Taksim gezi parkı avm'ye mahkemeden durdurma kararı çıktı.

Mahkemeden gelen ilk bilgilere göre, Taksim Gezi'de AVM yapılmasına ilişkin yürütmeyi durdurma kararı çıktı


Taksim Gezi'de yürütmeyi durdurma kararı çıktı.

İŞTE MAHKEME KARARI:



Medeniyetin göbeğinde ilkel yaşam sürüyorlar.




Lucas Foglia, dünyanın en gelişmiş ülkelerinden ABD’de medeniyete sırt çevirmiş insanları görüntüledi.


Bu toplulukların mensupları şehirlerden bağımsız topraklarda, evlerini tamamen doğal ve yerel malzemelerden inşaa etti.

 Sularını yörenin su kaynaklarından alarak, yiyeceklerini doğadan toplayarak ve avlanarak yaşıyorlar.Ateşlerini taşları birbirine sürterek yakıyorlar, hayvan derilerden kıyafet yapıyorlar ve bitkilerden ilaç üretiyorlar.

Hayvanlar İçin Soyundu mal beyanında bulundu!




İngiltere'nin gözde aktrislerinden Helen Flanagan Hayvan Hakları için mücadele eden PETA'nın kampanyasında soyunarak yılan oldu.

İngiltere'nin gözde aktrislerinden Helen Flanagan Hayvan Hakları için mücadele eden PETA'nın kampanyasında soyunarak yılan oldu.

Yılanların derileri için öldürülmesini protesto eden PETA kampanyasına destek vermek üzere soyunan 22 yaşındaki genç oyuncu tüm vücudunu yılan derisi şeklinde kaplayan bir makyajla çırılçıplak poz vererek kampanyaya katıldı.

Londra'nın en popüler yerlerinden Covent Garden'da PETA afişinin tanıtımını yapan Helen Flanagan'a hayranları büyük ilgi gösterdi.

İngiltere'nin en seksi oyuncuları arasında gösterilen Flanagan'da bu ilgiden memnundu.

Göğüslerini açıkta bırakan korse tarzı bir bluzla tanıtıma katılan Flanagan'ın sürekli gülümsemesi de hayranlarının ilgisini daha arttırdı.

'80 yaşında bir adamla gibiydim'



Bekir Ünlüataer'den kısa bir süre önce ayrılan Nilgün Belgün herkesi şaşırtan bir itirafta bulundu.

Cine5 ekranlarında Ece Vahapoğlu'nun sunduğu 'Uzun Lafın Kısası' programına başarılı oyuncu Nilgün Belgün konuk oldu. Sevilen sanatçı programda yakın zamanda noktaladığı son ilişkisi ile ilgili de samimi açıklamalar yaptı.







'BAKMAZ OLAYDIM'

Bekir Ünlüataer'le tanışmasında Ece Vahapoğlu''nun rolünün çok büyük olduğunu anlatan Nilgün Belgün, 'Bekir'i ilk senin programında gördüm. Bakmaz olaydım. Sorumlusu sensin. Zap yapıyordum evde senin programın çıktı. İki kişiyle konuşuyordun.

Senin programında beğendim. Sadece erkek olarak değil, müziklerini çok beğendim. Tesadüf bu ya bir şeyi çok istersin de olur. Mesut Yar'ın doğum gününde de yan yana düştük, ondan sonra başladı. İlk nereden dediler, Ece Vahapoğlu'nun programında başladı dedim ama çok yazılmadı bu ayrıntı' diyerek ilişkisinin başlama öyküsünü anlattı.

'80 YAŞINDA BİR ADAMLA GİBİYDİM'

Kendisinden 23 yaş küçük sevgilisi ile aralarında yaş farkı olmasına rağmen kendisinin daha hareketli olduğunu söyleyen Belgün 'Evde onun Türk Sanat Müziği çalıştığı bir oda vardı. Ben de Latin müziği dinlerim. Benim içime fenalık geliyordu dümtek dümtekle.

80 yaşında bir adamla gibiydim. Latin dinleyerek gençliğime dönüyordum. Aralarında yaş farkı var dediler ama o benden daha yaşlıydı' diyerek biten ilişkisinin ayrıntılarını da samimiyetle paylaştı.

Mini abiye elbise modası çok şık doğrusu



Mini abiye elbise modası çok şık

Nihat Doğan "atın üstüne konmaz."



