İzdivaç'ta Şok Soru Kuşuma bakar mısın?


İzdivaç'ta Şok Soru Kuşuma bakar mısın?

Ayağı büyük olanın her şeyi büyük olur.


Münevver Karabulutun katilinin annesi tam malın gözü çıktı



Münevver Karabulut davasından gizli servet çıktı!

Kızları katledilen Karabulut Ailesi'nin, Garipoğlu Ailesi'ne açtığı 2 milyonluk tazminat davası için mal varlığı araştırılması yapıldı.
Hapiste olan anne Tülay Garipoğlu’na ait banka kasası açıldı. Kasadan 2 milyon TL’lik külçe altın ve mücevher çıktı.

MÜNEVVER Karabulut’un cesedi 3 Mart 2009’da Etiler’deki bir çöp konteynerinde bulundu. Başı bir gitar kutusunda, gövdesi bavul içerisindeydi. Münevver’in öldürülmesiyle ilgili sevgilisi Cem Garipoğlu, babası Mehmet Nida Garipoğlu ve annesi Tülay Makbule Garipoğlu’na dava açıldı. Bakırköy 4. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki dava sürerken, Münevver’in ailesi Garipoğlu Ailesi’ne 2 milyonluk manevi, 3 bin TL’lik de maddi tazminat davası açtı.

2 MİLYONLUK TAZMİNAT DAVASI

Manevi tazminatın 800’er bin TL’si anne ve babaya, 400 bin TL’si ise kardeşi Enver Karabulut için istenmişti. Tazminat davasına bakan Küçükçekmece Asliye Hukuk Mahkemesi karar için ceza davasının bitmesini bekledi. Ceza davası sonunda Cem Garipoğlu ve annesi Tülay Makbule Garipoğlu tutuklandı. Anne oğul tutuklanınca vasi tayin edilmesi gerektiği için dosya Küçükçekmece 5’inci Aile Mahkemesi’ne gönderildi.

BANKA KASASI AÇILDI

Mahkeme Cem, Mehmet Nida ve Tülay Makbule Garipoğlu’nun mal varlıklarının tespit edilmesi kararı aldı. Ancak Cem ve Tülay Makbule Garipoğlu cezaevindeydi. Mehmet Nida Garipoğlu da mal beyanında 10 bin TL maaşla çalıştığını, oturduğu eve 2 bin TL kira ödediğini başka da mal varlığı bulunmadığını söyledi. Ancak Küçükçekmece 2. İcra Müdürlüğü Tülay Makbule Garipoğlu’nun bir bankanın Bahçeşehir Şubesi’nde, adına kiralanmış bir kasası olduğunu tespit etti. İcra memurları ve avukatlar bankaya giderek kasayı açtırdı. Kasadan çıkan altın ve mücevherlere tedbir kararı konularak aynı şubedeki başka bir kasaya konuldu.
İcra Müdürlüğü ayrıca Mehmet Nida Garipoğlu ile ilgili mal soruşturması da yaptı. Mehmet Nida Garipoğlu’nun 2.5 milyon TL’lik şirket hissesi ve Arnavutköy’de 16 bin metrekarelik bir tarlaya yarı oranında hissedar olduğu tespit edildi. Mahkeme, Mehmet Nida Garipoğlu’nun eksik mal beyanında bulunduğu için ifadesine başvurdu. Mehmet Nida Garipoğlu ifadesinde, "15-16 yıl önce satın alınan tarladan samimi olarak haberim yoktu" dedi.

RÖPORTAJI ARAŞTIRILSIN

Karabulut Ailesi’nin avukatı Rezan Epözdemir mahkemeye başvurarak, "Sahibi olduğu hisse senetlerinin nominal değeri 2.5 milyon TL. Ayrıca gazete ropörtajında da 2 bin sigortalı işçi çalıştırdığını söylemiş. Araştırılsın" dedi. Mahkeme Mehmet Nida Garipoğlu hakkında soruşturma açılmasına karar verdi.

DAVADA SONA GELİNDİ

Mahkeme, Cem Garipoğlu ve Tülay Makbule Garipoğlu cezaevinde olduğu için kendilerine vasi atanmasını istedi. Cem Garipoğlu’nun vasisi babası Mehmet Nida Garipoğlu oldu. Tülay Makbule Garipoğlu’na ise henüz bir vasi atanmadı. Tazminat davası vasi atanması ve mal varlığı tespitinin ardından karara bağlanacak.

Kasadan 5 külçe altın çıktı

İcra memurları Tülay Makbule Garipoğlu’na ait banka kasasını açtırdıklarında şunları buldu:
5 külçe altın
Kutu içinde gerdanlık seti
Sarı ve beyaz renkli büyük taşlı beyaz gerdanlık
Chaprardi marka beyaz renkli saat
Taşlı hasır bilezik
15 parçalık küpe ve broş seti
İnci saatli kolye
6 yüzük
1 küpe
Channel marka 2 büyük 1 küçük bilezik
3 parça gerdanlık seti
3 bileklik
1 gerdanlık
4 çift küpe
İncili küpe
Pırlanta taşlı bileklik

Hürriyet

Demet açtı gösterdi.

