sonra Ortaköy’deki gece kulübü Albüm’de geç saatlere kadar eğlendi.
Hadise ile Ozan Çelik birlikte görüntü vermemek için kulübe ayrı geldi.
Ancak içerideki samimiyetleri dikkat çekti.
Ozan Çelik’in korumalarının beklediği özel locada sarmaş dolaş dans ettiler.
Hadise bu sırada sevgilisini öpücüklere boğdu.
Hadise eğlence sonunda gece kulübünü Ozan Çelik’den önce terk etti.
Kendisine sevgilisinin korumaları eşlik etti. Araca binerken görüntü vermemek için büyük çaba sarf eden Hadise yüzünü kapattı. Hadise ile Ozan Çelik’in 2 aydır görüştükleri iddia ediliyor.

Kurbanda kavurma nasıl yapılır.

Bayram soflarının vazgeçilmez yemeği kavurma için bayramı beklemenize gerek yok. Her zaman yapabileceğiniz kavurmanın bu kolay tarifi ile bayramlardaki neşe ve mutluluğu evinize getirebilirsiniz. Malzemeler (4-6 kişilik) 2 yemek kaşığı (70 gr) Teremyağ 1 kg kuşbaşı kuzu eti Üzeri için: Kekik Servis için: 2 adet kırmızı soğan 1/2 demet maydanoz Tuz Pul biber Karabiber Hazırlanışı: Öncelikle servis için soğanları yarım ay şeklinde doğrayın.

 Elinizle ovalayın ve servis tabağına alın. Kıyılmış maydanoz, tuz, pul biber ekleyip, karıştırın. 1 yemek kaşığı Teremyağ’ı tavaya alın ve eritin. Üzerine eti ilave edin ve kısık ateşte 15 dakika kavurun. 1 yemek kaşığıTeremyağ daha ekleyin. Yağ eriyene kadar kavurmaya devam edin. Tuz, pul biber, karabiber..