'Ben atın üstüne konan embesil sineklerden değilim!'

Sert çıkışları ve kendisine özgü laflarıyla dikkat çeken Nihat Doğan'dan at tweeti
Kendi twitter hesabından siyasi ya da sosyal mesajlar paylaşan Nihat Doğan, gündemi yakından takip ediyor. Doğan, son olarak twitter hesabından kendi imzasıyla ilginç bir tweet paylaşmış. Birilerine çok sinirlendiği belli olan Nihat Doğan, kendisini at yerine koymaktan bile geri durmamış.

İşte Nihat’ın o tweeti; Nihat Doğan ‏@NihatDogan_ND
Hayatta ya at olacak yada atin ustundeki sinek olacaktim..Ustume embesil sineklerin konacaklarini bile bile AT olmayi tercih ettim....N.D

'Ne çektin be Bülent!'



Star Tv'de ekranlara gelen Popstar yarışmasının dün akşam ekrana gelen bölümü yine ilginç anlara sahne oldu. Jüri üyeleri arasındaki diyaloglar izleyicileri ve seyircileri güldürdü.

İlginç anlara sahne olan ve her hafta haber olmayı başarabilen Popstar yarışması, dün gece yine jüri üyelerinin ilginç diyaloglarına sahne oldu. Jüri üyelerinden Serdar Ortaç, Yalan Dünya dizisindeki Vasfiye teyze karakterinin dillere plesenk olan'Ne çektin be” sözlerini Bülent Ersoy için kullandı.

NE ÇEKTİN BE BÜLENT
Serdar Ortaç kendisinin sıkça kullandığı “Naif” sözünün Bülent Ersoy tarafından eleştirilmesi üzerine, ünlü sanatçıya “Ne çektin be Bülent” dedi. Bülent Ersoy ise o sözler üzerine “Sacit duy bunları, duy” diye yanıt verdi.

BİR DE SUNUCU OLMUŞ
Sivri diliyle tanınan Bülent Ersoy, Serdar Ortaç 'ın uzatmalı sevgilisi Chloe 'yi de diline doladı. Ortaç 'ın sevgilisini ilk zamanlardan beri tanıdığını söyleyen Bülent Ersoy “Bu hanım ne zaman öğrendi Türkçe 'yi. Bir de sunucu olmuş. Hakikaten ben sizden korktum” dedi.

BEYAZ GAZETE

Seksi Görünmenin Yolları!







Seksi olmak için kendinizle barışmalı, bir şeyler yapmalısınız. Bu önerileri uygulayarak ilk adımı atmış olun...

Dudaklar İçin
Seksi dudaklara sahip olmak için iki seçeneğiniz var, ya kırmızı renkte ruj ya da dudağın doğal rengi. İlk durumda kırmızının teninizle uyumlu bir tonunu yakalamanız gerekiyor.

Rujun düzgün ve kalıcı olması için ruju fırçayla sürebilirsiniz. Ruju sürdükten sonra bir kat da parlatıcı kullanın. Dudaklarınızın doğal renginde kalmasını istiyorsanız sadece parlatıcı sürün.

Göğüsler için
İçinde pırıltılar bulunan bir kremi dekolte bölgenize sürün! Teniniz beyazsa pembe tonlarında ışıltılar taşıyan kremi tercih edin.

Yanık tenliyseniz, tercihinizi altın rengi ışıltılar taşıyan bir kremden yana kullanın. Büyük bir fırça ile iki göğsünüzün arasına bronz toz pudra sürmeniz de göğüslerinizin daha yuvarlak görünmesini sağlar.

Saçlar İçin
Saç renginizin birkaç ton açığından gölgeler yaptırarak her zaman "ışıltılı" görünebilirsiniz. Bir başka öneri de saçınıza parfüm sürmeniz. Ensede bol toplanmış topuzun her zaman seksi göründüğünü de hatırlatalım. Uzun saçlıysanız saçınızı gün için de fırçalamayı ihmal etmeyin.

Ayaklar için
Bacaklarınız bronzsa pırıltıları olan kremlerden sürebilirsiniz. Topuklarınızın pembe
görünmesini de sağlamalısınız. Ve tabii ayakkabı seçimi. Topuklu, sivri ayakkabıların seksi olduğu kesin. Ancak rahatsız ayakkabılar duruşunuzu bozup nasırlara sebeb olabileceğinden ayakkabı seçiminde rahatlığı ve kaliteyi ön planda tutun.