Popstar 2013 yarışmasının jüri üyelerinden Demet Akalın'ın giydiği kıyafet dün gecenin en çok konuşulan konularından biri oldu.

video

Kurdela nakışı yatak örtüsü modelleri


Helal sana Gakkoş


Facebook'un açığını buldu parayı kaptı

Elazığ'da yaşayan bilgisayar programcısı İlyas Orak, 4 kez sosyal paylaşım sitesi Facebook'un güvenlik açıklarını bulup 9 bin 450 dolar ödül aldı.

Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde yaşayan bilgisayar programcısı 22 yaşındaki İlyas Orak, 4 kez sosyal paylaşım sitesi Facebook'un güvenlik açıklarını bulduğunu ve siteden 9 bin 450 dolar ödül kazandığını söyledi.
Orak, Gümüşhane Üniversitesi Gümüşhane Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığı Bölümü'nden mezun olduğunu söyledi.

Küçüklüğünden beri bilgisayarlarla uğraştığını dile getiren Orak, diğer kullanıcıların var olan program ve oyunları kullandığını, kendisinin bu sistemlerin nasıl yapıldığını merak ettiğini belirtti.

Merakını gidermek için önceleri adını bile bilmediği programlama dilini öğrenmeye çalıştığını vurgulayan Orak, bununla ilgili internet üzerinden araştırma yaptığını anlattı.

Programlama diliyle uğraşınca ilk etapta ''hackleme'' hevesi oluştuğunu aktaran Orak, daha sonra ise ''hata bildirimi'' yapmanın daha uygun olduğuna karar verdiğini açıkladı.

İlyas Orak, yaptığı taramalar sonucunda dünyada ve Türkiye'de birçok şirketin ve resmi kurumun internet sitesinde açık bulduğunu, bunların hepsine hatalarla ilgili bildirim yaptığını kaydederek, şöyle konuştu:

''Facebook'ta 4 tane sistem açığı buldum. Hepsini de 'sıfırlama' bölümünde bulmuştum. İlk güvenlik açığının programını yazdım. Bu, hesap hackleme programıydı. Bir hesabı almam, şifresini değiştirmem 5 saniyemi alıyordu. Son bulduğum güvenlik açığı da sıfırlama noktasında hesapların yüzde 80-90'ını etkileyen bir açıktı. Facebook, bunlara yönelik 'Whitehot' adında güvenlik bildirimi kısmı oluşturdu. Biz de oradan bağlantıya geçiyoruz kendileriyle, onlar da bize dönüş yapıp, teşekkür ediyorlar. Geri dönüşleri 15 gün-1 ay arasında sürüyor. Güvenlik bildirimi yaptıktan sonra bir miktar ödül var. Ben toplamda 4 kere ödül aldım, bunlar açığın derecesine göre değişiyor. Ben sırasıyla 2 bin 950, 5 bin ve en son bin 500 dolar ödül aldım.''

Aldığı 9 bin 450 dolarlık ödülü tahsil etmekte zorlandığını belirten Orak, kendisine gönderilen kartın anlaşmalı bankalarının Türkiye'de bulunmadığını, parasını ya yurt dışındaki akrabalarının yardımıyla ya da havaleyle alabildiğini söyledi.

WHITEHOT LİSTESİNDEKİ 9 TÜRK'TEN BİRİSİ
İlyas Orak, sosyal paylaşım sitesinin, güvenlik açığı bulanların isimlerini Whitehot listesine yazdığını, kendisinin isminin de burada bulunduğunu bildirdi.

Listede yer alan 9 Türk'ten 4'ünün adının listeye yazılmasına vesile olduğunu açıklayan Orak, ''Bildirimde bu kişilerin de bana yardımcı olduğunu belirttim ve ödül almalarına aracı oldum'' dedi.

Orak, hiçbir işte çalışmadığını, başvuru yaptığı firmaların ya kendisini umursanmadığını ya da olumlu cevap vermediğini vurgulayarak, iyi bir firmada kariyerine devam etmek istediğini sözlerine ekledi.

Nurgül Yeşilçay




Göğüslerimi açtım, çünkü saftım!



Ünlü dizi oyuncusu üç yıl önce rol aldığı sinema filminde göğüslerini açtığı sahne hakkında ilk kez konuştu.

 ingiltere’de ITV kanalında yayınlanan Downton Abbey adlı diziyle şöhreti yakalayan Jessica Brown Findlay; 2010 tarihinde rol aldığı ve bir sahnesinde giysilerini kaldırıp göğüslerini açtığı Albatross adlı film hakkında "Toyluktan, acemilikten başka bir şey değildi" diye konuştu.