Boyun için
Ensenizi açıkta bırakacak bir saç modeli boynunuzu gözler önüne serecektir. Birkaç damla parfüm, boyuna sürülen tem renginde pudra, hafif sarkıntılı küpeler dikkati boyuna çekmek için yeterli. Boynu tümüyle açıkta bırakmak ya da ince bir kolye takmak da size kalmış bir seçim.

Eller için
Tırnaklarınızın hepsi aynı uzunlukta olmalı. Tırnaklarınız farklı boylarda ise tercihinizi doğal renklerden yana kullanın. Kısa kesilmiş ve parlatıcı ile doğal bir görünüm almış tırnaklar da seksi olabilirler. Enteresan, ama çok dikkat çekici olmayan bir yüzük de farklı bir stil yaratmanızı sağlayabilir.

Aşk Çocuklara Göre Bir Şey Değil!



Rihanna, Chris Brown ile yolları ayrıldıktan sonra ayrılıkla ilgili konuştu...

Geçtğimiz günlerde Chris Brown bir radyo programında Rihanna ile resmen ayrıldıklarını açıklamıştı.Rihanna ise haftasonu boyunca hayranlarından gelen tweet'lere şu şekilde cevap verdi '' ben her zaman dürüst, saygılı ve sadık oldum,artık birdaha bir araya gelemeyiz ''

Chris Brown, '' Aramızda her zaman aşk olacak her zaman o kişiyi seveceğim ama birbirimize ciddi anlamda bağlanmak için henüz yaşımız çok genç,birini sevmek çok büyük bir şey, arada mesafe varken sevmek büyümemizi sağlayacak '' demesine karşılık Rihanna ise '' Aşk, çocuklara göre bir şey değil ! '' dedi ve son olarak artık yalnız biriyim dedi…

Rihanna, 6 Mayıs'taki Diamonds tur kapsamında Botson durağındaki konserine 3 saat gec kaldı.Ayrıca David Guetta ile ''Right Now'' şarkısı için düet yapacağını da doğruladı.

Kenan Doğulu'ya James Bond'un otomobili.



Kenan Doğulu, James Bond’un vazgeçemediği otomobili Aston Martin’in DB9 modelinden satın aldı. Doğulu, otomobile 400 bin Euro ödedi.  Kenan Doğulu yeni otomobili Aston Martin DB 9 otomobiliyle ilk kez önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi.

Yenge'ye ayıp ettiler.


Fatmagül'ün Suçu Ne dizisiyle adını duyuran Esra Dermancıoğlu'na arkadaşlarından büyük vefasızlık! Dermancıoğlu, küratörlüğünü üstlendiği serginin açılışına davet ettiği ve "Geliriz" sözü aldığı dostları Beren Saat, Kenan Doğulu, Hande Yener, Kenan İmirzalıoğlu ve Cansu Dere gelmeyince hayalkırıklığına uğradı.


ÜNLÜ ARKADAŞLARIINI ÇAĞIRDI
Sanat sanat için midir, sanat arkadaş için midir? Ressam Melis Binay'ın Uyanıklar/ The Conscious Inside of Me adlı serigisi önceki akşam Archive Galata'da sanatseverlerle buluştu. Serginin küratörlüğünü üstlenen Fatma Gül'ün Suçu Ne? adlı dizide 'Mukaddes Yenge'si Esra Dermancıoğlu'nun açılışa birçok ünlü arkadaşını davetti.

GECELERDE BİRLİKTE GEZİYORLAR
Esra Dermancıoğlu'nun yediği içtiği ayrı gitmeyen dostu Beren Saat ile sevgilisi Kenan Doğulu, Hande Yener, Kenan İmirzalıoğlu, Ceza, Bilge Öztürk, Cansu Dere ve Ceyda Düvenci "Geliriz" demelerine rağmen açılışa katılmadı. Dermancıoğlu, saatlerce beklemesine rağmen kimse gelmeyince hayalkırıklğına uğrayıp çok bozuldu.

Sanatcı dosları son yolculuğunda yalnız bıraktı!




Ayazağa Mezarlığı’na defnedildi

Nisan ayında geçirdiği beyin kanaması sonucunda tedavi gördüğü Medical Park Hastanesi’nde hayatını kaybeden 74 yaşındaki oyuncu Gül Yalaz’ın cenazesi dün Şişli Camisi’nde kılındı.