23 yaşındaki Findlay’in oynadığı karakter; filmin bir sahnesinde sigara almak için markete giriyor. Satış görevlisinin "yaşının sigara almaya uygun olduğunu kanıtlaman gerek" ısrarı üzerine Findlay’in oynadğı karakter de tişörtünü kaldırıp göğüslerini gösteriyor ve "Bu yeterince iyi mi" diye yanıt veriyor.


Findlay, Radio Times’a verdiği röportajda "Dürüst olmak gerekirse, Albatross benim toyluk zamanıma denk geldi ve o zamanlar "hayır" diyebileceğimi bilmiyordum" diye konuştu.

Findlay o sahne hakkında da "Neler olabileceği hakkında bir fikrim yoktu ve beni o sahnede sırtımdan çekeceklerini sanıyordum" dedi.

Kadınların en çekici olduğu yaş ...



ABD’li bilim adamları ilginç bir araştırmaya imza attı. İnceledikleri 2000 kişi sonrasında kadınların en çekici olduğu yaşı ortaya çıkardı.
ABD'li bilim adamlarının yaptığı araştırmalar sonucunda;

Kadınların çekiciliğinin tavan yaptığı yaş 30.
Yaşlanma belirtileri 41 yaşında görülmeye başlıyor.
Kadınların seksapelliği 53 yaşında son buluyor.
55 yaşından itibaren kadınlar yaşlı kabul ediliyor.

Erkeklerde ise durum biraz daha farklı.

Erkeklerin en çekici olduğu yaş 34.
Yaşlanma belirtileri 43 yaşında görülmeye başlıyor.
Seksapellikleri 58 yaşında son buluyor.
59 yaşından itibaren yaşlı olarak kabul ediliyorlar.

Pes Artık.Nişanlısına striptizci hediye etti




Page Six’te yer alan habere göre Olivia Wilde nişanlısı Jason Sudeikis’i New York’taki bir gece kulübüne götürdü. Kulüpte de iki kişilik özel bir oda kiraladı. Wilde’ın sürprizi bununla da bitmedi. Güzel yıldız kulüpten iki de striptiz dansçısıyla anlaştı ve onları da odaya davet etti. Ancak nişanlısına da dansçı kızlara ’dokunma’ yasağı getirdi.

Bir görgü tanığının ifadesine göre çift ve iki dansçı kız odada toplam 4 saat kaldı. Yeni filmi Drinking Buddies’de bir striptizciyi canlandıran Wilde bir röportajında nişanlısına "çılgınlar gibi" aşık olduğunu söylemiş ve "aşk hayatımız Kenyalı maraton koşucuları gibi" demişti.

İğne oyası dantel örgü aramaları


İğne oyası dantel örgü aramaları

01 havlu kenarı modelleri 1.36 % 472
02 lif modelleri 0.89 % 311
03 havlu kenarı örnekleri 0.79 % 276
04 şal örnekleri 0.75 % 262
05 şal modelleri 0.37 % 127
06 reglan kol 0.35 % 123
07 reglan kol kesimi 0.34 % 118
08 bebek yelekleri 0.32 % 110
09 lif örnekleri 0.26 % 91



10 üçgen şal nasıl yapılır 0.26 % 91
11 havlu kenarı 0.26 % 90
12 pike takımları 0.25 % 86
13 dantel örnekleri 0.24 % 83
14 örgü şal modelleri 0.23 % 81
15 ponpon yapımı 0.23 % 80
16 patik modelleri 0.22 % 77
17 bebek yelek modelleri 0.21 % 74
18 örgü battaniye modelleri 0.2 % 69
19 bebek patikleri 0.2 % 68
20 dantel 0.19 % 67
21 örgü modelleri 0.19 % 65
22 dantel modelleri 0.18 % 64
23 örgü ağacı 0.17 % 59
24 örgü battaniye 0.17 % 59
25 bebek hırka modelleri 0.16 % 55
26 örgü teknikleri 0.15 % 51



27 boncuk işleme nasıl yapılır 0.14 % 50
28 gelin damat lif modelleri 0.14 % 50
29 havlu kenarları 0.14 % 48
30 örgü 0.14 % 48
31 örgü battaniye yapılışı 0.14 % 48
32 örgü örnekleri ve yapılışı 0.14 % 48
33 reklam kol kesimi 0.14 % 47
34 erkek bebek yelekleri 0.13 % 46
35 örgü hırka modelleri yapılışları 0.13 % 45
36 erkek çocuk hırka modelleri 0.12 % 43



37 anne yelek örnekleri 0.12 % 42
38 ajurlu örgü modelleri 0.12 % 41
39 reglan kol yapımı 0.12 % 41
40 örgü kazak modelleri 0.12 % 41
41 bebek hırkaları 0.11 % 39
42 anne yelekleri 0.11 % 38
43 reglan kol nasıl kesilir 0.11 % 37
44 tığ işi motifler 0.11 % 37
45 havlu modelleri 0.1 % 36
46 patik örnekleri 0.1 % 36
47 takı tasarım 0.1 % 36
48 kol kesimi 0.1 % 34
49 reglan kol kesimi nasıl yapılır 0.09 % 33
50 reglan kol nasıl örülür 0.09 % 33

Örgü blogları arama trendleri


Örgü blogları arama trendleri

bebek örgü yelek modelleri 69
çoçuk örgü yelek modelleri 42
deryalı günler örgü modelleri 22
kız yelekleri 19
örgü kız bebek yelekleri 18

kız çocuk yelek modelleri 18
kız.örgü.yelek.örnekleri 17
çoçuk örgü yelek örnekleri 15
desenli çocuk yelek modelleri 15
kız bebek yelek modelleri 14
Tümünü Göster
kız çocuk örgü yelek modelleri 13
kız bebek örgü yelek modelleri 13
fırfırlı bebek yelek modelleri 11
bayan patik modelleri 10
cepken modelleri bayan 10
simli patik örnekleri 10
patik modelleri 9
bebek yelek modelleri 8
derya baykal örgü modelleri 8
simli ipten patik örnekleri 8
kızyelekleri 7
bebek örgü yelek 7
en güzel gelinlik modelleri 7
iki renkli bebek yelekleri 6
bebek desenli yelek modelleri 6
bebek örgü yelekleri 6
sırtı açık abiye modelleri 6
kız bebek yelek örnekleri 6
kız çocuk yelek modeli 6
simli patik modelleri 6
örgü teknikleri 5
desenli örgü modelleri 5
kız bebek örgü 5
2013havlukenarları 5
kız bebek örgüleri 5
kız örgü yelek modelleri 5
kemerli bebek yeleği 5
desenli çocuk yelek modellleri 5



balık sırtu örgü etek 5
kız çocuğu yelek modelleri 5
kız bebek yelekleri örgü modelleri 5
bebek bolero ve etek modelleri 5
derya baykal 5
kolay bebek yelekleri 5
kız bebek örgü yelekleri 5
kız bebek örgü modelleri 4
bolero tipi bebek yelek modelleri 4
tığ işi hırka modelleri anlatımlı 4
simli iple patik modelleri 4
örgü yelek 4
patikmodeli 4
fırfırlı yelek modeli 4
kız bebek yelek örgü modelleri 4
kız yelekleri 4
desenli yelek modelleri 4
abiye ceket modelleri bayan 4
kız.örgü.yelek.modelleri 4
sepet yapımı 4
bebek yelekleri 4
kot cepken modelleri 4
tığ işi simli patik modelleri 4
kardan adam örgü örnekleri 4
kız çocuğu örgü yelek modelleri 4
kurdelalıörgü bebek battaniyeleri 4
bebek etek modelleri 4
bebekler için örgü yelekler 4
kahverengi örgü çantalar 4
bere modelleri anlatımlı 4
örgü yelek modelleri 4
simli iple patik örnekleri 4
dantel oya 4
iki renklı bebek yeleklerı 4
tığ işi motifli yelek örnekleri 4
yelek örnekleri 3
ponponlu yelek modelleri 3
baklava modeli nasıl örülür 3



derya baykal dantel sehpa örtüsü modelleri 3
örgü etol anlatımlı 3
kız örgü yelekleri 3
havlu kenarı modelleri 3
iki renkli örgüler 3
2013havlu kenarları 3
lüks gece elbiseleri 3
BOLERO TARZI BEBEK 3
çocuk örgü yelek modelleri 3
modacilarin gelinlik modelleri 3
iki renkli örgü 3
bebek yelek örnekleri 3
erkek bebek yelek modelleri 3
derya baykal etol modelleri 3
kız çocuk yelek örnekleri 3
örgü kız yelek modelleri 3
kız çocuguna örme yelekler 3
desenli çocuk yelekleri 3
askılı örgü bebek elbiseleri 3
teseturabiye 3
oya örnekleri 3
motifli peçete örnekleri 3
bebek robası modelleri 3
yandan düğmeli bebek yeleği 3
örgü patik modelleri 3
çift düğmeli bebek yelekleri 3
örgü bebek kızyelekleri 3
www.deryalı günler örgü modelleri 3
derya baykal deryalı günler 3
ev örgülü yelek modelleri 3
fermuarlı erkek yelek modelleri 3
tek parçalı bebek yeleği 3
tığ patik 3
fermuarlı örgü yelek modelleri 3
yakalı bebek hırkası 3
bebek örgü yelek mödeli 3
kız bebek yeleği örnekleri 3
erkek bebek yelekleri fermuarlı 3
kız çocuk örgü yelek modelleri 3
kız bebek örgü elbise modelleri 3
çocuk tişört modelleri 3
kardan adam modeli örgü 3
kız bebek etek modelleri 3
kruvazemodelıçapraz düğmeli kısa yelek 3
örgü kız çocuk yeleği 3
haşema çocuk gittigidiyor 3
kız yelekleri örgü 3
çiçekli bebek yeleği 3
havlu kenarı motifleri 3
patik 3
patik örnekleri ve yapılışları 3
yeni eişleri havlular 3
kız bebek için örgü yelek 3
açıklamalı bebek ve çocuk tığ işi hırka modelleri 2
orgu bebek balero etek yapimi 2
yandan düğmeli örgü yelek 2
tığda bayan patik modelleri 2
ferace giyim önlük 2
kız çocuğu örgü yelek 2
bebek orgu yelek modelleri 2
papatya motifli bebek yeleği 2
2 renk saç örgü bebek yeleği 2
tığ işi patik modelleri 2
kız için yelek örnekleri 2
anlatımlı şapka modelleri 2
kolay açıklamalı bebek yelekleri 2
2013 havlu kenarları 2
kolay patik 2
6 yaş kız çocuk örgü elbise modelleri 2
deryalı günler örgüleri 2
örgü patik modelleri ve yapılışı 2
hirka tiğ işi bebek 2
bebe patik 2
GÖZ KAMAŞTIRAN BAYAN RESİMLERİ 2