Yalaz’ın ailesinden ablası Seher Acar taziyeleri kabul etti. Yalaz’ın yeğenleri Kayhan Acar, Ayşegül Tolgun ve Kamil Acar’ın da hazır bulunduğu cenazeye yaklaşık 20 kişi katılması dikkat çekti.

Gül Yalaz’ı son yolculuğuna ise sanat camiasından Ayşen Gruda, Haldun Dormen, Nedim Saban, Şenay Gürler, Bülent Kayabaş ve yakın arkadaşı Suna Keskin uğurladı. Gül Yalaz’ın cenazesi Ayazağa Mezarlığı’na defnedildi.

Nurgül Yeşilçay estetik ameliyatı oldu!



Gizlice özel bir hastaneye gidip...

Nurgül Yeşilçay, yakında Turkmax'ta yayınlanacak olan 'Ben Buralarda Yeniyim' adlı dizi için estetik operasyon geçirdi.

Yeşilçay, sevgilisi Tolga Karaçelik'in yöneteceği dizinin çekimleri öncesi, yıllardır kendisi için büyük sorun olan gözaltı torbalarından kurtuldu. Gizlice özel bir hastaneye gidip ünlü bir estetik doktoruna gözaltı torbalarını aldıran güzel oyuncu, şişlikler belli olmasın diye bir süre evden dışarı çıkmadı.

Alişan'ın 45 bin dolarlık saati!



'17 yıl çalıştık bu kadar da olsun'

PAL FM Ödülleri gecesinde bir süre önce kavga ettiği Demet Akalın ve eşi Okan Kurt’la karşılaşmamak için adeta köşe kapmaca oynayan Alişan, kolundaki pahalı saat için, “450 bin dolar. 17 yıl çalıştık, bu kadar da olsun” diye konuştu. Ünlü şarkıcının Audemars Piguet marka saatinin 45 bin dolar olduğu ancak kendisine özel indirim yapılıp 35 bin dolara aldığı ortaya çıktı.

Çağla Şikel’le arasındaki küslük sona erdiği için çok mutlu olduğunu dile getiren Alişan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Çağla ve bana sürekli teklifler geliyor. Şu anda hasret gideriyoruz, iş sonra. Bundan sonra televizyondan kimseyle bir şey yaşamayacağım. Sorunumuz olursa aramızda çözeceğiz.”

O da tesettüre girdi!



Eşi ve çocuğuyla umreye gitmek istiyor

Tuğçe Kazaz'ın ardından Simge Tertemiz de tesettüre girdi. Geçen ay Kazaz'ın 'başını örten' Aysha Dergisi mayıs sayısında da Tertemiz'i kapağına taşıdı.

AİLECEK UMRE'YE GİDECEK

Simge Tertemiz, Aysha dergisinin mayıs kapağı için tesettüre uygun kıyafetlerle objektif karşısına geçti. Tertemiz, derginin “Umreye gitmeyi düşünür müsünüz?” sorusuna ise şöyle yanıt verdi: “Elbette isterim; hem de eşim ve çocuğumla... Ancak bunun için önce uygun şartların oluşması gerek.”

Nurgül Yeşilçay: "Erkekler yasak elmaya bayılıyor"!




Nurgül Yeşilçay'dan çarpıcı açıklama

Son filmi Aşk Kırmızı vizyonda hüsrana uğrayan Nurgül Yeşilçay çarpıcı açıklamalarda bulundu.

2 yıldır yönetmen Tolga Karaçelik ile aşk yaşayan Nurgül Yeşilçay güzel kadın olmanın zorluklarını anlattı. Nurgül Yeşilçay, "Erkekler yasak elmaya bayılıyor. Kadının sevgilisi varmış, nişanlıymış umursamıyorlar bile. Ama beni bilen bilir; evli adamla aşk yaşamam, hiç işim olmaz." şeklinde konuştu.

Evimin mahremini herkese anlattı!



Aralarında su sızmayan ikili artık küs...

Modacı Nur Yerlitaş, önceki gün Beylikdüzü Torium Alışveriş Merkezi'ndeydi.