O Ses Türkiye'de Halkın Birincisinden Çarpıcı Sözler




Kenan Erçetingöz ile Yüz Yüze programına konuk olan O Ses Türkiye'nin yıldızlarından Ayda Mosharraf Çarpıcı açıklamalarda bulundu...

Bu zamana kadar en büyük desteği annesinden aldığını söyleyen Ayda'ya, Erçetingöz 'Annen dışında, sana gel senin elinden tutalım. Sana şöyle yaparız böyle yaparız diye yanına yanaşanlar oldu mu? ' diye sordu... Mosharraf "Nasıl bir insan olduğunu öğreniyor insan ve sonra ona göre davranıyorsun ' diye konuştu...

Bunun üzerine Kenan Erçetingöz, 'Ben de ismini vermiyorum o arkadaş daha önce de Hülya Avşar ile anılmıştı... Ama öyle bir şey olmamıştı. Bir takım insanları kullanarak bir yerlere gelen bazı tipler var... Tabiki bunlar senin bilmediğin konulardı' dedi...

Ayda Mosharraf da buna karşılık, 'Evet bilmiyordum. Biraz safız...Fazla inanıyorum insanlara, o benim hatam... Ama artık duvarlar koymaya başladım... Az çok insanların nasıl olduğunu anlıyorum artık" şeklinde konuştu.

O Ses Türkiye Ayda Mosharraf Rüzgarı

Necati Şaşmaz balayındayken Polat'ı ben oynadım!


 Kurtlar Vadisi Pusu'da Necati Şaşmaz'ın dublörü olan Babek Hasanzade ilk kez konuştu. Telgraf Gazetesi'ne konuşan Babek Hasanzade: "Necati Bey Maldivler'de balayındayken yüzüne maske olan Polat'ı ben canlandırdım. Necati Bey izleyip onayladıktan sonra o sahneler yayınlandı." açıklamasını yaptı..

Sahneye atlayan hayranı Hande'yi korkuttu!



Hande Yener'in konser verdiği sırada sahneye atlayan hayranı, ünlü sanatçıya zor anlar yaşattı.

Pop müzik şarkıcısı Hande Yener, 473. Uluslararası Mesir Festivali kapsamında Manisa Cumhuriyet Meydanı'nda verdiği konseri izleyen yaklaşık 20 bin hayranına unutulmaz bir gece yaşattı.

Hande Yener'in seslendirdiği 'Romeo', 'Acele Etme', 'Rüya' ve 'Unutulmuyor' gibi sevilen şarkılarına binlerce kişi eşlik etti. Hande Yener'in şarkı söylediği sırada sahneye fırlayan bir erkek hayranı korumalar tarafından aşağıya indirildi. Hande Yener şarkısının sonunda erkek hayranını yanına çağırarak kısa bir sohbet etti. Sohbetin ardından Hande Yener erkek hayranının yanağından öpmesine izin verdi. Yener parmağından çıkardığı yüzüğü de kız arkadaşına hediye etmesi için hayranına verdi.

MESİR MACUNU HEDİYE EDİLDİ

Tüylü Kızılderili başlığıyla sahneye çıkan Hande Yener'in yanı sıra dansçıları da performanslarıyla dikkat çekti. Vali Deşöz, konserinin sonunda Hande Yener'e bir sepet içinde mesir macunu verdi.Doğan Haber Ajansı

"Karını yolla onu oynatalım"



Gazeteci Nazlı Ilıcak, twitter kavgasındaki sözleri şaşırttı.

Gazeteci Nazlı Ilıcak'ın, twitter 'dan attığı, "Beyaz TV Seda Sayan 'la birlikteyiz" mesajının ardından, "Dansöz oynatacaksanız oğlunuzu da alın" şeklinde atılan twite yanıtı sert oldu.

Survivor’ı kazanmak için 10 altın anahtar!




Vatan gazetesi yazarı Ömür Özdemir, Survivor'da kazanmanın yollarını yazdı. İşte o liste

1) İlk günlerde fazla topa girme, sessiz ol. İleriki günlerde yapacağın muhtemel çirkeflikler için bol bol gözlem yap, malzeme topla, diğer yarışmacıları ciğerine kadar öğren.

Ne demiş Fatih Sultan Mehmet; “Düşmanını yenmek istiyorsan önce onu tanımalısın.” Düşün bak adam İstanbul’u aldı bu desturla, sen neden Survivor’ı kazanamayasın?
2) İddialı değilim ben, eğlenmeye geldim havalarında takıl. “Buradan kazanacağım paraya ihtiyacım yok benim” enerjisi ver. Ver ki “kazanmak için her şeyi yapar bu pislik!” deyip üzerine oynamasınlar senin.
3) Esrarengiz ol. Erkeksen kızlar üzerinde hem bir abi, hem de potansiyel bir sevişgen imajı yarat mesela, kafalarını karıştır.

4) İçlerinden en antipatiğini, en “halk bunu sevmez” dediğini seç ve ona oyna. Sen denyonun teki bile olsan sırf ona uyuz oldukları için sana oy versinler SMS’te
5) Bol bol ağla. Sanki seni oraya zorla, kafana silah dayayarak götürmüşler gibi yap. Özellikle evliysen ve çocuğun varsa yaşadın. Kameralar sana döndüğünde uzaklara bak ve çocuğundan bahsederek hönküre hönküre ağla.

6) Olmadık zamanlarda olmadık kişilere iyilikler yap. Rakip olarak seçtiklerine bile. Git bir balık tut, pişir ve ona ver mesela. “Özünde iyi bir insan” desinler. “Niye bu kadar iyisin?” diye sorarlarsa da; “Ailem bana böyle terbiye verdi” de. Anneyi babayı aileyi sıksık cümle içinde kullan, halkımız sever böyle şeyleri.
7) Tamam, önceki maddede “olmadık zamanlarda olmadık kişilere iyilikler yap” dedim ama sakın ola eşek olma! Unutma, yaptığın iyilikler zamanla görevin haline gelir.

Bir gün yapmadığında kadir kıymet bilmez ve tepene biner o hayırsızlar. Evet belki adın konseylerde yazılmaz, yarışmanın sonuna kadar adada kalırsın ama, en fazla “iyi eşekti” derler, SMS’te yamulturlar.

8) Ödül oyunlarında ilk yarışan kişi olmaya çalış. Çalış ki takımın yenilince hatırlanan başarısız kişi sen olma. Sıyrılmayı, sıvışmayı, üste çıkmayı yala yut.

9) “Düşmanımın düşmanı benim dostumdur” mottosunun değil, “Düşmanımın düşmanının Allah belasını versin, o bir tek benim düşmanım olabilir” mottosunun izinden yürü. O antipatiğikimselere yar etme.
10) Kadınsan, hele de vücudun güzelse öyle bikinili mikinili sereserpe uzanıp vücut şov yapma. Erkekler bakarlar, takdir ederler, ama oy vermezler. Genellikle kadınların SMS yolladığı bu sistemde o diri, o cıbıldak, o kıskandıran vücudun en fazla bir hafta barınabilir adada.

MİLLİYET

Lady Gaga'ya kalça operasyonu yaramış!


  
Lady Gaga geçirdiği kalça ameliyatının ardından iyileşmeye başladı.

Kendini iyi hisseden ünlü şarkıcı Born This Way adındaki konser turnesinin ertelemesi için yapılan baskıyı reddetti.

Menajeri Vincent Herbert da ünlü şarkıcının oldukça iyi olduğunu ifade etti.

Herbert, Gaga’nın yeni çıkacak albümü ARTPOP’ın tamamlanmak üzere olduğunu ve çılgın popçunun işinin başına geçtiğini belirtti:

“Lady Gaga tekrar sahnelerde olacağı ve hayranları muhteşem şarkılar dinleyeceği için çok heyecanlıyım."

Her ne kadar kesin bir konser tarihi verilmese de, Gaga’nın menajeri eski dans performanslarından hiçbir şey kaybetmediğini de sözlerine ekledi.

Kiracısını soyunup protesto etti!


 Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde kiracı tarafından darp edildiğini söyleyen İbrahim Aktaş, Çerkezköy Halk Pazarı’nda soyunarak kiracısını protesto etti.