'MAHREMİMİ ANLATTI'

Geçtiğimiz günlerde Bülent Ersoy'un 10 kg kalkan balığı alıp Nur Yerlitaş ve Oya Aydoğan ile yediği haberleri basına yansımıştı. Dostlarıyla beraber 10 kilo kalkan balığı yedikten sonra fenalaşan Nur Yerlitaş, kendi evinde yaşanan bu olayı dışarıya yansıtan Oya Aydoğan'a ateş püskürdü: "Evimin mahremiyetini dışarıda anlattı. Çok ayıp etti. Onunla konuşmuyorum"

Ben her gece eşimin soyunmasını izledim!



Ertuğrul Özkök hayatına dair çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. İşte o itiraf...

TV 8 ekranlarında yayınlanan ve Seda Sayan’ın sunduğu Seda Sultan programına konuk olan Hürriyet gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök hayatına dair çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Giyimine ve sağlığına çok dikkat ettiğini kaydeden Özkök, her sabah ışık ayarı yapılmış boy aynasından kıyafetini kontrol ettiğini söyledi.

HER GECE EŞİMİN SOYUNMASINI İZLİYORUM

Eşi Tansu’nun ise kendisini çok kıskandığını anlatan Ertuğrul Özkök, ‘Ben her gece karımın soyunmasını izliyorum. İtiraf ediyorum; hayatım boyunca her gece yatarken onun soyunmasını izleyerek geçirdim. Bana hep müthiş bir estetik ve kadınlık defilesi yaptı soyunurken’ diye konuştu.

Seda Gülşen'e aşıkmış!



Mor renk spor ayakkabıları ayağına geçiren Önder yeni single hazırlığında olduğunu belirterek, “Bizim totemimiz var aslında. Albüm çıkmadan fazla detay veremiyoruz yoksa sürprizi bozulur” dedi.

 Çalıştığı besteci ve aranjörleri sır gibi saklayan Önder, “İlk önce single’ımız çıkacak ardından albüm. Pop olacak ama ben sezonluk şeyleri sevmiyorum, daha kalıcı olacak. Yazın albüm çıkarıp 3 aylık popüler olan şarkılardan olmayacak. Sezonluk işler bana göre değil ” dedi. “Sahnede beni dinleyen herkes Arabesk istiyor” diyen Seda Önder, “Ben de seviyorum Arabeski, İbo’dan (Tatlıses), Orhan’dan (Gencebay), Gülşen’den söylüyorum.

BEN GÜLŞENCİYİM ZATEN

Ben Gülşenciyim zaten ! Aşığım Gülşen’e, albümleri efsane oldu. Hala arabamda dinlerim” dedi. Repertuarının geniş olduğunu söyleyen Önder, “Kendi şarkılarımın yanı sıra Bergen, Kibariye, Gülden Karaböcek’ten istek gelirse onları da okuyorum” diye konuştu. Arabeski sevmesine rağmen pop albümle çıkacak olmasını güzel şarkıcı Seda Önder, “Herkesin bir tarzı var, 5′inci 6′ıncı albümde belki ben de Arabesk şarkılardan oluşan cover albüm yaparım” dedi. (Sözcü.com.tr)

Sertap Erener zirvede



Sertap Erener, 2 hafta önce piyasaya çıkan albümü "Sade" ile büyük bir başarıya imza attı. Kısa sürede 50 bin satış rakamına ulaşan albüm, dijital plartfomda da en çok dinlenen albüm olmayı başardı.

Radyolarda en çok istek alan şarkıların başında da 'Sade' geliyor. Bu duruma sevinen Erener, "20 yılın birikimi diyebilirim, bugüne kadar ki tüm albümlerimden tınılar var" dedi.

Justin Bieber bonkör çıktı.



Geçtiğimiz günlerde konser vermek için Türkiye'ye gelen dünyaca ünlü yıldız Justin Bieber'in kendisi gitti ama izleri hala duruyor. Türkiye'ye giriş yaptığı andan itibaren her adımı olay olan Bieber, İstanbul'a geldiğinde Sabiha Gökçen Havaalanı'nda pasaport kontrolüne girmeyerek tepki çekmişti. Dönüşte de polis kontrolüne girmek istemeyen Kanadalı popçu, bu isteği reddedilince arabasının içinde yarım saat bekleyerek bu durumu protesto etmişti.