Tahliye kararına rağmen kiracısının dükkanı boşaltmadığını söyleyen İbrahim Aktaş, Pazar alanına gelerek elbiselerini çıkardı. Üzerine ‘Vatandaş lahanayı pırasayı değil kiracını iyi seç; Aksi halde kiranı da alamazsın; Benim gibi kiracın tarafından darp edilirsin’ yazan pankart asan Aktaş, çevredekilerin şaşkın bakışları arasındaprotestosunu tamamladı.

Kiracısı ile mücadelesi sürdüreceğini ifade eden Aktaş, “Trakya genelinde bir portal kurarak kimin iyi kiracı kimin kötü kiracı olduğunu herkese ifşa edeceğim. Bundan sonraki en büyük amacım benim karşılaştığım durumla hiçbir vatandaşın karşılaşmamasıdır’’ dedi.

Popo gösterme modası





Çılgın tasarımlar ve derin dekolteler Hollywood yıldızlarının ayrılmaz bir parçası... Gecenin en seksi ya da dikkat çekici ismi olmak isteyen birçok ünlü isim davetlerde cesur kıyafetlerle boy gösteriyor.

 Göğüs, sırt ya da derin bacak dekolteleri ünlü simaların arasında sıradan artık sıradan bir durum haline geldi. Artık birçok yıldız popolarının bir kısmını açıkta bırakan kıyafetler giymeyi tercih ediyor. İngiliz basınından The Daily Mail sitesinde yer alan habere göre, popo dekoltesi modasında ünlü model Kate Moss, şarkıcı Rihanna ve Miley Cyrus başı çekiyor. Bu isimlerin yanı sıra dünyaca ünlü pek çok yıldızın da bu modayı izlediği görülüyor. İşte son dönemlerin popo dekoltesi modasını takip eden ünlü yıldızları...

Alex Sotomayor Gangnam Style klibi




Alex Sotomayor Gangnam Style klibi

'İyi bir kariyer için sürtük olmak şart'






Pussycat Dolls'un baş vokalisti Nicole Scherzinger, yine çok konuşulacak bir açıklama yaptı.

ABD basınından Huffington Post sitesinde yer alan habere göre seksi şarkıcı, daha iyi bir kariyere sahip olmamasının nedeninin yeterince sürtük olmamasından kaynaklandığını söyledi.

Ruhunu şeytana satmadığını, muhafazakar bir aileden geldiğini söyleyen 34 yaşındaki Scherzinger, düzeyli bir yerde durduğunu belirtti.

Birçok insanın popülerliğini daha rahat davranarak artırdığını söyleyen şarkıcı, belli ödüllerin de bu şekilde kazanıldığını ima etti.

Hülya Avşar yine "gerdirmiş."


Erol Köse'den bir çarpıcı açıklama daha..

Bomba açıklamalarıyla magazin gündemini sarsan Erol Köse, bugün bir iddia daha ortaya attı. Köse Twitter'ına, "Hülya Avşar dün Florence Nightingale Hastanesi'ne gerdirme / yağ aldırmaya gitti. Gizli teknik asansörle girdi ve ismi Mina diye kaydoldu!" notunu düştü.

'Bolşoy geneleve dönüştü!'



Rusya 'nın dünyaca ünlü Bolşoy Tiyatrosu'nda yaşanan skandallara bir yenisi daha eklendi. Geçtiğimiz aylarda tiyatronun önde gelen dansçılarından biri olan Pavel Dmitrişenko'nun, sanat yönetmeni Sergei Filin'in yüzüne asit atmasından sonra, başka bir dansçı olan Anastasia Volochkova da, tiyatronun büyük bir geneleve dönüştüğünü iddia etti.

Rus televizyonlarından birine katılan Volochkova, kadın dansçıların zengin iş adamlarıyla cinsel ilişkiye girmeye zorlandıklarını ifade ederken, "Kızlar, zengin patronlarla büyük yemeklere çıkmaya zorlanıyorlardı. Yemek sonrasında adamların yatak odalarına gitmek zorunda oldukları konusunda uyarılıyorlardı. Gitmedikleri takdirde de kovulmakla tehdit ediliyorlardı" şeklinde konuştu.

'Kilolu' olduğu için atılmıştı

1998 yılından beri baş dansçı olan Volochkova'nın işine 2003 yılında çok kilolu ve çok uzun olması gerekçesiyle son verilmişti. İşinden atıldıktan sonra Bolşoy Tiyatrosu'na açtığı davayı kazanan ancak görevine geri dönemeyen Volochkova, "Ne yazık ki yöneticiler Bolşoy’u bir geneleve çevirdi. Orada çalışırken sık sık oligarklarla seks yapmam talep ediliyordu" dedi.

Bu arada tiyatronun genel yönetmen Anatoly Iksanov ise Volochkova'nın açıklamalarını 'zırva' olarak nitelendirdi.

Rezil eden kapak resmi



Rezil eden kapak

Soldaki kapakta, ünlü yıldız Kate Winslet ‘in Vanity Fair 2008 Aralık sayısında verdiği, dergiye özel pozu yer alıyor.

Sağda ise Tempo dergisinin kapağında tıpkı Kate Winslet gibi giydirilmiş Nurgül Yeşilçay’lı Tempo 2013 Mart kapağı bulunuyor.

Birbirinden hiçbir farkı bulunmayan bu iki kapak aslında Türk dergiciliğinin geldiği noktayı gösteriyor.

Ünlü sunucu Saba Tümer trasparan bluzuyla herkesi şaşırttı



Ünlü sunucu Saba Tümer trasparan bluzuyla herkesi şaşırttı

"Piri Reis ve 1513 Dünya Haritası: 500 Yılın Gizemi" adlı sergiyi gezen Saba Tümer gazetecileri şaşırttı.

Sergi sonrası gazetecilerin karşısına geçen Tümer, transparan bluzuyla poz verdi. Tümer, "Sanat için soyundum" diye espri yaptı. Ünlü sunucu, bir gece önce katıldığı davette kendisine sürekli içki getiren garsona, "Senin amacın ne?" diyerek esprili bir dille garsona cevap verdi.

Erol Köse 'İntizar da Çift Cinsiyetli'...-video izle



Pelin Çini ve Sacit Aslan'ın beraber sundukları ''Aramızda Kalsın'' programının bugünkü konuğu Erol Köse idi.

Erol Köse yine çok çarpıcı iddialarına devam ediyor.

Rüzgar Erkoçlar olayından sonra tekrardan gündeme gelmeye başardı.

Erol Köse, son zamanlarda sanat camiasının cinsel yönelimlerini ortaya çıkarmaya devam ediyor. Bu kez bir başka sanatçıyı diline doladı. Türk müziğinin bir çok insan tarafından sevilen ve çok beğenilen seslerinden İntizar'ın çift cinsiyetli olduğunu iddia ederek herkesi şaşırttı. Son olarak Erol Köse bu söylentilerin gerçek olup olmadığını bilmiyorum ama sadece bu bir ''iddiadır'' dedi.

Nazan Öncel:'' Ünlüler samimiyetsiz!''



Şöhret olmak için son derece zorlu yollardan geçen isimler, bunun tadını çıkartmak adına bazen çevrelerindeki insanların duygularını önemsemiyor, hal böyle olunca da samimiyetsizlikle suçlanabiliyorlar. Her zaman için ünlü isimler bunun aksini iddia etse de konuyla ilgili en net açıklama bugün şarkıcı Nazan Öncel’den geldi. İşte ünlüler samimiyetsiz diyen Öncel’in tweeti

Berna Yarım elbise giymiş!


Ünlü isimlerin film galalarına giderken giydikleri kıyafetler son derece cüretkar ve seksi olabiliyor. Her ne kadar kırmızı halı üzerinde geçirilen anlar çok kısa olsa da bu tarz bir kıyafet giyme cesareti gösteren isim de gazeteciler tarafından çekilen yüzlerce fotoğrafı sayesinde meşhur olabiliyor. ‘Alacakaranlık’ filminin galasında görüntülenen bu kıyafeti şarkıcı Berna Arıcı twitter hesabına taşımış ve fotoğrafın altına da “Bu elbiseyi giyecek cesaretli kızımızı arıyorum ” yazmış.

Yepyeni bir Petek Dinçöz! Milat Albümü.


Petek Dinçöz, 1 Nisan'da çıkacak olan yeni albümü Milat için ünlü fotoğrafçı Lara Sayılgan'a poz verdi. Sağlıklı beslenme ve sporla formuna kavuştuğunu belirten Dinçöz, "Bu albüm benim için gerçekten de milat olacak"dedi.

Rüzgar Erkoçlar'ın Kız Arkadaşıyla İlk Pozları



Rüzgar Erkoçlar'ın Kız Arkadaşıyla İlk Pozları
Cinsiyet değiştirdiğini açıkladıktan sonra ortadan kaybolan Nil Erkoçlar, geçen hafta ilk kez Milliyet objektifine takılmıştı.

Adını Rüzgâr olarak değiştiren oyuncunun ikinci fotoğrafını ise cast direktörü Harika Uygur, sosyal medyadan paylaştı.

Bir yıl önce bıraktığı oyunculuğa bu kez erkek kimliğiyle dönmek isteyen Erkoçlar’ı Harika Uygur, kendi kızı Deniz’le beraber fotoğrafladı ve takipçileriyle paylaştı.

Uygur geçen hafta Cihangir sokaklarında Erkoçlar’ın fotoğrafının çekilmesine engel olmaya kalkmış ve “Rüzgâr’ı rahat bırakın” diyerek muhabire saldırmıştı.

Uygur’un bu tepkisinin ardından basından köşe bucak kaçırdığı Erkoçlar’ın fotoğrafını kendisinin sosyal medyadan paylaşması şaşırttı.