JUSTIN BONKÖR ÇIKTI

Konserden bir gün önce geldiği İstanbul'da konakladığı Four Seasons Oteli'nden dışarı adım atmayan Bieber'in, bol bol alışveriş yaptığı ortaya çıktı. Yardımcılarını Akaretler ve İstinye Park'taki lüks mağazalara gönderen popçu, 2 saatte 100 bin dolar harcadı. Kendisine Louis Vuitton marka 3 çanta alan popçu, 34 bin TL ödedi. Bieber'in, sevdiklerine bol miktarda Monster Beats marka kulaklık, Supra ayakkabı ve daha birçok hediyeler aldığı konuşuluyor. UÇANKUŞ

Evde oturarak para kazanabileceğiniz 10 iş



1.EVDE DERS VEREBİLİRSİNİZ

Yıllardır tüm dünyada online ders veren sistemler yoğun olarak kullanılıyor. Ülkemizde de son yıllarda bu

alanda özellikle online İngilizce, web tasarımı, programcılık gibi konularda ders veren siteler ortaya

çıkmaya başladı. Siz de uzman olduğunuz bu konularda kişilere ders verebilirsiniz. Ya da evde ders

konularını içeren dvd, vcd hazırlayıp satışını yapabilirsiniz


2.GRAFİK TASARIMI

Eğer grafik tasarım yeteneğiniz varsa evde oturduğunuz yerde gazete, dergi, kitap, broşür, katalog ve

kurumsal kimlik çalışmaları yapabilirsiniz.


3.AKILLI TELEFONLARA UYGULAMA GELİŞTİRİN

Son yıllarda popülaritesi giderek artan IOS, Android, Windows tabanlı akıllı telefon veya tablet

bilgisayarlar için uygulamalar geliştirip bunları pazarlayabilir veya bu hizmetleri almak isteyenlere

evinizden yardımcı olabilirsiniz.


4.BİLGİSAYAR YAZILIMLARI GELİŞTİRİN

Bilgisayar programlama gibi bir yeteneğiniz, uzmanlığınız varsa yazılım geliştiricisi olabilirsiniz. Özel

yazılımlar geliştirebilir, portal, e-ticaret tarzı siteler tasarlayıp bunları satabilir ve programcılık hizmeti

isteyen şirketler için çözüm ortaklığı veya danışmanlık yapabilirsiniz.



5.WEB TASARIMI

Web tasarım arayüz programlarına hakimseniz animasyonlu veya HTML tabanlı internet siteleri

tasarlayabiliyorsanız bu kabiliyetinizi evinizden paraya çevirebilirsiniz.


6.İNTERNETTEN SATIŞ

Evde kendi yaptığınız el işlerini, diktiğiniz giysileri, örgüleri, pul, dergi, çizgiroman koleksiyonlarınızı ya da

ucuza aldığınız bir ürünü çeşitli internet sitelerinde satarak para kazanabilirsiniz. İsterseniz bu tarz

sitelerde ürünlerinizi açık artırmayla da satabilirsiniz. Bunların yanı sıra evden bazı firmaların doğrudan

satış bölümleri için çalışabilirsiniz.


7.TELERADYOLOJİ

Amerika ve Avrupa`da yıllardır uygulanan teleradyoloji sistemi, ülkemiz için de artık önemli bir ihtiyaç

haline geldi. Ancak uzmanlar hukuki ve tıbbi altyapının hazırlanmadan sistemin hayata geçirilmesinin ciddi

zararlara yol açabileceğini belirtiyorlar. Tüm bu altyapı tamamlandıktan sonra özellikle kırsal alandaki

hastaların radyoloji sonuçlarının büyük illerdeki özel merkezlerde uzman radyologlar tarafından

incelenmesi oldukça yararlı olabilir. Böyle bir merkez için evden çalışabilir ve para kazanabilirsiniz.


8.TASHİH

Evde çeşitli firmalar için metin ve içerik yazarlığı yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra yeteneğiniz varsa çeşitli

dergiler, gazeteler için köşe yazıları hazırlayabilir, kendi blog sayfanızı oluşturup çeşitli konularda

yazdığınız yazıları, çektiğiniz fotoğrafları yayınlayabilirsiniz. Kitap, makale, web içeriği, kullanım kılavuzu

gibi çeşitli verilerin düzeltilmesi, tashih işlerini de yaparak para kazanabilirsiniz.


9.PASTA KURABİYE ÜRETİMİ

Aileniz ya da arkadaşlarınız yaptığınız yemeklere ya da pasta, baklava, börek gibi hamurişlerine

bayılıyorsa bunu evde meslek haline getirip para kazanabilirsiniz. Önceleri kendi arkadaşlarınızın özel

günleri için pastalar, kurabiyeler ve tuzlu yiyecekler hazırlayabilirsiniz. Bu şekilde beğeni kazandıktan

sonra gelen talepler doğrultusunda oturduğunuz yerdeki kişilere de hizmet verebilirsiniz.


10.ÇEKTİĞİNİZ FOTOĞRAFLARI SATIN

Sürekli yeni fotoğraflar arayan online fotoğraf ajansları, hem fotoğraf hem de download başına da ücret

ödüyor. Sizin de böyle bir yeteneğiniz varsa çektiğiniz fotoğrafları bu ajanslara gönderebilirsiniz.

Fotoğraf arayanların en çok talep ettikleri konular iş, sağlık ve insan. Özellikle bu alanlardaki

fotoğraflarınız beğeniliyorsa, ilgi görüyorsa bunları satıp para kazanabilirsiniz. (internethaber.com.tr)

Coco Sporda da sınır tanımıyor!







Kalçalarıyla ün yapan Coco Austin, formunu korumak için spor salonundan çıkmıyor.

The Daily Mail sitesinde yer alan habere göre ünlü yıldız, Twitter hesabından spor sırasında çekilmiş fotoğraflarını yayınladı. Kısa bir süre önce de benzer kareler paylaşan Coco’nun fotoğraflarını özel yapan ise hem sıra dışı vücudu hem de giydiği mayokini… Ünlü rap şarkıcısı Ice-T ile evli olan Coco Austin, tangalı mayokinisi ile spor salonunda işte böyle çalışıyor.

Meğer hayranları da sahteymiş!


Kanadalı şarkıcı Justin Bieber "Twitter Kralı" unvanını kaybedebilir.

ABD'li bir güvenlik firması tarafından yapılan incelemede Bieber'ın 37 milyonluk takipçilerinin yarısı sahte çıktı. Bu nedenle Twitter'da liderlik koltuğuna 33 milyon 322 bin takipçiye sahip Lady Gaga oturabilir.

Öte yandan Bieber, gençler için çıkarılan bir banka kartının tanıtım yüzü oldu. Bieber, yeni reklam kampanyası için 3.75 milyon dolarlık (6.7 milyon TL) anlaşma imzaladı.

Bieber'in kaprisi Atatürk havalimanında sökmedi.



Kanadalı ünlü şarkıcı Justin Bieber'in Türkiye'ye gelişinde İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda pasaport kontrolüne girmeden aracına binmesi ve polisin Bieber'in içinde olduğu araca giderek pasaportu alıp işlem yaptırması büyük tepki çekmişti. Bieber dün konser sonrası özel bir uçakla Atatürk Havalimanı'ndan Türkiye'yi terk etti. Bieber, Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yaptığı kaprisi Atatürk Havalimanı'nda yapamadı.


Ünlü şarkıcı Justin Bieber, İTÜ Ayazağa Kampusu Stadyumunda bir konser verirken konsere iki saat gecikmeyle çıktığı için hayranlarınca bir süre yuhalandı. Ünlü şarkıcı konser biter bitmez soluğu Atatürk Havalimanı'nda aldı.


Özel uçakların kullandığı Genel Havacılık Terminali'nde kendisini götürecek uçağın altına araçla gitmek isteyen Bieber'in bu isteği Atatürk Havalimanı'nda görevli polis tarafından kabul edilmeyerek, kurallar gereği Justin Bieber'in pasaport kontrolünden geçmesi istendi. Bieber polisin bu tavrını protesto ederek aracının içinde bekledi. Genel Havacılık Terminali girişinde arabasının içinde yaklaşık 35 dakika beklemesinin ardından aracı ile uçağın altına gidemeyeceğini anlayan Justin Bieber ve korumaları pasaport polisi tarafından yapılan kontrolden geçerek uçaklarına gittiler.

Uçak, yaklaşık yarım saat gecikmeli olarak saat havalandı. Kanadalı ünlü şarkıcı Justin Bieber'in Türkiye'ye gelişinde İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda pasaport kontrolüne girmeden aracına binmesi ve polisin Bieber'in içinde olduğu araca giderek pasaportu alıp işlem yaptırması büyük tepki çekmişti.